Ko te bivši fant želi nazaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Se vam je že kdaj zgodilo da ste se razšli s fanti in so se po določenem času hoteli vrniti k vam? Zakaj ste se razšli? Ste ga sprejele nazaj? in če ga ste je "druga" zveza trajala kako dolgo?
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
tinca987 napisal/-a:azuc@r napisal/-a:enkrat bivši, za vedno bivši. si je pa čist sam kriv idiot
..sam js sm bla sama tolk naivna da sm ga nazai vzela :runterdrueck:kai morš stupida blonda sm
![]()
sej sva že dve zto pa se od zdj naprej držim tega!!!!!!! striktno.

-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
haha, ja točno to, sicer pa, sej so ns oni hotl nazaj , so zdj oni na izgubi pa so si čist sami krivi
suhe al debele, neumne al pa pametne, smo ženske, če enkrat nismo zadost dobre za njih, zakaj zaboga bi bli drugič oni za ns

suhe al debele, neumne al pa pametne, smo ženske, če enkrat nismo zadost dobre za njih, zakaj zaboga bi bli drugič oni za ns

-
tinca987 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: celje-šentjur
azuc@r napisal/-a:haha, ja točno to, sicer pa, sej so ns oni hotl nazaj , so zdj oni na izgubi pa so si čist sami krivi![]()
![]()
suhe al debele, neumne al pa pametne, smo ženske, če enkrat nismo zadost dobre za njih, zakaj zaboga bi bli drugič oni za ns![]()
rečem sam

-
godnessa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2007
- Kraj: lj
sm zdele uletela gor pogledat mal. dobro mnenje azuc@r. se strinjam s tabo
bom poskusla s tabo me češenj zobat
(ne me resn jemat)
drugač pa se mi še ni zgodl, in vprašanje kako bi odreagerala. mislm da bi vlik premišljevala, na konc si pa vseen priznala da tega ni vredn, ker sm šla že zdavni naprej.

bom poskusla s tabo me češenj zobat

drugač pa se mi še ni zgodl, in vprašanje kako bi odreagerala. mislm da bi vlik premišljevala, na konc si pa vseen priznala da tega ni vredn, ker sm šla že zdavni naprej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov