Kaj najbolj cenite na moških?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
študent_p napisal/-a:Tudi meni se zdi, da je kriterijev premalo, ti ki pa so navedeni, ne prepriča večino žensk. Manjka samozavest, to je tisto, na kar ženske palijo.Mahagonij napisal/-a:Mal si falil kaj zenske sploh privlaci na moskih.
pretirana samozavest pri večini žensk (ki jih poznam) ne pali!
pri meni odtehta seveda prvo kot prvo dober ali vsaj povprečen videz. nadalje zgovornost, pozneje pa zanesljivost, zaupanje in pozornost ko je vse to v paketu, se lahko razvije resna zveza. če nekaj manjka pa mogoče prijateljstvo ali pa še to ne
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
speaker1 napisal/-a:Sam eno stvar si lahko izberete tko da ne pretiravajte o nekem celotnem paketu.
Takšno rangiranje je čisti bulšit, ker nobena od teh karakteristik sama zase ni tako kul, da bi bilo ostalo nepomembno. Tip z res hudo postavo, ki ne bi bil sposoben treh stavkov povedat? Duhovitež, ki bi živel pod mostom in ne bi imel za burek?
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
No, potem pa glasujem za simpatičnost, če si moram izbrati samo eno stvar.
Z eno besedo itak simpatičnost pomeni, da ima človek podoben pogled na svet kot jaz, je zgovoren in ve kaj govori, poleg tega pa izgleda očem prijazno. Pa je spet več stvari kot ena.
Sicer je to čista bedarija, ne more biti samo ena stvar na prvem mestu. No edino, če je ženska kešpička in pali na debelo denarnico ali če je tip butast in ga zanima samo velikost košarice.
Z eno besedo itak simpatičnost pomeni, da ima človek podoben pogled na svet kot jaz, je zgovoren in ve kaj govori, poleg tega pa izgleda očem prijazno. Pa je spet več stvari kot ena.
Sicer je to čista bedarija, ne more biti samo ena stvar na prvem mestu. No edino, če je ženska kešpička in pali na debelo denarnico ali če je tip butast in ga zanima samo velikost košarice.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Mahagonij napisal/-a:Mal si falil kaj zenske sploh privlaci na moskih.
Ženske na moških privlačijo slava, moč, denar in oblast. Vse ostalo je bullshit...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To ni res. Temu kar ti reces pretirana samozavest je v resnici nesamozavest, ki jo ljudje zakrivajo/kompenzirajo tako, da se na zunaj ful vn mecejo.gaby_ napisal/-a:študent_p napisal/-a:Tudi meni se zdi, da je kriterijev premalo, ti ki pa so navedeni, ne prepriča večino žensk. Manjka samozavest, to je tisto, na kar ženske palijo.Mahagonij napisal/-a:Mal si falil kaj zenske sploh privlaci na moskih.
Nekatere zenske na tem forumu svoji lastnosti, da se skregajo z vsem folkom pa so glasne, pravijo samozavest. Ubistvu je nesamozavest.
Zelo samozavestni moski zelo palijo. Vazici, ki se pretvarjajo da imajo velika jajca, pa niso samozavestni.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ves ta larifari s celim paketom pač, ki močno variira od človeka do človeka.
osnovni predpogoji so: da je tehnični tip človeka (sej znam sama vrtat luknje, ampak raje vidim da to dela nekdo namesto mene) in da je dovolj močen da mi lahko odpira kozarce za kumarce in ostalo vloženo zelenjavo (uni magični odpirač pač ni tolko zelo magičen).
aja. pa mora ga zanimat umetnost. in mora bit dovolj visok, da doseže vse zgornje kuhinjske elemente (da meni ni treba non stop po stol hodit)
osnovni predpogoji so: da je tehnični tip človeka (sej znam sama vrtat luknje, ampak raje vidim da to dela nekdo namesto mene) in da je dovolj močen da mi lahko odpira kozarce za kumarce in ostalo vloženo zelenjavo (uni magični odpirač pač ni tolko zelo magičen).
aja. pa mora ga zanimat umetnost. in mora bit dovolj visok, da doseže vse zgornje kuhinjske elemente (da meni ni treba non stop po stol hodit)
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Mahagonij napisal/-a:To ni res. Temu kar ti reces pretirana samozavest je v resnici nesamozavest, ki jo ljudje zakrivajo/kompenzirajo tako, da se na zunaj ful vn mecejo.gaby_ napisal/-a:študent_p napisal/-a:Tudi meni se zdi, da je kriterijev premalo, ti ki pa so navedeni, ne prepriča večino žensk. Manjka samozavest, to je tisto, na kar ženske palijo.Mahagonij napisal/-a:Mal si falil kaj zenske sploh privlaci na moskih.
Nekatere zenske na tem forumu svoji lastnosti, da se skregajo z vsem folkom pa so glasne, pravijo samozavest. Ubistvu je nesamozavest.
Zelo samozavestni moski zelo palijo. Vazici, ki se pretvarjajo da imajo velika jajca, pa niso samozavestni.
imaš prav, ja! v glavnem, misliva iste tipe. jaz sem mislila pač tiste, ki 'na ven' kažejo ful samozavesti... pa imaš v bistvu prav,da so taki še najbolj nesamozavestni.
- prc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2009
In imeti mora (dober) avto, da lahko svojo predrago pelje (in to zmeraj kadar se njej sprdne) na Bled na kremšnitoMcLarnovc napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Mal si falil kaj zenske sploh privlaci na moskih.
Ženske na moških privlačijo slava, moč, denar in oblast. Vse ostalo je bullshit...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Joj, a se lahko že neha uporabljat to foro z Bledom pa kremšnito, ker je že sooo over. Je omenjena v eni temi že, hm, zelo velikokrat? In je vsako ponavljanje te na začetku zanimive fore zdaj že patetično in neizvirno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov