Tujci - Španci, Italijani.....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Mene pa zanima, če je že katera imela kake izkušnje z špancem...tudi fizično...spoznala kakega itd. Kakšni se vam zdijo?
Jaz sem nedavno nazaj spoznala na morju Špance...in so prav cotkani. Ful prijazni, smo se kar v španščini pogovarjali...niso nič vsiljivi...ful se želijo pogovarjati sprva, pa šele potem preiti na bistvo. So pa res ful nežni ljubimci...bi kar vodili ljubav...pravi latinoji.
Jaz sem nedavno nazaj spoznala na morju Špance...in so prav cotkani. Ful prijazni, smo se kar v španščini pogovarjali...niso nič vsiljivi...ful se želijo pogovarjati sprva, pa šele potem preiti na bistvo. So pa res ful nežni ljubimci...bi kar vodili ljubav...pravi latinoji.
Zadnjič spremenil PlayLejdi, dne 08. Avg. 2007 15:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Za prvomajske enega v Barceloni. Zelo čeden fant, samo mene je v bistvu zanimal en drug, ki je bil tisoč kilometrov stran. Ful prijazen pa vse, pa še nekaj je hotel priti v Slo potem, samo sem mu dala vedeti, da ne. Če je kej nežen ljubimec, pa ne vem, po plesu in mečkanju sodeč, je pomoje bolj divji in strasten kot pa nežen.
A lahko še jaz odprem temo za moje najljubše neslovence?
(šala, seveda )
A lahko še jaz odprem temo za moje najljubše neslovence?
(šala, seveda )
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Surfarji iz Tenerif ... Ampak sm bla sama še u tistem obdobju bi-pa-ne-upam, tko da nism posegla dlje od polomljene angleščine (res niso znal praktično nč) ... So bli pa oni precej zagreti, tko da je blo na konc potrebno skrivanje po vecejih in bežanje domou (ah, otroc).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mmmm Španci ... Sama sm jih v enem mescu, ko sm bla v Španiji spoznala kr neki. Super so. D best dečki, bi rekla moja mati.
Res so nežni in predani, kr mal tu mač pocukrani ... no seveda je odvisno od človeka, ampak velika večina napihuje in naklada stvari in piha na dušco!
Drugač so pa d best res ... men so ušeč, ker so temperamentni in temni, samo veliki večini manjkajo centimetri ...
Res so nežni in predani, kr mal tu mač pocukrani ... no seveda je odvisno od človeka, ampak velika večina napihuje in naklada stvari in piha na dušco!
Drugač so pa d best res ... men so ušeč, ker so temperamentni in temni, samo veliki večini manjkajo centimetri ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Afrodita napisal/-a:pa tud komunikacija ni bla problem. hvala bogu da je moja španščina dovolj dobra samo plešejo pa odlično
ja to pa res, angeški a res ful malo znajo...tako da če veš španski, je super..če ne si pogorel. Jaz na srečo vem, tako da smo se lahko sporazumevali. Plešejo pa z dušo pa s srcem se mi zdi...pa z ritmom. Ful dobro....
tiasha napisal/-a:Mmmm Španci ... Sama sm jih v enem mescu, ko sm bla v Španiji spoznala kr neki. Super so. D best dečki, bi rekla moja mati.
Sem enakega mnenja...res ti vejo pihat na dušco...da se počutiš ko njihova boginja...kolko je od tega res...pa ni preizkušeno.
Men so všeč....nekaj novega...nekaj drugačnega...da ni tisto...roka na ritko pa jezik ven...pa gremo....da se vejo tud pogovarjat. Je pa žal, da so res bolj majhni. Sicer tile, ko sem jih jaz spoznala...so bli kar ok...sam če bi si pa petke obula..pa mislim, da bi bla z nekaterimi kar iste višine.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
men majo pa Španci prevelike glave
nikoli me niso privlačili teli samozvani latino loverji (skupaj z Italijani), ker kot je že tiasha napisala, jim manjka kar kak cm ... no, so pa drugje bogatejši oz mati narava ni šparala pri cm
vedno so me bolj privlačili Severnjaki ali pa naši bivši bratje ... latino no go ... sem imela pa že eno prijetno izkušnjo s Špancem ... ah, those were the days
nikoli me niso privlačili teli samozvani latino loverji (skupaj z Italijani), ker kot je že tiasha napisala, jim manjka kar kak cm ... no, so pa drugje bogatejši oz mati narava ni šparala pri cm
vedno so me bolj privlačili Severnjaki ali pa naši bivši bratje ... latino no go ... sem imela pa že eno prijetno izkušnjo s Špancem ... ah, those were the days
-
bejbika napisal/-a:men majo pa Španci prevelike glave
a kako pa veš, da so drugje bogatejši oz. kako je s cm tam spodaj? kaka pa je bla prijetna izkušnja s špancem???
men pa italijani niso isto ko španci...italijani bolj agresivni delujejo...pa se bolj za neke fakerje imajo...na morju te je kar vsak ogovoril, pa bi tud že roke kar na tebi imel najbrž. pa še ful črni pa temni so....
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
^^pšššt, ne smem o temu javno ...
men je pa to isti šmorn ... ne vem, jaz sem Italijanov navajena s Pule, kjer sem jih vsako poletje ene 20 spoznala .. pa so bli prou fajn dečki vsi ... pa kaki agresivni ... vsak Janez je bolj agresiven
men je pa to isti šmorn ... ne vem, jaz sem Italijanov navajena s Pule, kjer sem jih vsako poletje ene 20 spoznala .. pa so bli prou fajn dečki vsi ... pa kaki agresivni ... vsak Janez je bolj agresiven
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
S Špančki nimam nobenih izkušenj, sam jih mam pa z Italijančki, pomojem so si dost podobni, saj po videzu, če ne drgač!
Da so Italijani agresivni? Ah kjeee, so čist neškodljivi, sam ne morjo si pomagat, k tok radi osvajajo
Lih zdj (k sva bla s tipom v Kalabriji) se me je en spravu osvajat dol, sploh se ni pustu motit, boli njega Giovanni za mojga tipa
Da so Italijani agresivni? Ah kjeee, so čist neškodljivi, sam ne morjo si pomagat, k tok radi osvajajo
Lih zdj (k sva bla s tipom v Kalabriji) se me je en spravu osvajat dol, sploh se ni pustu motit, boli njega Giovanni za mojga tipa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov