Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Živjo!
Po forumih je precej debat o varanju in kako je punca oprostila prevaro...kako je s tem živela naprej itd... ob prebiranju tega pa se mi je porodilo vprašanje kako je v obratnem smislu...zanima me kako fantje gledate na to da vas punca prevara...kako se počutite? ste ji oprostili in kako se je zveza nadaljevala? ..ali pa ste enostavno brez debate dali konec?
Upam da se oglasi čim več fantov,da punce vidimo kakšno je vaše mnenje o tem in kako to dojemate, ker me res zanima...
Po forumih je precej debat o varanju in kako je punca oprostila prevaro...kako je s tem živela naprej itd... ob prebiranju tega pa se mi je porodilo vprašanje kako je v obratnem smislu...zanima me kako fantje gledate na to da vas punca prevara...kako se počutite? ste ji oprostili in kako se je zveza nadaljevala? ..ali pa ste enostavno brez debate dali konec?
Upam da se oglasi čim več fantov,da punce vidimo kakšno je vaše mnenje o tem in kako to dojemate, ker me res zanima...

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Moj primer:
Zvedel sem da me je varala ker se je napila ter dala enemu lokalnemu plejboju ker je bil soooooo hot (
), dva meseca jo še bolj navezoval nase, tako da je bila še bolj zaljubljena, potem jo pa enkrat povabil na večerjo v reees lepo restavracijo, ter ji po večerji in plačanem računu rekel da je med nama konec, zato ker je bila ravno takrat obletnica 2 meseca ko me je 1. prevarala. Psihično jo je tako uničlo, da se je hotela dvakrat ubit, prvič nekaj dni kasneje z tabletami, drugič pa ko sem bil na kavici z sošolko s katero sma se štekala že več let (kot ful dobra kolega) in ko me je videla sem samo odkimal z glavo ter jo hladno pogledal, ter se naprej sproščeno menil s sošolko. No, takrat si je pa prerezala žile, ter pristala na antidepresivih. Kaj je sedaj z njo ne vem.
Varanja ne oproščam, ne sprejemam banalnih izgovorov ter ga ne spodbujam. Če jaz ne varam, ne bo varala niti moja punca. Pika.
Zvedel sem da me je varala ker se je napila ter dala enemu lokalnemu plejboju ker je bil soooooo hot (

Varanja ne oproščam, ne sprejemam banalnih izgovorov ter ga ne spodbujam. Če jaz ne varam, ne bo varala niti moja punca. Pika.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
^^izvedba mene ne moti, samo vrnil ji je (o tem bi se sicer dalo debatirat ampak ok).
puncina reakcija - ocitno ni ravno psihicno stabilna.
edino kar me moti je tvoje zadoscenje nad tem da se je poskusla ubit (je ocitno iz teksta)
bolano. no sej, sta bla glih za skup, vsak s svojimi problemi 
edino kar me moti je tvoje zadoscenje nad tem da se je poskusla ubit (je ocitno iz teksta)

-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
red_rose napisal/-a:^^izvedba mene ne moti, samo vrnil ji je (o tem bi se sicer dalo debatirat ampak ok).
edino kar me moti je tvoje zadoscenje nad tem da se je poskusla ubit (je ocitno iz teksta)bolano. no sej, sta bla glih za skup, vsak s svojimi problemi :D

-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
red_rose napisal/-a:edino kar me moti je tvoje zadoscenje nad tem da se je poskusla ubit (je ocitno iz teksta)
To ni bilo v moje zadoščenje. Ne rečem da sva bila skupaj pol leta, pa da je bila to neresna zveza, ampak sva skupaj dobra 4 leta in da me gre tko za*ebat... Potem pa da se še zgovarja da je bil vse skupaj kriv alkohol

Pa ja de, hlačke si pa mela 3 številke prevlke in so ti pa kr same dol padle, noge pa potem kar same lezle narazen... Ma ja. Kdo te je pa silil pit alkohol. Pa še s kolegicam je bila, katere so jo vlekle nazaj da ne bi šla s tistim tipom, pa je eno klofutnala in ji rekla da ni ona kriva če je grda pa je noben tip noče pogledat

In potem je to kar sem naredil bolano?? Samo dobila je to kar si je zaslužila. Ni bil pa moj namen da se požene v smrt. Samo želel sem ji pokazat kako sem se jst počutil. Se pravi prevaranega, izdanega ter razočaranega.
red_rose napisal/-a: no sej, sta bla glih za skup, vsak s svojimi problemi
Jst sem imel problem še dva meseca gledat punco katera me je prevarala v oči. Si predstavljaš kako je*eno je to težko? Postavi se v mojo kožo

- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
BHawk napisal/-a:Psihično jo je tako uničlo, da se je hotela dvakrat ubit, prvič nekaj dni kasneje z tabletami, drugič pa ko sem bil na kavici z sošolko s katero sma se štekala že več let (kot ful dobra kolega) in ko me je videla sem samo odkimal z glavo ter jo hladno pogledal, ter se naprej sproščeno menil s sošolko. No, takrat si je pa prerezala žile, ter pristala na antidepresivih. Kaj je sedaj z njo ne vem.
Tvoj odnos do nje je psihopatski. Seveda je kršila vajin dogovor, in seveda lahko razdreš zvezo, če ti ne paše. Ampak način, kako si to naredil, je pa zloben, zahrbten, in pošasten. To, kar je ona naredila tebi, in to, kar si ti naredil njej, se ne more primerjati.
Če še vedno misliš, da je bilo to upravičeno, nisi primeren za zvezo. To je psihopatsko.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
BHawk napisal/-a:Jst sem imel problem še dva meseca gledat punco katera me je prevarala v oči. Si predstavljaš kako je*eno je to težko? Postavi se v mojo kožo
Uf, a veš kaj bi bilo šele težko. Če bi moral žensko, ki si jo imel rad, in ki te je prevarala, privezati na drog in jo pri živem telesu razrezati na koščke. To bi bilo šele težko. Če bi to naredil, potem bi se nam šele smilil, kako si bogi.
Človek, ti si se sam odločil, da jo boš še dva meseca gledal, potem ko si izvedel, da te je prevarala! Sam si se odločil, da boš dal to skoz, da se ji lahko maščuješ.
Zdrav človek bi ji dal konec takrat, ko bi izvedel. Samo psihopat se gre izživljat nad svojo žrtvijo. Ni dosti razlike, ali je to izživljanje fizično ali psihološko.
Ona te je varala iz lastnega užitka. Ti si se ji maščeval, ker si užival jo videt trpet. To je psihopatsko.
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

- Alwaleed
- Cosmopolitanka
Horus napisal/-a:Seveda se lahko primerja. Njegov nacin je bil prav tako noz-v-hrbet kot njen,
Ne. Ni bil "prav tako" nož v hrbet.
To, kar je on naredil, je bilo eksplicitno namenjeno temu, da bi jo čim bolj ranil. Nobenega drugega smisla ni imelo, nobenega drugega namena. Še čustveno in časovno ga je stalo, da ji je to maščevanje priredil. Človek si je vzel za to dva meseca!
To, kar je ona naredila, pa ni bilo v nobeni obliki namenjeno temu, da bi on trpel. Namenjeno je bilo temu, da se ji uresniči ena želja. Bolečina, povzročena tipu, je bila stranski efekt, ne pa namen.
Bolečina, ki jo je povzročila ona njemu, je bila posledica šibkosti njenega karakterja. Bolečina, ki jo je povzročil on, pa je bila posledica moči njegovega karakterja; njegove želje po tem, da bi povzročil bolečino, truda, ki ga je vložil v to.
Zanjo je bila njegova bolečina nezaželjen stranski efekt. Zanj je bila njena bolečina poglavitni smisel.
Ta razlika naredi njegovo ravnanje psihopatsko.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
BHawk napisal/-a:Moj primer:
Zvedel sem da me je varala ker se je napila ter dala enemu lokalnemu plejboju ker je bil soooooo hot (), dva meseca jo še bolj navezoval nase, tako da je bila še bolj zaljubljena, potem jo pa enkrat povabil na večerjo v reees lepo restavracijo, ter ji po večerji in plačanem računu rekel da je med nama konec, zato ker je bila ravno takrat obletnica 2 meseca ko me je 1. prevarala. Psihično jo je tako uničlo, da se je hotela dvakrat ubit, prvič nekaj dni kasneje z tabletami, drugič pa ko sem bil na kavici z sošolko s katero sma se štekala že več let (kot ful dobra kolega) in ko me je videla sem samo odkimal z glavo ter jo hladno pogledal, ter se naprej sproščeno menil s sošolko. No, takrat si je pa prerezala žile, ter pristala na antidepresivih. Kaj je sedaj z njo ne vem.

- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Meni se zdi njegov način prefinjeno vračilo. In mu dajem vso podporo - v primeru, da ni vedel za samomorilna nagnjenja te ženske. Razen, če je pupa to znala večkrat izkoristit, pa jo je mel načitano.
Tudi meni je že kdaj kdo reko, da se bo bek spravo. Jah, daj se, če si tak nor.
Zakaj pa ji ne bi smel na svoj način (ki je precej bolj elegantno nežen od njenega) vrnit?
Tudi meni je že kdaj kdo reko, da se bo bek spravo. Jah, daj se, če si tak nor.
Zakaj pa ji ne bi smel na svoj način (ki je precej bolj elegantno nežen od njenega) vrnit?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
positive vibration napisal/-a:Zakaj pa ji ne bi smel na svoj način (ki je precej bolj elegantno nežen od njenega) vrnit?
Naraven instinkt mentalno in telesno zdravih ljudi je, da se od bolecine tako telesno kot psihicno umaknemo.
Lastnost psihicno neuravnovesenih ljudi je, da h bolecini silijo.
Kot mi je davno nazaj rekel en ex "Porocil bi se rad s tabo, da bi te lahko, ce bi me hotela zapustit, unicil."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov