Moške pričeske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Z Dionizom sva zadnjič imela pestro debato o tem, katera moška pričeska je ženskam najbolj všeč in sva sestavila pet kategorij( kjer so si pričeske podobne z manjšimi odstopanji) in zdaj je na vas, da izberete katera kategorija je vam najlubša!
Kategorija ENA:
Kategorija DVE:
Kategorija TRI:
Kategorija ŠTIRI:
Kategorija PET:
In prosim še glasujte v anketi, da bodo rezultati bolj primerljivi.
Kategorija ENA:
Kategorija DVE:
Kategorija TRI:
Kategorija ŠTIRI:
Kategorija PET:
In prosim še glasujte v anketi, da bodo rezultati bolj primerljivi.
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
3
1 totalno odpade, 2 redko, 3 je naj, 4 pogojno še kul oz. na nekaterih. 5 pa spet odpade
1 totalno odpade, 2 redko, 3 je naj, 4 pogojno še kul oz. na nekaterih. 5 pa spet odpade
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
na mojemu najbolje zgleda 2. kategorija
1. in 3. sta mi tudi OK, 4. zna dobr zgledat če zna tip frizuro nosit, 5. pa odpade.
drugače je pa veliko odvisno od tipa samega, stila oblačenja, s čim se ukvarja, ali že hodi v službo itd.
1. in 3. sta mi tudi OK, 4. zna dobr zgledat če zna tip frizuro nosit, 5. pa odpade.
drugače je pa veliko odvisno od tipa samega, stila oblačenja, s čim se ukvarja, ali že hodi v službo itd.
Zadnjič spremenil rinca, dne 16. Dec. 2010 22:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Kategorija 2 mi še najbolj potegne pa lih dva igralca si dala za primer, ki sta mi všeč... tak da še tolko bolj
Drugače pa je pri frizurah tud full odvisno kakšen obraz ma kdo... ker enim pač pašejo bolj kratki lasje drugim daljši, itd. nevem no
Drugače pa je pri frizurah tud full odvisno kakšen obraz ma kdo... ker enim pač pašejo bolj kratki lasje drugim daljši, itd. nevem no
Yada, yada, yada...
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Top je 2. kategorija in pa 1. s tem, da pri 1. samo čisto obriti!
3. in 4. je obup! 5. pa tudi samo da Bradu ful paše
Pač itak je to odvisno od moškega. Enmo tipo bo ful pasala čupca iz 3. kategorije in mi bo ful hot, čeprav načeloma ne padam na take frizure tko da to ocenit je malo mimo.
3. in 4. je obup! 5. pa tudi samo da Bradu ful paše
Pač itak je to odvisno od moškega. Enmo tipo bo ful pasala čupca iz 3. kategorije in mi bo ful hot, čeprav načeloma ne padam na take frizure tko da to ocenit je malo mimo.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
se mi zdi, da manjkata dve kategoriji:
1. bundesliga frizura:
2. kakadu frizura
sicer pa bi lahko ta tema imela naslov: kakšen tip frizure ima moj dragi...ker dvomim, da bo dolgolaščevo dekle oboževalo obritoglavce...druga in tretja najljubša kategorija bo pa frizura bivšega, ljubimca ali kakšnega drugega moškega, ki je zacementiran v delčku srca...
1. bundesliga frizura:
2. kakadu frizura
sicer pa bi lahko ta tema imela naslov: kakšen tip frizure ima moj dragi...ker dvomim, da bo dolgolaščevo dekle oboževalo obritoglavce...druga in tretja najljubša kategorija bo pa frizura bivšega, ljubimca ali kakšnega drugega moškega, ki je zacementiran v delčku srca...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ma neee.. tle se gre za to pač kar je ženskam naljubše, ne kar majo njihovi tipi. Moj tip ma npr. totalno drugačno čupo, kokr je meni najlubša na moškemu...tak da to nima veze.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
postavi podvprašanje, kakšen tip frizure ima vaš tip, pa boš videla, da bo 90% žensk odgovorilo, da je njihov najljubši tip frizure tisti, ki ga ima njihov trenutni tip...in ko bo menjala tipa in dobila enega z drugačno frizuro, bo zamenjala preference glede tipa frizure...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Hja..zna bit, kar je dost žalostno.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js že od 4 razreda osnovne šole padam na tak tip frizure
Fant ima pa razpon od 2-4, ker je len za k frizerju in ko gre se precej postriže, pol pa traja, da se spet
Fant ima pa razpon od 2-4, ker je len za k frizerju in ko gre se precej postriže, pol pa traja, da se spet
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Jochie napisal/-a:postavi podvprašanje, kakšen tip frizure ima vaš tip, pa boš videla, da bo 90% žensk odgovorilo, da je njihov najljubši tip frizure tisti, ki ga ima njihov trenutni tip...in ko bo menjala tipa in dobila enega z drugačno frizuro, bo zamenjala preference glede tipa frizure...
dost žalostno ja...
men je sicer najljubši tip frizure trojka, najhitreje jih tudi opazim.
moj ma pa enko...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
..kaj že gledamo?
Hm, težka, men sta 2. in 3. enako všeč..ubistvu bi jz mela "2.5", hehe, lih neki vmes.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
huh, tole se pa ni enostavno odločit pri tako dobrih slikah..
sem se odločala med ena in dve (ter johnnyjem), odvisno od obraza.. ampak največkrat prva različice enke, brez las, ne vem zakaj
če sem iskrena pa niti ne dam toliko na frizuro kot na obraz... k temu pa pač paše določen tip frizure, niso vsi za vse
sem se odločala med ena in dve (ter johnnyjem), odvisno od obraza.. ampak največkrat prva različice enke, brez las, ne vem zakaj
če sem iskrena pa niti ne dam toliko na frizuro kot na obraz... k temu pa pač paše določen tip frizure, niso vsi za vse
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
2-4 (ne morem se odločit, ker so tok seksi fantje zraven frizurce).
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]