Lenoba od tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
mnja.. namreč me zanima koliko od vas je že mel za partnerja eno pravo lenobo?
torej, nč se mu ne da.. prelen za šolo, ..bog ne dej, da bi za kakšno delo prjel, .. skoz neki fantazira kaj bo, a v bistvu na konc vse skp nč ni, ... po možnosti je cele dneve doma in čaka uro, da bodo bolše polovice pršle domov, skuhale kej za kosiu.. doma, bog ne dej, da bi blo karkol pospravlen.. vse treba 'prost' in čakat.. in čakat.. in čakat...
izkušnje? kako zdresirat človeka - lenobo? a je to sploh možno??
torej, nč se mu ne da.. prelen za šolo, ..bog ne dej, da bi za kakšno delo prjel, .. skoz neki fantazira kaj bo, a v bistvu na konc vse skp nč ni, ... po možnosti je cele dneve doma in čaka uro, da bodo bolše polovice pršle domov, skuhale kej za kosiu.. doma, bog ne dej, da bi blo karkol pospravlen.. vse treba 'prost' in čakat.. in čakat.. in čakat...
izkušnje? kako zdresirat človeka - lenobo? a je to sploh možno??
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
To so krive mamice ker naredijo iz fantkov pokveke in pezdetke! Ne znajo vzgojiti moškega kot moškega ampak maminega sinčka ki je nesposoben za samostojno življenje! Zafrustrirana mama naredi zafrustriranega otroka...tak fantek je zafuranec in bo ostal zafuranec in od takega fantka stran..razen če želiš živeti s čustveno in psihično pokveko v razmerju!
Zanalašč sem uporabil besedo fantek, ker tak človek si ne zasluži besede moški!
Zanalašč sem uporabil besedo fantek, ker tak človek si ne zasluži besede moški!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
sanck - Sramežljivka
spet ti dam prov dej nehi bit mr. know it all.. u gonna ruin all the fun
a mislš, da to ne more bit prirojen?? lol
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
sanck napisal/-a:spet ti dam prov dej nehi bit mr. know it all.. u gonna ruin all the fun
ne...ni prirojeno...če mi daš bič v roke ali pa pištolo ti lahko dokažem da se zna tak človek zmigati in si sam skuhati kosilo...potem takem pomeni da je taka oseba demotivirana zaradi zunanjih dejavnikov...in ta dejavnik je mati...žal!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Se strinjam z ryu10kyu-jem. So mamični fantki, katerim mamice prnesejo vse k njihovi ritki in misljo, kok so zarad tega kul.
Jst sm mela enga tazga in sam to rečem ... nikol več!!!! Nikamor se mu ni dal, nonstop je pr nas visel, naredu ni nč, doma ni nč naredu (razn kradu dnar mamici ), bog ne dej, da bi mi pomagu posodo pospravt, cunje obest, karkol pač .. nism velik prosila oziroma mislm, da sploh ne bi blo treba prost, ampak bi en ornk tip prstopu zravn in pomagu. Dobr, štekam, da kak dan človk nima volje za nč, ampak da nikol nč ne nardi???? Ne hvala, tazga ne rabm
Jst sm mela enga tazga in sam to rečem ... nikol več!!!! Nikamor se mu ni dal, nonstop je pr nas visel, naredu ni nč, doma ni nč naredu (razn kradu dnar mamici ), bog ne dej, da bi mi pomagu posodo pospravt, cunje obest, karkol pač .. nism velik prosila oziroma mislm, da sploh ne bi blo treba prost, ampak bi en ornk tip prstopu zravn in pomagu. Dobr, štekam, da kak dan človk nima volje za nč, ampak da nikol nč ne nardi???? Ne hvala, tazga ne rabm
- lucero
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
He he, tud js sm mela takega tipa in upam,da ne bom več naletela na takega...ko sva spala skup je zjutraj vstal zelo pozno, tud ob dveh včasih!!!In pol je hotu, da mu pripravim zajtrk, js seveda mu ga....pojedu in vse pustil za sabo,sm js pomila, pol sm mu še kosilo nardila, pač mi ni blo to težko, ker sm ga mela rada, pol sčasoma pa mi je dopizdlo, da me je tko izkoriščal, ker ko sm bla recimo js pr njemu se kej takega niti spomnil ni....niti da bi mi kavo naredu al kej oz karkoli drugega ponudil....pol robo je zmer nesu mamici oprat, ne da bi si jo ubogi slučajno sam kdaj opral,....star je pa 29 let....
Zadnjič spremenil lucero, dne 10. Apr. 2008 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sanck - Sramežljivka
..in kaj, če si resssss zalublen v to osebo do ušes? in si rečš, da ga boš probu spremenit.. kao.. kaj bi mu lahk nardila, da ne bi blo tko.. lazy? a ga nej bejba začne s kuhovnco tepst?
-
sanck - Sramežljivka
lucero napisal/-a:H....star je pa 29 let....
a so ga doma tut tko pidenal, al to si je prvošču sam s tabo?
- lucero
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
sanck napisal/-a:lucero napisal/-a:H....star je pa 29 let....
a so ga doma tut tko pidenal, al to si je prvošču sam s tabo?
Ej ne vem , je najmlajši sinek in kot vem je tud doma tko mu vse na pladenj blo zmer položeno....taka vzgoja....
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Tut jaz mislim, da je večinoma vzgoja taka, da ti fantje ne znajo poskrbet zase. Če jim babice in mamice vedn vse naredijo, kako naj bi potem znali? Žal se to še dogaja. Mislim, da je posebej izrazito to pri družinah, kjer se opravila delijo na "moška" (težja opravila) in "ženska" (skrb za hišo, kuhanje, pranje...). Sem pa prav presenečena nad mojim mucekom. Sva bila na morju za 3 dni, pa sem si morala prav zborit, da mi je dovolil posodo pomit, pobrisat. Je hotel vse sam. Še obstajajo svetle izjeme .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
Res se najde primerke vsega zivega na tem svetu. Poznam kar nekaj taksnih. Najhuje je ravno to, da so taka bitja, nesposobna kakrsnekoli odgovornosti, poleg izjemne lenobe nekako talentirana tudi za custveno invalidnost. ce jim pristejes se 5 jointov na dan dobis odlicnega sopotnika v propad. kako zaboga postanejo taki? ne vem. namrec nekatere mame doticnih osebkov se mi zdijo cisto OK. ampak nikoli ne ves
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Moj ni lihk len (včasih se mu kej ne da, ampak ok, to ej razumljivo )
, sam včasih ga kej vprašam, zakaj pa ti tega ne narediš in je enkrat reku, da mu ni treba, tako da mu sedaj kakšno stvar dokažem, da je treba in je jest ne naredim
, sam včasih ga kej vprašam, zakaj pa ti tega ne narediš in je enkrat reku, da mu ni treba, tako da mu sedaj kakšno stvar dokažem, da je treba in je jest ne naredim
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
ryu10kyu napisal/-a:sanck napisal/-a:spet ti dam prov dej nehi bit mr. know it all.. u gonna ruin all the fun
ne...ni prirojeno...če mi daš bič v roke ali pa pištolo ti lahko dokažem da se zna tak človek zmigati in si sam skuhati kosilo...potem takem pomeni da je taka oseba demotivirana zaradi zunanjih dejavnikov...in ta dejavnik je mati...žal!
Jaz v tem primeru s principa ne bi tega naredu. Pol pa kar streljaj - ti še pomagam lahko, pa še reku bi ti, da v primeru, da ne streljaš, da ti roko odsekam - tok psihiča pa sem ...garant, da se ti roka zatrese, ker neb mogu prtisnt.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
*lilica* napisal/-a:Moj ni lihk len (včasih se mu kej ne da, ampak ok, to ej razumljivo )
Npr.?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov