Mora biti punca res nedostopna, da je zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dunjadunja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2007
Mene pa zanima, če punca na začetku res ne sme pokazat tipu, da ji je všeč, da mu je sploh zanimiva. To je namreč moj večni problem. V tipa se vedno zaljubim, še preden ga dobro spoznam, zato mi je težko potem glumit, da mi je vseeno zanj. Še posebno zato, ker ponavadi jst nardim prvi korak. Pa še eno vprašanje: če drži, da je boljše delovat nezainteresirano, kako potem naslednjič reagirat, ko se spet srečata, da nekako "popraviš" preveliko zanimanje zanj, ki si ga kazal prejšnjič?
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Hm,....težko, težko. Sama nisem povsem nedostopna, tako da bi ga že kar ignorirala. Ta nedostopnost je pomojem bolj mišljena, kot to da se ne obešaš po njem oz. da se ne vedeš kot da sta že par in nenehno visiš tam kjer on, da ne siliš vanj takoj z nekimi težkimi pogovori, čeprav se še ne poznata.. Ker pomoje takrat nisi več zanimiva oz. ga to lahko odbije.
To kako naslednjič popraviš to preveliko "zanimanje". Malce manj se z njim ukvarjaš, ga gledaš,...Mislim, da bi ga takrat že moralo zanimat, kaj je narobe, da si tokrat takšna kot si in se bo že sam potrudil kaj več zvedet.
Verjetno sem zdaj malce zbluzila, sam upam da razumeš kaj želim povedat.
To kako naslednjič popraviš to preveliko "zanimanje". Malce manj se z njim ukvarjaš, ga gledaš,...Mislim, da bi ga takrat že moralo zanimat, kaj je narobe, da si tokrat takšna kot si in se bo že sam potrudil kaj več zvedet.
Verjetno sem zdaj malce zbluzila, sam upam da razumeš kaj želim povedat.
Just dance!
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
hmmm...moj večni problem. koliko prave sebe je preveč na prvem zmenku?? tako kot ti se hitro zaljubim in potem bi za fanta naredila vse, kar jih nekako zmeraj odvrne. trenutno sm v zvezi že skoraj tri leta..in kaj je bila moja skrivnost..ko sva začela sem bila še nekako prizadeta od bivšega in sm začela počasi. saj je bilo poljubljanja, držanja za rokice in vse skupaj, ampak nisem bila več dostopna 24 ur na dan, nisem skoz js njega klicala temveč sem to prepustila njemu itd. bol ko sem bila hladna bol se je on limu. sej to je trajal kkšn tedn pol sm se pa noro zatreskala in sva zdaj tam kjer sva :D
sam pri mojemu je lov očitno še zmeraj zanimiv, ker takrat ko sm dobre volje, bi se crklala, lupčkala, se bl k ne obešam po njemu, gre njemu vse na živce, pa se mu nič ne da, pa ga vse mot. ko sem pa mirna, ga ne dotikam, mogoče slabe vole, ne iščem poljubčkov pa dela on vse zgoraj napisano, ga ne spravim stran od sebe.
ma tipi kaj nej druzga rečem
sam pri mojemu je lov očitno še zmeraj zanimiv, ker takrat ko sm dobre volje, bi se crklala, lupčkala, se bl k ne obešam po njemu, gre njemu vse na živce, pa se mu nič ne da, pa ga vse mot. ko sem pa mirna, ga ne dotikam, mogoče slabe vole, ne iščem poljubčkov pa dela on vse zgoraj napisano, ga ne spravim stran od sebe.
ma tipi kaj nej druzga rečem
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Tako bom rekla, če si pač bolj sociopatski tip človeka, se ne boš mogla upreti nekomu, ki je resnično vzbudil tvoje zanimanje in bo vsak poskus, da se delaš hladno in se pretvarjaš, da te oseba ne zanima nesrečno propadel. Zakaj? Ker to preprosto nisi ti. Jaz sem vedno igrala na karto bodi kar si, če mi je bil nekdo všeč sem mu to pokazala in se nisem šla neke ledene gore, ki bi človeka ignorirala, da pri njem vzbudi večje zanimanje. Odvisno je tudi od samega psihološkega profila nekega fanta. Če je narcisoiden egocentrik, bo igra hladnokrvnosti še kako vplivala na njega, ker je za takega človeka nedosegljivo pač nekaj, kar mora dobiti. Ampak tu je zanka. Kakor hitro boš pri takem človeka popustila, bo dobil svoje in kmalu odšel. Pravi tip ti bo pozornost vračal. Verjemi, normalen, preprost fant bo vesel, da boš razjasnila kaka so tvoja čustva do njega, na čem je. Tisti, ki ga pali samo to, da se delaš nedosegljivo, bo zadevo bolj kot ne jemal kot eno igro.
Bodi zadovoljna sama s sabo, pokaži kdo si. Nekatere se prehitro navežejo (ampak to ono breztebenemoremživet) in ja, to fante odganja- koga ne bi, če bi mu 24/7 za vratom dihal en obseden oboževalec. Če si samozavesten, se poznaš in spoštuješ svoja čustva in čustva drugih ne moreš zgrešit. Igrice, ki pa bi pomagale osvojiti nekoga, ki je tak kot sem že omenila (vase zagledan), pa so povsem nepotrebne. Če vas bo imel rad, vas bo imel rad tudi brez tega.
Upam, da razumeš moj point
Bodi zadovoljna sama s sabo, pokaži kdo si. Nekatere se prehitro navežejo (ampak to ono breztebenemoremživet) in ja, to fante odganja- koga ne bi, če bi mu 24/7 za vratom dihal en obseden oboževalec. Če si samozavesten, se poznaš in spoštuješ svoja čustva in čustva drugih ne moreš zgrešit. Igrice, ki pa bi pomagale osvojiti nekoga, ki je tak kot sem že omenila (vase zagledan), pa so povsem nepotrebne. Če vas bo imel rad, vas bo imel rad tudi brez tega.
Upam, da razumeš moj point
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Mora biti punca res nedostopna, da je zanimiva?
Odvisno. Jaz in moja prijateljica sva si pravo nasprotje. Ona je bolj sramežljiva in tiha miška, jaz pa sem na trenutke tudi sramežljiva ampak se rada pogovarjam in smejim. Ampak... fantje bolj palijo na njo. Zakaj? ker je nekaj kar ne dobiš na vsakem vogalu. Fantje hočejo igro in lov. Seveda se jaz zdej nebom delala nedostopne ker hočem pozornost fantov. Sem taka kot sem. Svojega fanta sem spoznala preko neta, dobila sva se, šla na pijačko. Lahko bi se delala nedostopno( ker sem pač nekje prebrala , da to fantje hočejo), pa sem bla taka kot se je men zdel Ql--> Drug dan me je poklicu popoldne, jaz njega zvečer. Smsi padal k žabe po dežju. In pol sva pristala skupi.
Hočem povedat da bodite take kot ste.
Odvisno. Jaz in moja prijateljica sva si pravo nasprotje. Ona je bolj sramežljiva in tiha miška, jaz pa sem na trenutke tudi sramežljiva ampak se rada pogovarjam in smejim. Ampak... fantje bolj palijo na njo. Zakaj? ker je nekaj kar ne dobiš na vsakem vogalu. Fantje hočejo igro in lov. Seveda se jaz zdej nebom delala nedostopne ker hočem pozornost fantov. Sem taka kot sem. Svojega fanta sem spoznala preko neta, dobila sva se, šla na pijačko. Lahko bi se delala nedostopno( ker sem pač nekje prebrala , da to fantje hočejo), pa sem bla taka kot se je men zdel Ql--> Drug dan me je poklicu popoldne, jaz njega zvečer. Smsi padal k žabe po dežju. In pol sva pristala skupi.
Hočem povedat da bodite take kot ste.
-
Precious Blondy - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
Tako kot je rekla Marilena - noben normalen fant ne bo hotel imeti ob sebi "ledene gore", ki jo je vedno znova treba osvajati. Vsak fant, ki je količkaj normalen (pod to se razume, da ni nek samovšečnež oz. narcisoiden, ki zbira dekleta kot "trofeje", potem pa jih zavrže) ne bo padal na igrice v smislu bolj se boš delala nedostopno, bolj me boš privlačila, ampak bo cenil to, da si z njim odkrita in ve, pri čem je (verjemi, najslabše je, če počneš ravno to, da se delaš nedostopno in hladno, včasih pa pokažeš zanimanje zanj - potem si fant upravičeno misli, da si samo za igrice in nič kaj resnega, zato bodo na te finte padali samo fantje, ki niso resni).
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Ne Mene kvečjemu odvrne.
:
Marilena napisal/-a:Tako bom rekla, če si pač bolj sociopatski tip človeka, se ne boš mogla upreti nekomu, ki je resnično vzbudil tvoje zanimanje in ...
:
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
ne bi rekla da nedostopnost odvrača, ampak bolj odvrača tist filing češ nezainteresiranosti,ker sm neki več...js sm tud bolj hladna osebnost, pa včasih vrjetn zgledam kr precej vzišena, pa nimam s tem nobenih problemov v obliki prekomerne al pa premale pozornosti...tistmu, ko sm mu res všeč, se bo potrudu...nekoga ki je polovičarski pa itq ne rabm, hvala
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
metron(temporary) napisal/-a:Ne Mene kvečjemu odvrne.Marilena napisal/-a:Tako bom rekla, če si pač bolj sociopatski tip človeka, se ne boš mogla upreti nekomu, ki je resnično vzbudil tvoje zanimanje in ...
:
Butasto kot se sliši, ampak meni osebno je ženska, ki se pretvarja da je nekaj kaj ni in to samo zaradi tipa en navaden sociopat ( dobra igralka, ki ji razne moralne norme niso kaj preveč pomembne-taka ženska po mojem velikokrat gre čez mejo dobrega okusa, zakaj pa ne, če se je že pripravljena komplet zarad dobrega fu***a spremenit ). Če si pripravljen zaradi tega, da nekaj dosežeš igrat in izničit samega sebe in svoje bistvo, potem si samo človek, ki ni ok ampak to očitno ve in ga to niti ne moti preveč:) Cilj pa ja opravičuje sredstva. OT,ampak samo toliko, da veš kaj se hotela povedat.
- Ibby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2007
Ehm, pri meni je bilo tako, da se nisem delal nedostopnega, ampak mi pač ni bilo do deklet, in so dekleta na to palile. Od sošolca sem slišal, da jih je nekaj bilo zaljubljenih vame, toda jih jaz sploh nisem opazil. Nekatere so mi pošiljale pisemca, a mi ni uspelo ugotovit, katere so mi jih pošiljale. Na koncu me je ena sošolka v imenu sošolke, ki sem ji bil všeč, vprašala, če imam kakšne možnosti pri njej. Kakorkoli, z njo nisem imel nič, ker nisva bila na enaki "valovni dolžini." Prav talo z ostalimi ni bilo nič. Mi je sošolec očital, da sem čudak, ker se ne oziram za dekleti.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst bi to besedo "nedostopna" bolj zamenjala za "skrivnostna".
Pač ne moreš pustit tipu, da te po prvem srečanju "bere kot knjigo". Ženska mora imeti neke skrite čare. To sicer ne pomeni, da mora glumit neko nedostopnost, ampak mora dati tipu za vedet, da "kar tako z lahka ne bo šlo"
Jst sem pač mnenja, da če na začetku VSE pokažeš, ne moreš bit na dolgi rok zanimiva.
Mene tud recimo ful bolj zainteresira tip, za katerega ne vem točno ali sem mu všeč ali ne. Če tip že takoj na začetku začne buljit vame in mi že na prvem srečanju pove celo življenjsko zgodbo, potem nekako "ni več zanimiv". Hudo mi je če mi da tip 'za mislit'.
Pač ne moreš pustit tipu, da te po prvem srečanju "bere kot knjigo". Ženska mora imeti neke skrite čare. To sicer ne pomeni, da mora glumit neko nedostopnost, ampak mora dati tipu za vedet, da "kar tako z lahka ne bo šlo"
Jst sem pač mnenja, da če na začetku VSE pokažeš, ne moreš bit na dolgi rok zanimiva.
Mene tud recimo ful bolj zainteresira tip, za katerega ne vem točno ali sem mu všeč ali ne. Če tip že takoj na začetku začne buljit vame in mi že na prvem srečanju pove celo življenjsko zgodbo, potem nekako "ni več zanimiv". Hudo mi je če mi da tip 'za mislit'.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
No men je od sošolke brat enkrat razlagu (vzlo pijanm stanju), da more bit ženska zanimiva pa mal skrivnostna, da je drgač dolgčas
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
lili01 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
jaz imam pa kontra problem. nek tip mi je všeč in se obnašam kot da ne maram. krade mi noči, ves čas mislim nanj, komaj čakam da ga vidim...sploh nevem kako naj to spremenim, mislim da se tako zelo bojim zavrnitve, da ga odrivam proč.
mislim, da je nedostopnost tipom zanimiva do neke mere, čeprav sem mnenja da tipi ne sanjajo o neki ledeni kraljici in si bolj želijo prijazno, prijetno dekle, ki jih razume, jih zna nasmejat in se z njo dobro ujamejo.
mislim, da je nedostopnost tipom zanimiva do neke mere, čeprav sem mnenja da tipi ne sanjajo o neki ledeni kraljici in si bolj želijo prijazno, prijetno dekle, ki jih razume, jih zna nasmejat in se z njo dobro ujamejo.
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
jaz bi tud zamenjala besedo nedostopno in jo spremenila v skrivnostno. po mojem je tipom všeč neka skrivnost in igrivost. ampak to je spet odvisno od človeka, nekaterim je všeč tak, drugim drugač. vsi drugače razmišljajo, zato je težko rečt. bodi to kar si in se nene pretvarjaj. če te bo imel rad zato kar si, potem ne rabiš drugega. obnašaj se tak, kot se vedno. mislim, da je iskrenost tudi ključen dejavnik tukaj. moški po mojem ne marajo laži in napihovanja. bodi to kar si...
-
Racman - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2007
lili01 napisal/-a:jaz imam pa kontra problem. nek tip mi je všeč in se obnašam kot da ne maram. krade mi noči, ves čas mislim nanj, komaj čakam da ga vidim...sploh nevem kako naj to spremenim, mislim da se tako zelo bojim zavrnitve, da ga odrivam proč.
Tako. Ne too much in ne too little...
Če boš preveč nedostopna, bo ščasoma nehal kazati interes, ker bo videl da s tega nič ne bo. Če boš pa mu že takoj na začetku očitno kazala, da si ful v njega zacepana, se te bo pa do take mere "prestrašu", da tudi nč ne bo s tega. Probaj bit nekje vmes... ne bod preveč dostopna in ne preveč nedostopna.
lili, mislim da smo vsi enkrat imeli ta problem heh. Enkrat se bo treba malce omehčat in pustit tipu šanso. Kaj pa veš... mogoče pa le bo kaj s tega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov