Ko v vezi ne štima
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sabinca:)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 9. 2007
V ljubezni sem bila vedno nesrečna, potem sem pa spoznala tipa, ki je biu vedno kurbir, razen ko je bil z eno bivšo sta bla en let pa pol skup. Potem ko sva se spoznala, je tako potekalo vse počasi..in na začetku je blo vse super, govoril je, da je z mano prebolel bivšo in vse pozitivno, nato sem bila jaz dlje časa nedostopna in mu je to do*******. Potem so se začele težave, sva bila enkrat skup drugič narazen in jaz sem začela biti čisto druga oseba, tisto kar nisem, bila sem tečna, zatežena..in zaradi tega se je tudi on začel grdo in nespoštljivo obnašati do mene. Pa predstavil me je doma, bila sem druga punca, ki jo je predstavil staršem, čeprav jih je imel veliiiko.. v glavnem to se vleče dve leti, in par dni nazaj sva se končno dobila, sem mu povedala, da mi je žal ker sem bila zatežena, da sem imela probleme sama s seboj, po tem je blo vse super, ta dan je bilo spet kot včasih, dokler me ni dva dni poklical (on je rekel, da nisem edina, pač d on ni tak tip, d bi prek mobija komuniciru, v takem smislu, k tipi kličejo punce) in sem mu potem naredila spet sceno pred kolegi, ga osramotila in s tem tudi sebe. Potem ko je reku d ne more več, sem se začela jokati in mi je spet oprostil..
Zelo sem žalostna in v depresiji, najraje bi se z njem pogovorila, samo kako če se mi zdi da se mi izmika, sploh po tej sceni, ki sem mu jo spet naredila.. Rada bi razčistila to! Samo ne vem kako??
Zelo sem žalostna in v depresiji, najraje bi se z njem pogovorila, samo kako če se mi zdi da se mi izmika, sploh po tej sceni, ki sem mu jo spet naredila.. Rada bi razčistila to! Samo ne vem kako??
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Ne vem zakaj delaš take scene. Najprej razčisti pri sebi.
Če bi se rada pogovorila, ga pokliči in se zmenita v živo, ne pa po telefonu.
Povej mu, da se želiš pogovoriti, pol pa če bo sprejel bo, če ne pa lahko čakaš, da se bo pripravljen pogovorit, ali pa ga poskušaš pustit za sabo.
Če bi se rada pogovorila, ga pokliči in se zmenita v živo, ne pa po telefonu.
Povej mu, da se želiš pogovoriti, pol pa če bo sprejel bo, če ne pa lahko čakaš, da se bo pripravljen pogovorit, ali pa ga poskušaš pustit za sabo.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Ne vem... oprosti, če bom nesramna -> samo dobila sem občutek, da je problem v tebi. Ti si mu bila sprva nedostopna, potem ta tvoja jeza, postala si "druga oseba", tečna, zatežena... Si se mogoče vprašala zakaj? Zakaj si bila takšna? Ti kaj v vajini vezi ni bilo vredu, pa si to zadrževala v sebi, namesto, da bi mu povedala? Povej mu, na 4 oči. Ne preko telefona. Moj nasvet: ko boš spet v navalu jeze oz. zateženosti, ne mu delat scen. Ker ga odbijaš od sebe. Nekaj mi pravi, da vse te misli nadzirajo tebe. Boljše bo, če boš ti obvladala te misli! Potem bo vedno manj takšnih scen. Postala boš bol pozitivna oseba, ne boš več toliko žalostna. Torej... sama razčisti kje tiči problem in ga odpravi
.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Ženska, ti si sama sebi svoja nesrečna zvezda.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
ej js te dejansko ne razumm...po eni strani pravš da to nisi ti da ti nisi zatežena...po drugi strani pa težiš že dve leti in je tvoja prva reakcija da mu pred vsmi u nulo zatežiš in ga naderš... valda da si to ti edin če si nočš priznt da si taka...sam če se boš sprjaznla s tem pol znaš to še kako kontrolerat...če pa ne pa vrjem da se nau nč spremenl...js tut lahko rečm da js nism zatežena pa če sm pač sm...sam s tem k se tega zavedam lahko to poskušam konrolerat in omejit...razmislt u tistm trenutku k hočš znoret ...
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ojej punca.. ti si pa čisto sama delaš probleme v življenju.. a nisi o tem tipu že pisala enkrat, k nisi vedla kako it do njega in si se neki delala nedostopno?
js ti predlagam, da si vzameš en velik premor od zvez in najprej poštimaš svojo podstreho.. pa upam da ne vzameš preveč žaljivo, samo resno se mi zdi, tko ko je že blo povedano, da si ti sama vzrok teh težav.. vzemi si čas, spravi se v red, pol si pa poišči partnerja..

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Si dala ravno pravšnji naslov svoji temi - ojej.
Obenem pa je treba opomniti, da naj bi bili naslovi tem bolj jasni, da se iz njih vsaj približno razume, o čem poteka tema (samo toliko v opombo, tako da ga raje spremeni v kaj bolj razumljivega, npr. zmedena, ker te marsikdo tukaj ne razume).
V čem je pri vama dejansko problem (če sploh je)? No, jaz kot prvi problem oz. oviro vidim v tem tvojem "fantu" (kaj sta sploh - par ali kampanjska j****a?), ker je tip, kot si omenila, babjek. Si prepričana, da se bo pri tebi umiril? Jaz bi raje njegove namere in besede vzela za rezervo, ker pri takem tipu nikoli ne moreš vedeti pri čem si. That`s just my modest advice.
Predvsem je pomembno, da sama pri sebi razčistiš KAJ TE MOTI, ker ne razumem v čem je pri vama problem. Glede na to, kako kompliciraš in zavijaš stvari v celofan (ker si napisala, da se delaš nedostopno), bo tip še bolj zmeden in tako se znajo stvari zaplesti oz. končati bolj klavrno.

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
sabinca:) napisal/-a: Potem so se začele težave, sva bila enkrat skup drugič narazen in jaz sem začela biti čisto druga oseba, tisto kar nisem, bila sem tečna, zatežena..in zaradi tega se je tudi on začel grdo in nespoštljivo obnašati do mene. Pa predstavil me je doma, bila sem druga punca, ki jo je predstavil staršem, čeprav jih je imel veliiiko.. v glavnem to se vleče dve leti, in par dni nazaj sva se končno dobila, sem mu povedala, da mi je žal ker sem bila zatežena, da sem imela probleme sama s seboj, po tem je blo vse super, ta dan je bilo spet kot včasih, dokler me ni dva dni poklical (on je rekel, da nisem edina, pač d on ni tak tip, d bi prek mobija komuniciru, v takem smislu, k tipi kličejo punce) in sem mu potem naredila spet sceno pred kolegi, ga osramotila in s tem tudi sebe. Potem ko je reku d ne more več, sem se začela jokati in mi je spet oprostil..
Če bi bla js na njegovem mestu, bi te brcnla u tvojo malo otročjo rit in se nikol več oglasla.
Če sm si tvoj post pravilno interpretirala -
Sitna si bla in tečna, načrtno si špilala neko nedostopnost in decu je, normalno, dosadiu tak način obnašanja. Kako je zdržu dve (!) leti mi resnično ni jasno.
In to, da to nisi (bla) ti, ni opravičilo, bolj tolažba sami seb, pomisl, dve leti bit nekdo drug ...?! Si prepričana? Js ne bi bla.
In juhu, te en dan sreča pamet, spoznaš, da te na tak način noben ne bo trpeu, da bi lahko pokazala mal več spoštovanja do nekoga, za kerga trdiš, da ti neki pomen (hm, si prepričana?), se opravičš, dec opravičilo sprejme in (najbrž) razmišlja, če si se sposobna zdej, čez noč, dejansko (tok) spremenit, teb po ubogih dveh dneh poč film (namest, da bi revežu pustila cajt, mogoče bi ti clo dau še eno prložnost, da pokažeš pravo sebe ...) in obljubo, da tisto prej nisi bla (prava) ti podkrepiš z sceno pred njegovimi kolegi ... Bravo, res si se izkazala. In dokazala.
Tle ni več kej razčiščevat. Si mela prložnost, pa ne eno, mislm, da tut najb potrpežljivim enkrat presede. In se nisi spremenila, saj ne u odnosu do njega. Pust ga, nej gre. Ti pa mal samevaj in u času velike depresije razmišlji o tem, kje ga serješ in zakaj to počneš.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Uhhh...moram priznati, da sem prijetno presenečen nad nekaterimi ženskimi izjavami tukaj. Pričakoval sem, da jo boste tolažile, da je dečko itak kreten in ne vem kaj še vse in da naj bo srečna, da je tako kakor je.
Če bi jo cenil bi ji posvečal več pozornosti in res dokazal, da jo ima rad, itd. Ne pa da jo ob majhnih izpadih takoj na cedilu pusti in da na hladno, da je s tem dokazal, da skrbi samo za svojo rit!

Če bi jo cenil bi ji posvečal več pozornosti in res dokazal, da jo ima rad, itd. Ne pa da jo ob majhnih izpadih takoj na cedilu pusti in da na hladno, da je s tem dokazal, da skrbi samo za svojo rit!

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
ryu10kyu napisal/-a:da je s tem dokazal, da skrbi samo za svojo rit!
Saj pa je potrebno skrbet za svojo rit. Zbudi se. Zbudi se!! Alo!!! Dobro jutro!!!
A misliš, da bo kdo drug skrbel za tvojo in ti jo brisal?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
miteq napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:da je s tem dokazal, da skrbi samo za svojo rit!
Saj pa je potrebno skrbet za svojo rit. Zbudi se. Zbudi se!! Alo!!! Dobro jutro!!!
A misliš, da bo kdo drug skrbel za tvojo in ti jo brisal?
Ok...to razumem, da si napisal, da mora vsak človek za svojo rit skrbeti in da je noben ne bo brisal.
Sem se zbudil in dojel, da se rit ne obriše sama in da jo moram sam obrisati...ubogi jaz.

No to poglavje sva zaključila

In kaj ima ta tvoj post veze z mojim? Se mi dozdeva, da nisi ravno najbolje razumel kaj želim povedati ali pa jaz ne razumem ravno najbolje kaj ti meni želiš povedati.
citiram mojo poved:
Uhhh...moram priznati, da sem prijetno presenečen nad nekaterimi ženskimi izjavami tukaj.
predvidevam, da je morda tu nastal nesporazum ali pač ne?
Razsvetli me s svojim umom in mi razloži na kaj se je nanašal tvoj prispevek v katerega si vključil tudi mojo rit in brisanje le te?

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^hehe zdej se pa jaz režim na glas
In ja, se strinjam z večino. Čist butasto si se obnašala. Kaj hudiča si mislila?? Najbrž ti je pasalo, da je fant vsakič skakal okrog tebe, ko si zatežila. In pol si bila vesela, ker si imela občutek, da te ima rad?? Napačen način...ker si dosegla to, da je njemu najbrž malo dol padlo vsakič.

In ja, se strinjam z večino. Čist butasto si se obnašala. Kaj hudiča si mislila?? Najbrž ti je pasalo, da je fant vsakič skakal okrog tebe, ko si zatežila. In pol si bila vesela, ker si imela občutek, da te ima rad?? Napačen način...ker si dosegla to, da je njemu najbrž malo dol padlo vsakič.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov