Ideje za zmenke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Hanca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
Hej punce kje vi hodite v teh vse hladnejsih dneh na zmenke?..kake dobre ideje? Pa predvsem v Ljubljani in okolici ce lahko(ceprav je Slovenija itak majhna)..pa se ce veste znesek/kolk stane otprilike to tudi lahk napisete.. npr ce napisete za kak spa ali bazen v tplicah, lahko se zraven dodate ceno ce veste.. pa lahko kake tudi bolj egzoticne ideje ce veste, v kino itak vsi hodimo
Hvala vnaprej
Lp
Hvala vnaprej
Lp
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Moj prijatelj ima recept za dober in cheap zmenek.....
Prvo jo pelješ na burek, da se naje, potem v big bang, da igrata igrice in poslušata muzko, potem na potep po dm-u, da se mal s parfumi našprica Če ji pa še ni dosti, pa na sprehod po PST-ju / tivoliju
Aja pa še v Obi-ja na stranišče in na seks
----------------------------------------------------------------
Da dodam.....atlantis (mislm da 11 eurov).
Drugače pa, moji najljubši zmenki so vsebovali
1. pivo
2. ročni fuzbal/ pikado/ biljard
Bowling zna bit tud zabaven
Če ma avto, poljska pot, fajn muzka, litrca......pa sediš, piješ, se pogovarjaš, seksaš......
Dnevni počitek v Katrci (beri nekoč!) cca 30 eurov.
Vlom v vrtno hišico (na žalah so izgnani, so pa na livadi ob pst-ju še ) ponoči.....zlomiš žabco in dobiš free posteljo (fajn je prej skoz okno pokukat, ker vse niso "opremljene", odejo zaradi higiene raje prinesita s seboj
(priznam, dolgčas mi je)
Prvo jo pelješ na burek, da se naje, potem v big bang, da igrata igrice in poslušata muzko, potem na potep po dm-u, da se mal s parfumi našprica Če ji pa še ni dosti, pa na sprehod po PST-ju / tivoliju
Aja pa še v Obi-ja na stranišče in na seks
----------------------------------------------------------------
Da dodam.....atlantis (mislm da 11 eurov).
Drugače pa, moji najljubši zmenki so vsebovali
1. pivo
2. ročni fuzbal/ pikado/ biljard
Bowling zna bit tud zabaven
Če ma avto, poljska pot, fajn muzka, litrca......pa sediš, piješ, se pogovarjaš, seksaš......
Dnevni počitek v Katrci (beri nekoč!) cca 30 eurov.
Vlom v vrtno hišico (na žalah so izgnani, so pa na livadi ob pst-ju še ) ponoči.....zlomiš žabco in dobiš free posteljo (fajn je prej skoz okno pokukat, ker vse niso "opremljene", odejo zaradi higiene raje prinesita s seboj
(priznam, dolgčas mi je)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Uf, ja...
Da tip mene na biljard pelje, zmaga. Sam škoda, ker tipi iz meni neznanega razloga menijo, da je kino in/ali večerja boljša ideja
Da tip mene na biljard pelje, zmaga. Sam škoda, ker tipi iz meni neznanega razloga menijo, da je kino in/ali večerja boljša ideja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Po prebranem sodeč ti vsaj na zmenkih ni (bilo) nikol dolgčas.barbie_girl_85 napisal/-a:(priznam, dolgčas mi je)
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
^^ To pa res ne .... Bo treba ponovit
Piškotek...se opravičujem za solato...sej veš, recesija pa to
Piškotek...se opravičujem za solato...sej veš, recesija pa to
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Zdej pozimi mi je najbolj všeč:
- bowling (pon, tor, 2uri za 20€ v areni); poljubno tut biljard, pikado
- drsanje v tivoliju (od oka 5-7€)
- ko je center okrašen z lučkami, sprehod + kuhano vino + ogled štantov (odvisno od nakupov, kuhano vino okoli 2,5€)
- koncerti ki so na prešernovem trgu (again, odvisno od popitega vina)
- za tak celodnevni plan je pa do zdej blo men najboljš: zjutraj nabiranje kostanja in gob, po prihodu domov sva nardila kosilo z gobicami, potem sva potegnila dol en dobr film, skuhala kuhano vino in spekla kostanje in nato oborožena s hrano in pijačo pogledala film, zvečer pa na drsanje.
- ko je sneg, SMUČANJE (seveda če oba smučata, men bi blo super da bi me tip na zmenek povabu smučat, seveda bi si karto plačala sama), kepanje, pa fuuuuuuuul nepozabno je blo enkrat ko sva šla na sankanje na Ljubelj
-......
- bowling (pon, tor, 2uri za 20€ v areni); poljubno tut biljard, pikado
- drsanje v tivoliju (od oka 5-7€)
- ko je center okrašen z lučkami, sprehod + kuhano vino + ogled štantov (odvisno od nakupov, kuhano vino okoli 2,5€)
- koncerti ki so na prešernovem trgu (again, odvisno od popitega vina)
- za tak celodnevni plan je pa do zdej blo men najboljš: zjutraj nabiranje kostanja in gob, po prihodu domov sva nardila kosilo z gobicami, potem sva potegnila dol en dobr film, skuhala kuhano vino in spekla kostanje in nato oborožena s hrano in pijačo pogledala film, zvečer pa na drsanje.
- ko je sneg, SMUČANJE (seveda če oba smučata, men bi blo super da bi me tip na zmenek povabu smučat, seveda bi si karto plačala sama), kepanje, pa fuuuuuuuul nepozabno je blo enkrat ko sva šla na sankanje na Ljubelj
-......
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
- kino
- vecerja
- smucanje
- sankanje
- sprehod v Tivoliju in piknik
- drsanje
- celodnevni izleti: Bled, Bohinj, primorje...
je dala itak Boa ze full dobre predloge. Meni je se posebno vsec: ko je center okrašen z lučkami, sprehod + kuhano vino + ogled štantov
- vecerja
- smucanje
- sankanje
- sprehod v Tivoliju in piknik
- drsanje
- celodnevni izleti: Bled, Bohinj, primorje...
je dala itak Boa ze full dobre predloge. Meni je se posebno vsec: ko je center okrašen z lučkami, sprehod + kuhano vino + ogled štantov
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Glede na to, da je bilo takrat, ko sva se spoznala še precej mrzlo, sva se zadrževala v zaprtih prostorih.
Prvi zmenek je bil v slaščičarni - šla sva na sok in kremno rezino.
Potem pa so sledili: kino, večerja, gledališče, koncerti.
Cene pa čist odvisne od 10 do 40 evrčkov. Na to res nisem toliko pazila.
Prvi zmenek je bil v slaščičarni - šla sva na sok in kremno rezino.
Potem pa so sledili: kino, večerja, gledališče, koncerti.
Cene pa čist odvisne od 10 do 40 evrčkov. Na to res nisem toliko pazila.
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
bolj divje-romantična varianta. greš z avtom na barje, vzameš dekco in spalne vreče in gledaš zvezde (seksaš) že preizkušeno. tudi v mrazu
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Kakšne so cene bazenov je najbolje, da si ogledaš na ceniku. Ker mi niti ne vemo za koliko časa bi vidva šla. Potem ne vemu kaj si bosta tam privoščila in potem pijača, grana. Težko kalkuliram koliko bi to zneslo.
Jaz mam od vsega najrajš, če greva na večerjo. To mi je najbolj romantično. Pustim si uživati.
Jaz mam od vsega najrajš, če greva na večerjo. To mi je najbolj romantično. Pustim si uživati.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Burek: € ???? ( odvisno koliko lahko poješ)
Sprehod: brezplačen ( zaren če se vmes kakšen čaj spije)
Kino: 5€ (Tuš ima ob torkih akcijo,tako da se lahko prišpara)
Sprehod po BTC: max 2€
Vikend paket terme: imajo popuste za parčke,tako da je potrebno le na netu poiskati najbolj ugodne
Enodnevni izleti: super opcija
Sprehod: brezplačen ( zaren če se vmes kakšen čaj spije)
Kino: 5€ (Tuš ima ob torkih akcijo,tako da se lahko prišpara)
Sprehod po BTC: max 2€
Vikend paket terme: imajo popuste za parčke,tako da je potrebno le na netu poiskati najbolj ugodne
Enodnevni izleti: super opcija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov