Žana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Kako to, da še nima svoje teme?
Ker na več forumih zasledim diametralno nasprotna stališča o njenih pevskih kvalitetah, mislim, da ima tema potencial za burno izmenjavo mnenj.
Pa seveda tudi mnenja o oblekah, joških in frizuri itd
Ker na več forumih zasledim diametralno nasprotna stališča o njenih pevskih kvalitetah, mislim, da ima tema potencial za burno izmenjavo mnenj.
Pa seveda tudi mnenja o oblekah, joških in frizuri itd
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Meni je bila njena pesmica na Emi zelo všeč Ampak ona definitvno ni za petje v živo, ker preveč fuša.. Drugače pa luštna punca z dobro postavco
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
meni je pa ona ful všeč. lušna punca. pesem mi je bla pa tud zakon. se mi pa zdi da ima dost močan vokal. sodelavka, ki jo pozna, je rekla, da je ona prej pela v rock bendu in da ji ta zvrst nekako bolj paše, glede na njen glas. po njenem mnenju.
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Druga violina je super komad, samo nje pa vidt ne morm. Full mi je antipatična. Joške so ji pa fajn naredl, ja.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Men je Žana vizualno ušeč.. Mela je lepo obleko na Emii čist prelepa..
Glas mi ni nevem kaj dobr Proti joškam pa tut nimam nč,hvala bogu če jih in se z njimi dobro počut
Glas mi ni nevem kaj dobr Proti joškam pa tut nimam nč,hvala bogu če jih in se z njimi dobro počut
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni je tudi všeč, samo na EMI je čist preveč fušala, pač za petje v živo rabiš določeno prakso...drugače pa vredu komad, pa joški tud ker so neke normalne velikosti in ne ono ko na 3km vidiš da so umetni.
Houd de wereld tegen
-
marjetica777 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2007
Men je bla na Emi tud všeč, pa njena obleka mi je bla ful lepa - baje jo je sama skicirala in kreirala.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tud men je Žana všeč, na Emi je bla najlepš zrihtana, oblekca in nakit Mogoče je bla edin pesem mal pretežka zanjo Sicer pesem sama pa zelo lepa.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
no, na Emi me ni prepricala, drugace mi je pa vsec Komada, ki sem si ju zapomnila in marsikomu sla ze na zivce s tem jodlanjem :
Vročica
Vem kaj si želiš/Trofeja
Vročica
Vem kaj si želiš/Trofeja
I love SISLEY& RW
-
adry23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
- Kraj: Over The Rainbow
Ok, vizualno mi je ženska čist , ampak petje pa mislm, da ji nekako ne gre. Tist komad, ki ga je pela na Emi se mi je zdel totalno brez duše, brez energijske eksplozivnosti. V glavnem, nič posebnega, da bi človek lahko rekel vau!
Življenje je lepo, če ga živiš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]