Opišite ga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
no če je že tema opiši se, naj bo še tema opiši ga... mislim vašega fanta, ali pa tistega v katerega ste zatreskane?
opišite ga z vašimi besedami, kakšen je v vašem / našem svetu
opišite ga z vašimi besedami, kakšen je v vašem / našem svetu
I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
tadejci - Komunikatorka
moj mali...
je trmast, samo včasih tudi popusti.
me ma rad, me ljubi in mi to zna pokazat
vem, da je ljubosumn, samo tega nikoli ne bo pokazal
je nežn, in tudi grob, ko je treba seveda
je samo moj, če bi ga kera hotla met, ga ne more ker mu zaupam in on meni
je trmast, samo včasih tudi popusti.
me ma rad, me ljubi in mi to zna pokazat
vem, da je ljubosumn, samo tega nikoli ne bo pokazal
je nežn, in tudi grob, ko je treba seveda
je samo moj, če bi ga kera hotla met, ga ne more ker mu zaupam in on meni
-
tadejci - Komunikatorka
Saša_26 napisal/-a:Js bi tud tazga tipa mela...
ja saj, je vreji, samo ni vedno tak popolni. me zna včasih res razpizdit
sicer pa je dosti vreji fantov na svetu, samo najt jih je treba
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Če ga opišem po zunanjosti... je velik 190, tehta 78 kg, je temne polti, ma čokoladne učke in temne lase... mmmm
Po karakterju je pa seveda trmast, zlloooo trmast
drgač pa zlo ljubezniv, nežen, zna pokazat kaj čuti do mene in mi to tud pove
čisti športnik po duši, zato tut mene navdušuje nad raznimi športi in se z mano igra, ker sva oba nora na igrače...
Uglavnem pa je čisto moj in jst sm čisto njegova
Po karakterju je pa seveda trmast, zlloooo trmast
drgač pa zlo ljubezniv, nežen, zna pokazat kaj čuti do mene in mi to tud pove
čisti športnik po duši, zato tut mene navdušuje nad raznimi športi in se z mano igra, ker sva oba nora na igrače...
Uglavnem pa je čisto moj in jst sm čisto njegova
Zadnjič spremenil tiasha, dne 13. Avg. 2004 9:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sončica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Maribor
Moj mišek je velik okrog 170 cm, kolk tehta nisem ziher, očke ima zeleno rjave, čisto kratka frizura (pobrit bi bilo bolje rečeno).
Drugače športnik od glave do pete-pozimi borda, poleti kolesari, plava, hodi na Pohorje. Jaz sem bla na začetku veze bolj anti športnik, zdaj me navdušuje za različne športe-predvsem več hodim na Pohorje, pa smučam.
Po karakterju? Včasih preveč pikolovski, se spušča v totalne podrobnosti, ljubeč, nežen, komunikativen, zna človeka spravit v smeh. Hvala bogu zna povedat svoja čustva in jih tudi pokazat! Je pravi srček, samo moj, jaz pa samo njegova!
Drugače športnik od glave do pete-pozimi borda, poleti kolesari, plava, hodi na Pohorje. Jaz sem bla na začetku veze bolj anti športnik, zdaj me navdušuje za različne športe-predvsem več hodim na Pohorje, pa smučam.
Po karakterju? Včasih preveč pikolovski, se spušča v totalne podrobnosti, ljubeč, nežen, komunikativen, zna človeka spravit v smeh. Hvala bogu zna povedat svoja čustva in jih tudi pokazat! Je pravi srček, samo moj, jaz pa samo njegova!
-
marateja - Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Moj srček je pa visok približno 175 in ima okol 70 kg, je temne polti in ima rjave očke - je prava čokoladka (ne samo po barvi, tud po okusu )
Po karakterju je pa trmast (sam mu to nč ne pomaga, ker sem jst še bolj), ljubosumen,....no pa da ne bom samo slabo govorila o njemu. Ima tud ful velik dobrih lastnosti kot so: je nežen, ljubezniv, romantičen,....
.....v galvenm je samo moj in tak kakršen je ga imam rada :bussi:
Po karakterju je pa trmast (sam mu to nč ne pomaga, ker sem jst še bolj), ljubosumen,....no pa da ne bom samo slabo govorila o njemu. Ima tud ful velik dobrih lastnosti kot so: je nežen, ljubezniv, romantičen,....
.....v galvenm je samo moj in tak kakršen je ga imam rada :bussi:
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
moj lubk je pa velk okol 175cm, tezk 68kg (se mi zdi- po zadnjih podatkih ) , ma temno rjave lase pa rjave učke...
Drgac se pa ful rd crklja u mojmu naročju, da mu kuštram lase, pa rad mi pove ka čut do mene, pred mojimi starsi je ful sramezljiv k drgac ni , je tut mal trmast, velikrat hoče met prov, komunikativen, pa prjazn do vseh....pa se bi lohk nastevala
Drgac se pa ful rd crklja u mojmu naročju, da mu kuštram lase, pa rad mi pove ka čut do mene, pred mojimi starsi je ful sramezljiv k drgac ni , je tut mal trmast, velikrat hoče met prov, komunikativen, pa prjazn do vseh....pa se bi lohk nastevala
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Moj zadnji, ki ima še vedno največje mesto v mojmu srčku je pa ...
'Velk' je 170cm, ma 62kg, ma tako čeljust k Brad Pitt , ko ni pobrit je muck... Kot kozorog (tko k js) je pa trma, vedno ma 'prow', use on je 'moški' in moški ne kažejo čustev pa ne delajo kar jim ženska reče (to on misl - maw sm ga prevzgojila)... Preveč je otročji... Dostkrat me nehote prizadane
Ma tut kšne dobre lastnosti sam teh se redkeje spomnm (kot usi si zapomnm bl napake) ... More bit že uredu če sm bla let pa pow z njim, ane?
'Velk' je 170cm, ma 62kg, ma tako čeljust k Brad Pitt , ko ni pobrit je muck... Kot kozorog (tko k js) je pa trma, vedno ma 'prow', use on je 'moški' in moški ne kažejo čustev pa ne delajo kar jim ženska reče (to on misl - maw sm ga prevzgojila)... Preveč je otročji... Dostkrat me nehote prizadane
Ma tut kšne dobre lastnosti sam teh se redkeje spomnm (kot usi si zapomnm bl napake) ... More bit že uredu če sm bla let pa pow z njim, ane?
Če nisi del rešitve, si del problema.
- lejc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2004
- Kraj: lj
Velik je 176, težk okol 67, ma rjave lase pa modre učke (ful ful dobre ) pa ful je trmast (sam jst sm bol) pa kr lubusumn! Sam drgač je pa ful srčk!
Sčasoma vzljubimo stvari, ki smo jih nekoč sovražili
in zasovražimo stvari, ki smo jih nekoč ljubili.
in zasovražimo stvari, ki smo jih nekoč ljubili.
- kathy
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
moj lubi je velik 196 in težk 86kg....zdej se je ful zredu in ful ponosn nase k bilda in se mu že mišice poznajo....ma rjave lase in zelenkasto sive oči....
po karakterju je malce trmast (ampak men ga vsakič rata prepričat), zlo ma rad red in skrbi da je vse tko po "predalčkih"...včasih tud preveč...npr. ko greva na morje se pakira in prpravla 3 dni prej,pa bog ne daj da kakršnokol malenkost pozab doma....drugače je pa ful prjazn in najbolši sogovornik,pa še dobr zna ocenjevat ljudi...
po karakterju je malce trmast (ampak men ga vsakič rata prepričat), zlo ma rad red in skrbi da je vse tko po "predalčkih"...včasih tud preveč...npr. ko greva na morje se pakira in prpravla 3 dni prej,pa bog ne daj da kakršnokol malenkost pozab doma....drugače je pa ful prjazn in najbolši sogovornik,pa še dobr zna ocenjevat ljudi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]