Rajko Hrvatič

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 29. Avg. 2006 8:14

Upam da tema še ni bila obdelana.

Sem ga vidla zadnjič v Ljubljani z eno bejbiko, pomoje da je bla ravno polnoletna. Tip pa tuk prepečen, da ga komi spoznaš :D .

Torej, kaj je on sploh naredil da se pojavlja s slovenskimi zvezdniki v trač revijah? Ali je samo še eden od našim samooklicanih playboyev... :wink:
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 29. Avg. 2006 8:18

ampak fejst pa je... ne glede na vse skupej... :wink:
Always look on the bright side of life!
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 29. Avg. 2006 9:30

Amm, Dagi, a res je fejt :? a ni on ful star? Ne ne, tokrat je mel že eno drugo bejbiko, tako še na pol otroka, pa temnolasa... Sam kar se tiče pa parkiranja benflčka, pa se mi zdi da ni edini. Tile slo kao bogati se mi zdi da to kr preveč prakticirajo, da jih folk sploh opaz. Ful žalostn da rabjo nujno avto in še to ilegalno parkiran da jih ljudje sploh vidjo... :help:
Pa ne vem, meni ni zgledu nič ubogi, sej v svojem bistvu je, ampak se tega ne zaveda. To je bla sam komoflaža kar si prebrala, pomoje. :(
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Avg. 2006 9:36

men je pa on eden redkih simpatičnih ljudi iz estrade. Pa dostkrat ga tko sprašujejo, če ve, da ga ženske "kao" izkoriščajo, pa je rekel, da se tega zaveda. In da ko mu ne bo več pasalo, se bo pač nehal družiti s tako žensko.
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 29. Avg. 2006 12:42

sofia83 napisal/-a:umrl bo pa sam. No, on in njegov lasni vlozek.

Na-a ... NAPAKA! Presaditev las gone bad :D

Ne morem rečt, da mi je čist antipatičen, zihr je boljši kot Pintar. To kar pa se izkoriščanja pi*ketin tiče - one njega izkoriščajo za denar in kvazislavo, on njih za seks, zato je to nekako vzajemno sodelovanje :) Bolj so sumljivci tisti njegovi prijatelji, taki razni Bradači pa Legani, ki se najbrž šlepajo na njega zato ker imajo zmeraj zastonj pijačo, hrano, stanovanje, počitnice ... sami so pa eni loleki, ki snemajo kao filme ŽNJ produkcije v Ameriki :D
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 29. Avg. 2006 13:03

Sama nimam nekega konkretnega mnenja o njem, ker se nisem nikol z njim pogovarjala, pa tudi ne poznam nobenga, ki bi imel kaksne stike z njim.

Je pa pred casom dost hodo v moj blok k Franciju Legenu in je bil vedno ful prijazen. Ce sma se srecala na stopniscu je vedno on prvi pozdravil, enih parkrat mi je tudi vhodna vrata odprl, ker ravno nisem takoj klucev nasla. Franciju je tud dostkrat kaksen svoj avto posodil. Zdaj, ko sta se skregala, ga najbrz ne bom vec videla.

Drgac pa je tudi meni znano, da se ukvarja z nekimi "necednimi" posli, ampak ocitno je se vedno dovolj prefrigan, da ga ne dobijo, al pa po tem sploh nimajo interesa.

Ful mi je pa grozna njegova zivljenjska zgodba in si sploh ne morem predstavljat kako so se ga starsi lahko kar tako odrekli. In mu dam cist prav, da danes, ko mu gre dobro noce imet nobenih stikov z njimi.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 29. Avg. 2006 16:11

Kaj pa je blo z njegovimi starši, kaj so mu naredili? Ja jst pa kokr videvm njega se mi zdi vedno full high. Pa tok hepi k je bugat, pozablja pa še na druge vrednote ki imajo večjo težo kot pa njegova denarnica. Sej pomoje da biznis pa kakor kaže težko otroštvo kr dost uplivata na ta njegov pleh lifestyle.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Avg. 2006 17:12

Freaked napisal/-a:Kaj pa je blo z njegovimi starši, kaj so mu naredili? Ja jst pa kokr videvm njega se mi zdi vedno full high. Pa tok hepi k je bugat, pozablja pa še na druge vrednote ki imajo večjo težo kot pa njegova denarnica. Sej pomoje da biznis pa kakor kaže težko otroštvo kr dost uplivata na ta njegov pleh lifestyle.

Če se prav spomnim, ga je mama že ful zgodaj zapustila, da je živel s fotrom. Sestra je šla z mamo, kakor se spomnim. Pol si je fotr najdu eno mlajšo, k Rajkota ful ni marala. Fotr se je pol postavu na stran od svoje tanove in Rajko se baje že od 13 leta preživlja sam. Čeprav slišiš vse živo, recimo to, da ga je bogat stric financiral, pa mu zrihtal te prve službe, da je pri 13ih živel na cesti... on sam najbolj ve kaj je res.

Mensezdi da ma samo s sestro stike.
Uporabniški avatar
*S*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *S* » 29. Avg. 2006 17:19

Joj jz poznam eno njegovo "bivšo" in jo je mi je rekla da jo je dostkat udaru ko ni blo vse po njegovo.Pa itak da jo je skos varu (ona se je delala da ne ve) pa še velik takih stvari je blo.Boge te punce kaj vse prenašajo...

Tko da jz nimam glih najlepšiga mnenja o njem.
Uporabniški avatar
Anja321
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja321 » 29. Avg. 2006 17:23

Bageera napisal/-a:Jzt mam nekje en intervju z njim, ker se spomnim, da sem si ga spravila, ker mi je bilo ful zanimivo to, kar on dela in je v tem intervjuju to opisoval, kako je začel... takrat nisem niti vedla kaj več o njemu kot samo to, kar je v zvezi z ruletami. In v tem intervjuju je tudi opisoval, kok je mel težko otroštvo, samo tega je tok dolgo nazaj, da se ne spomnim čist točne situacije. Bom probala najt intervju in ga skenirat :wink:

mislm da je bil ta ali pa en podoben intervju v playboyu enkrat...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 29. Avg. 2006 18:57

Tko simpatično-antipatičen mi je :D

U bistvu mi je kul, ker je res velik sam dosegu, tut tko se mi zdi kr brihtn in če se prov spomnem je enkrat v Trenjih za eno revno familijo dal 50.000 sit...ni slabo, glede na to, da se zaveda svojega bogastva in ga ima tut pravico sebi v prid iskoriščat.

Glup mi je pa njegov imidž nekega sugar daddyja za te naše "lepotičke" in missice...kr na bruhanje mi gre, ko tak starejši, uspešen dec, ki si bi lahk ustvaru familijo in bil koristen za nadaljevanje slovenskega roda čas zapravlja za te komaj polnoletne, butaste in materialistične froce :roll:
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 29. Avg. 2006 20:02

sofia83 napisal/-a: Visek vsega pa je to, da vedno parkira svojga Bemfla direkt na prehodu za pesce, direkt pred Opera barom! Faking debil, no.

jooj prov spomnem se unga njegovga maserattija al karkol je imel prej..tut zmeri parkiran tko,da se je videl na 100kilometrov :roll:
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Avg. 2006 21:49

Freaked napisal/-a:
bad_girl napisal/-a:Tko simpatično-antipatičen mi je :D

Glup mi je pa njegov imidž nekega sugar daddyja za te naše "lepotičke" in missice...kr na bruhanje mi gre, ko tak starejši, uspešen dec, ki si bi lahk ustvaru familijo in bil koristen za nadaljevanje slovenskega roda čas zapravlja za te komaj polnoletne, butaste in materialistične froce :roll:

Ej točn to!!! :gut:

se prašaš zakaj?!
Zato, da lahko nekam svojega lulčka namoči...veš kako je hudo, ker svet ve, da ima on miljardemiljone in vsaka baba bi hotla bit z njim zarad denarja...
sem poslušala ful njegovih intervjujev in sm bla res čist presenečena, ker nism vedla da je stanje tako resno...
dostkrat je reku, kako je blo z bivšimi puncami, ko so samo zahtevale od njega darilca in vse...in da sta dve al tri celo šle ker jim je za rojstni dan kupu nekej simboličnega, nič več vrednega od dveh jurjev...
ker ej reku, da dokler ni 100% prepričan babe nebo zasipal s vsem bogastvom, ker hoče videt ali je z njim zarad njega samega ali zarad denarja..po pa baba ugotovi, d anebo mela nič od njega in gre...
on ma čist prov..če nebi mel in če nebi znal delat, nebi prišel tako daleč...
in res, jst njega zlo občudujem..da je model iz čiste nule naredu to kar je danes..svaka mu čast...redkokaterim rata...
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 29. Avg. 2006 22:29

Men je pa on prou faca :wink:
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 29. Avg. 2006 23:29

Ja ampak velikkkoooo je punc, ki niso sponzoruše, ampak normalne mladenke, ki ne gledajo samo na denar. Sam on si zbira same take barbike, k se jim že na 100 km vidi da vidjo sam njegovo premoženje. Sicer pa glede na to, da ima, kot pravte zeelooo velik keša, to pomeni da do njega ni prišel na pošten način, in takih jaz niti malo ne občudujem.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov