Preselitev k fantu po parih dneh
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tadeka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2010
Cau,
sem nova tukaj imam pa eno vprasanje, ki me muci, in sicer je situacija taksna da se nameravam v soboto preseliti k fantu, kar se ze ful veselim. Kar me malo mucii pa je dolzina veze, saj sva bila s fantom prej kolega, sedem dni nazaj pa je preskocila iskrica in sva postala par. Zadnji 2 leti sem bila samska (ok malo sem bluzila z bivsim) in sem že res cakala na fanta, ker tudi razmere doma niso najbolse sem si res zelela se preseliti, saj sem stara 27 let in so tudi vse kolegice ze pri tipih. Zanima me ali ima katera izusknje, da se je tako kmalu preselila k fantu? Ali je prezgodaj? Drugace se imava ful fajn, ful rada in vse vendar, kot sem ze omenila bi bil dobrodosel kaksen komentar, oziroma ce je bila katera v podobni situaciji, ali ce pozna katero, ki je bila kako je bilo?
Hvala za odgovore
sem nova tukaj imam pa eno vprasanje, ki me muci, in sicer je situacija taksna da se nameravam v soboto preseliti k fantu, kar se ze ful veselim. Kar me malo mucii pa je dolzina veze, saj sva bila s fantom prej kolega, sedem dni nazaj pa je preskocila iskrica in sva postala par. Zadnji 2 leti sem bila samska (ok malo sem bluzila z bivsim) in sem že res cakala na fanta, ker tudi razmere doma niso najbolse sem si res zelela se preseliti, saj sem stara 27 let in so tudi vse kolegice ze pri tipih. Zanima me ali ima katera izusknje, da se je tako kmalu preselila k fantu? Ali je prezgodaj? Drugace se imava ful fajn, ful rada in vse vendar, kot sem ze omenila bi bil dobrodosel kaksen komentar, oziroma ce je bila katera v podobni situaciji, ali ce pozna katero, ki je bila kako je bilo?
Hvala za odgovore
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tadeka napisal/-a: Zadnji 2 leti sem bila samska (ok malo sem bluzila z bivsim) in sem že res cakala na fanta, ker tudi razmere doma niso najbolse sem si res zelela se preseliti, saj sem stara 27 let in so tudi vse kolegice ze pri tipih.e
Burberry, beri.
Tadeka, prezgodaj je, ne glede na situacijo doma in vse. Počakaj, da ga spoznaš KOT PARTNERJA in ne kot prijatelja, razlika je ogromna. Predstavljaj si tudi, kako bodo potem stvari doma še bolj grozne, če se boš po enem tednu vrnila, ko boš spoznala s kom živiš..Prenagljene odločitve so včasih cel pekel.
It was forever..but it didnt last long..
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
zakaj pa ne. jaz bi se preselila. wiiiiiiiiiiii
pomoje se bosta mela fajn.
tud vem kako je, če ne moreš živet doma.
tako da izkoristi to možnost.
pomoje se bosta mela fajn.
tud vem kako je, če ne moreš živet doma.
tako da izkoristi to možnost.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
No, če so vse kolegice pri fantih, potem kar hitro zgrabi priložnost. Pa še pri starših ti ne bo treba biti, in Bog ne daj, da bi morala sama it v podnajemnike in se preživljat.... Pol bo treba delat.... Bolje, da se preseliš h fantu. Rešiš se staršev, pa še pred kolegicami se lahko pohvališ in jih povabiš v novo stanovanje na kavico .
Go girl! To je smisel življenja
Go girl! To je smisel življenja
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ah barbi, lahko tebi ki maš pri 25ih vse poštimano.
sej niti kredita nimaš v lajfu, ker je pač tvoj mel dnar za stanovanje.
sej niti kredita nimaš v lajfu, ker je pač tvoj mel dnar za stanovanje.
- Tadeka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2010
Sej sama delam, pa mi gre cisto dobro, tako da ne gre tukaj za"slepanje" na tipa. Vem da je hitro ampak to je once in a lifetime, nama je super mislim da je toj to. Del prtljage sm ze preselila k njemu ostalo pa se v soboto. Vprasam iz radovednosti kako so se take veze obnesle pri drugih, ker pr 27 ne mislim bit vec samska pa doma zivet. Pa drugace sva skoz skp in se mi zdi da sva se res ujela.
- burberry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2010
Sej moj namen ni prepričvat, da se sigurno ne bo obneslo, samo povem, da se za tiste, ki jih jaz poznam ni dobro obneslo. Zakaj pa ne začneš postopoma, pa parkrat na teden prespiš pri njemu, pa pol vidiš, če se dost dobr razumeta, da bi bla zmožna cele dneve skupej preživet?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov