Preoblačenje pred starši
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Imam fanta in je star 25 let pa se zjutraj še vedno tako preobleče, da v dnevno sobo nese cunje in se tam preobleče ne glede na to, ali je v dnevni njegova mami, stara mama ali star ata.
Zanima me, kako se vam to zdi? Se vam to ne zdi nič takega ali pa je to malo čudno
Jaz se namreč "skrivam" že od svojega 14. leta
Zanima me, kako se vam to zdi? Se vam to ne zdi nič takega ali pa je to malo čudno

Jaz se namreč "skrivam" že od svojega 14. leta

-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Js glih skrivam se ne, ampak se vseen ne preoblačm pred fotrom. Mogoče včasih pred mami. Drgač pa js si zjutri nesem cujne v kopalnco (k jo mam skupi s sestrama, ati pa mami mata drugo) in se pol tm preoblečem. Pa mi ni problem, če sta setri u kopalnci, čeprov ponavad ju ni, ker ne hodmo hkrat od doma.
Drgač pa če kdaj pomerjam kšne cujne, se pa tut pred starši preoblečem (se slečem do spodne majce pa spodnih hlač).
Drgač pa če kdaj pomerjam kšne cujne, se pa tut pred starši preoblečem (se slečem do spodne majce pa spodnih hlač).
- Gost
Haha, smesna navada
Jaz se na samem preoblacim, odkar sem znala zapeti hlace ... Tako da ja, si ne predstavljam, da bi to pocela pred starsi, vsaj do golega ne. Zjutraj se vstanem in oblecem v sobi, ne vem zakaj bi to pocela sredi dnevne sobe
Sicer pa, ce to njega in njegovih ne moti, kaj mores, zakaj bi motilo tebe?

Jaz se na samem preoblacim, odkar sem znala zapeti hlace ... Tako da ja, si ne predstavljam, da bi to pocela pred starsi, vsaj do golega ne. Zjutraj se vstanem in oblecem v sobi, ne vem zakaj bi to pocela sredi dnevne sobe

Sicer pa, ce to njega in njegovih ne moti, kaj mores, zakaj bi motilo tebe?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
sori ma meni je smešno
in smešno mi je tudi, ker tebe to toliko sekira...
pač če njemu tko paše, zakaj naj ne bi bil normalen? tud moj se u miru preoblači u svoji sobi, tudi če pride njegova mama ali pa tata notr...on ne je*e
tudi jaz...preoblačim se v svoji sobi, za priprtimi vrati...tata ve, da ne sme hodit v sobo, ko so tko priprta ali zaprta, mama pa itak pride, kadar se ji zljubi
in ne bom se nehala preoblačit samo zato, ker je ona noter prišla...

pač če njemu tko paše, zakaj naj ne bi bil normalen? tud moj se u miru preoblači u svoji sobi, tudi če pride njegova mama ali pa tata notr...on ne je*e

-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
- Kraj: Ljubljana
Uh jst se pred fotrom nikol ne preoblačm.. ne vem, ampak ne morem tega.. Ponavadi mi je neugodno že, če je mami zravn, pa tud takrat se nikol do golga ne slečem. Vedno se preoblečem v sobi na samem, pa še zaklenem za vsak slučaj
Zato mi je tud čudno to kar tvoj tip počne.. ne vem, recimo kaki moji kolegici je tud čisto običajno, da v tangicah doma pred starši skače, sam men to ni.. ne moreš tega

Zato mi je tud čudno to kar tvoj tip počne.. ne vem, recimo kaki moji kolegici je tud čisto običajno, da v tangicah doma pred starši skače, sam men to ni.. ne moreš tega

I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Men se ni lih problem preoblečt pred mamo al pa bratom..seveda do spodnjega perila..če nanese tko..Da bi zdej pa prou šla do njih pa neki u tem smislu "zdej se bom preoblekla,pridte na kup" usako jutro
mi je pa smešno noo..Sej ma usak svoje navade,sam men bi blo to čudno
A mu u sobi ni kul se preoblečt?Najbrš ni filinga
Moj se pa nekak vedno preobleče al u sobi svoji al pa u kopalnici..pa pomoje če bi kdo not uletu, bi pač nadaljevau..

A mu u sobi ni kul se preoblečt?Najbrš ni filinga

Moj se pa nekak vedno preobleče al u sobi svoji al pa u kopalnici..pa pomoje če bi kdo not uletu, bi pač nadaljevau..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Men se tut ni problem preoblečt pred starši. Ker imam svojo sobo v pritličju, kopalnica pa je v 1. nadstropju, si moram stvari prinest s sabo. Kadar se grem tuširat, se do spodnjega perila večkrat slečem v sobi (enostavno zaradi tega, ker se mi potem ravno ne ljubi takoj nazaj v sobo nest stvari).
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
lorelaj napisal/-a:Hahahaa, zanimivo.A si ga kdaj vprašala zakaj to počne? Pa naj, če mu paše, saj s tem nikomur ne škoduje.
Sem ga vprašala, pa pravi, da je tako navajen od otroštva.
Sej mene to nič ne moti, sam mal se mi smešn zdi

-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
pač so tako navajeni v družini...vsaj niso zašponani in zategnjeni in očitno sprejemajo telo kot nekaj normalnega in ne kot nekaj grdega in pohujšljivega! Verjetno se doma tudi dosti dobro razumejo sigurno in imajo pristne odnose drug z drugim?!
Ali so pri njih doma nudisti?
Skratka ne vem kaj kompliciraš..morda je nenavadno za nekoga ki ni navajen tega...saj tudi jaz tega ne počnem doma pač nimamo tega v navadi...jaz tudi po stanovanju dostikrat skačem nag, ker se pač rad počutim svobodno, tudi nag spim...pač golota mi ni moteča...ni pa zdaj to zakon da sem stalno nag
A ni lepo biti nezašponan in na free...meni se zdi pa to lepo da so doma tako sproščeni, čeprav bi bilo meni tudi malo čudno da pridem k svoji punci domov in bi ona naga skakala pred svojimi tastarimi v dnevni sobi, ko bi televizijo gledali 

Ali so pri njih doma nudisti?
Skratka ne vem kaj kompliciraš..morda je nenavadno za nekoga ki ni navajen tega...saj tudi jaz tega ne počnem doma pač nimamo tega v navadi...jaz tudi po stanovanju dostikrat skačem nag, ker se pač rad počutim svobodno, tudi nag spim...pač golota mi ni moteča...ni pa zdaj to zakon da sem stalno nag

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
ana27 napisal/-a:Pri nas doma se vsak preoblači v svoji sobi ali kopalnici. Isto so počeli pri vseh fantih. Nikjer nisem doživela, da bi kdo v gatah skakal po stanovanju
A to:

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov