Kako ga osvojiti, ko se pa dela, da nima srčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pikica85 - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2008
Spoznala sem ga pred 5 leti, imela sem rosnih 17. Bil je nekaj posebnega in je še vedno. Ko sem vstopila v prostor, me je od vseh 30 fantov pritegnil. Ker je tako poseben, tako sladek. Bil je tečaj CPP. Kasneje se je nadaljevalo s pozdravljanjem in vedno večkrat sva se kje srečala in pač naneslo je, da sva tudi zaplesala skupaj. Ugotovila sem, da sem mu malce všeč. Poljubila sva se in se začela družiti. Nato pa je izginil. Ni se mi javil na GSM, ni mi odpisal SMS, nisem ga videla 4 leta. Lani sem ga spet srečala in ugotovila sva da sva si še vedno všeč, vsaj tak občutek sem dobila. Začela sva se dobivat (kino, pijačke, tudi do spolnega odnosa je prišlo). Najino druženje je postajalo vedno pogostejše, njegovi prijatelji so me sprejeli, nakar se je spet zgodilo - potuhnil se je. Izvedela sem, da ima punco .
Prešnji teden se je razšel s punco. Spet me vabi k sebi domov - na intimne odnose. Kaj naj storim. Jaz ga vendar ljubim. Ko mu povem, da ga imam rada, pove da imam smolo. Nikoli mi ne reče, da me ima rad. A vendar me vabi k sebi. Zakaj tako??? Kaj naj storim, da bo nekega dne moj?
Prešnji teden se je razšel s punco. Spet me vabi k sebi domov - na intimne odnose. Kaj naj storim. Jaz ga vendar ljubim. Ko mu povem, da ga imam rada, pove da imam smolo. Nikoli mi ne reče, da me ima rad. A vendar me vabi k sebi. Zakaj tako??? Kaj naj storim, da bo nekega dne moj?
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ti bi rada bila njegova punca, on pa želi od tebe le sex. Žal.
Če se zapleteš z njim, boš spet ti trpela.
Če se zapleteš z njim, boš spet ti trpela.
-
pikica85 - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2008
Mahagonij napisal/-a:"ko se pa dela, da nima srcka"? Haha boze mili, en folk ma pa res glavo v oblakih.
On mi je sam reko po sexu, in po tem, ko sem mu povedala da ga imam rada, da nima srca, da ima kamen namesto srca. Nimam jaz glave v oblakih. Točno vem kaj čutim, in sem realna.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
pikica85 napisal/-a: ...Ugotovila sem, da sem mu malce všeč...
... Lani sem ga spet srečala in ugotovila sva da sva si še vedno všeč, vsaj tak občutek sem dobila...
ej, punca, res imaš narobne občutke in ugotavljanja. on je tebi všeč, njemu pa ni do tebe, razen za sex. prej kot se sprijazniš, bolš bo zate. manj ugotavljaj in predvidevaj, pa več realno razmišljaj I guess
-
tamala24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
sori ampak pr svojih 22 letih bi pa lahko mela vsaj mal pošlihtan v glavi... sej ne da te napadam ampak.... več kot očitno je da te ima "rad" samo zaradi seksa in ne tebe osebno! žal je temu tako, da te izkorišča za seks in nič drugega, ker ve da ga ljubiš in on to gladko malo izkorišča inve da vsakič ko te bo poklical boš priletela.
sori ampak če maš res malo samospoštovanja spoki stran tko k so ti že druge rekle...
mečeš stran čas in leta tko da...rajš si najd nekoga ki si te res zasluži.
sori ampak če maš res malo samospoštovanja spoki stran tko k so ti že druge rekle...
mečeš stran čas in leta tko da...rajš si najd nekoga ki si te res zasluži.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
okej Pikica85...zdej pa preberi še 1x tvoj post in si predstavlji, da se to dogaja drugi punci...kaj bi ji svetovala? (pa glej realno...)
lej punca če pa vseeno ne vidiš kaj je narobe, ti rečem: postavi se zase in reči mu NE! ceni se vsaj en košček in mu daj vedet, da od tebe ne bo dobil samo sexa! daj mu vedet, da je od tebe neki več, ne pa samo hop-hop eno noč in konc (dobro, al pa te bo poklicu še kakšenkrat)...
nevem no...rekla si, da te je že dvakrat tko zafrknil...kaj zdej boš še padala na njegove finte?
lej punca če pa vseeno ne vidiš kaj je narobe, ti rečem: postavi se zase in reči mu NE! ceni se vsaj en košček in mu daj vedet, da od tebe ne bo dobil samo sexa! daj mu vedet, da je od tebe neki več, ne pa samo hop-hop eno noč in konc (dobro, al pa te bo poklicu še kakšenkrat)...
nevem no...rekla si, da te je že dvakrat tko zafrknil...kaj zdej boš še padala na njegove finte?
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
pikica85 napisal/-a:Jaz ga vendar ljubim.
Ne ljubiš ga. To ni ljubezen. To je kvečjemu zagledanost, zatrapanost, nespametna zaljubljenost.
pikica85 napisal/-a:Ko mu povem, da ga imam rada, pove da imam smolo. Nikoli mi ne reče, da me ima rad. A vendar me vabi k sebi. Zakaj tako???
Sama veš zakaj je tako, samo da si ne priznaš. On do tebe ne čuti isto kot ti do njega. A on ima premoč, vse niti v rokah, zato ker ve, kako ti čutiš in ve, da ko bo igral na prave strune, boš zaradi svojih čustev plesala tako kot on hoče. In kaj hoče od tebe? Seks, da za nekaj časa pozabi na svojo osamljenost.
pikica85 napisal/-a:Kaj naj storim, da bo nekega dne moj?
Sploh hočeš, da je taka oseba kdaj tvoja? Jaz ne bi. Čustev ne moreš izsiliti. Raje se osredotoči na ljubezen do sebe in se ne razdajaj nekomu, ki tvojega časa in čustev ni vreden.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mah ej zmeri je tko, da ko za enim noriš te nejebe...
Pozabi nanj...mislim bodi samo prijateljica boš vidla...vedno se obrne vse
Pozabi nanj...mislim bodi samo prijateljica boš vidla...vedno se obrne vse
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
pikica85 napisal/-a:Kaj naj storim, da bo nekega dne moj?
To, da ne seksaš z njim in mu pokažeš, da si samozavestna, da se ceniš in da te ni vreden. Si prepričana, da želiš zvezo s takim fantom?
Je pa vsaj iskren in te ne zapeljuje z lažnimi obljubami in komplimenti.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
pikica85 napisal/-a:On mi je sam reko po sexu, in po tem, ko sem mu povedala da ga imam rada, da nima srca, da ima kamen namesto srca.
Hehe, ta je dobra. Tip se nekam pomiluje. Bogega se dela pred tabo. Bogi revež, kamen ima. Nima srca. Whaaaa
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov