(Preveč) mokri poljubi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ančic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: raj na zemlji
Pozdrav vsem skupaj...hmm, imam en problem...no, končno sem se malo pobrala iz bede, šla malo žurirat pa tko in spoznam tipčka...res, super, dober po srcu, tudi on je pokazu interes, ga tko sicer na videz poznam,ampak prej nikoli ni bilo nobenega zanimanja, ker sem imela fanta, no sedaj pa bi mogoče bilo lahko kaj več med nama, ampak...zdej boste rekli vsi, da kompliciram, no, ko sva se poljubljala, sicer so čudoviti poljubčki, ampak preveč MOKRI...in to mi ni všeč, kako naj mu to lepo obrazložim, da mi to ne ugaja?
anči
anči
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jao kake teme Povej mu,da se preveč slin-direkt...da bo kje drgje pršla bl prou..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
ne ti nas krivit za lastno pomanjkanje jajc da bi mu to rekla. Dal smo ti resitev, ce je nisi zmozna izpeljat je pa tvoj problem.
To je isto sranje, kot tiste, ki pridejo, ces "pomagite mi pristopit k temu tipu", in pol karkoli predlagas, je kao prevec direktno, ona pa da tega ze ne more narest. In hocejo neko magicno metodo, ki bo dala tipu vedet da ji je vsec, brez da bi on imel moznost se negativno odzvat.
Isto tuki. Hoces to mu povedat, ampak z 0% konfrontacije. No, velik srece z razmerji.
To je isto sranje, kot tiste, ki pridejo, ces "pomagite mi pristopit k temu tipu", in pol karkoli predlagas, je kao prevec direktno, ona pa da tega ze ne more narest. In hocejo neko magicno metodo, ki bo dala tipu vedet da ji je vsec, brez da bi on imel moznost se negativno odzvat.
Isto tuki. Hoces to mu povedat, ampak z 0% konfrontacije. No, velik srece z razmerji.
Zadnjič spremenil Mahagonij, dne 19. Mar. 2008 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
ah ja, mokri poljubi so super, preveč mokri pa ne več tako zelo...
jaz sem to povedala direktno, ko mi je bilo preveč slinasto (haha kak se to sliši) sem se umaknila, obrisala usta in v smehu rekla 'fuuuuj, slinaaar'
lahko pa probaš tako, da mu rečeš naj bo čiiisto pri miru..... in ga začneš poljubljat tako kot tebi najbolj paše - mogoče bo pa skapiral da se ti ne sliniš toliko
jaz sem to povedala direktno, ko mi je bilo preveč slinasto (haha kak se to sliši) sem se umaknila, obrisala usta in v smehu rekla 'fuuuuj, slinaaar'
lahko pa probaš tako, da mu rečeš naj bo čiiisto pri miru..... in ga začneš poljubljat tako kot tebi najbolj paše - mogoče bo pa skapiral da se ti ne sliniš toliko
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sms mu pošl če ti je lažje..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov