Robbie Williams
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
A res prov vidim, da o njem še nimamo teme?
Men je on the best. Ful ma karizmo, zna z ljudmi, nardi show, koncerti so prava bomba, vedno je za fore... Da ne govorim o pesmih, ki so mi č-u-d-o-v-i-t-e. Vem, da je to sam pop, sam gre super v uho in so res direkt za moj glasbeni okus. Ni čudn da je med ženskami tak popularen
Vizualno mi kej več kot simpatičen ni, sam je pa res ful karizmatičen. Sploh je sexi v spotu Advertising space. Zaenkrat ne poznam nobene njegove pesmi, ki mi ne bi bla všeč. Do koncerta žal nism prišla, upam pa da kdaj drugič. Tale solo kariera je bla dobra poteza, ker v Take That sploh ni prišel preveč do izraza.
Kak se pa vam zdi? Je bil kdo mogoče na koncertu?
Photos please
Men je on the best. Ful ma karizmo, zna z ljudmi, nardi show, koncerti so prava bomba, vedno je za fore... Da ne govorim o pesmih, ki so mi č-u-d-o-v-i-t-e. Vem, da je to sam pop, sam gre super v uho in so res direkt za moj glasbeni okus. Ni čudn da je med ženskami tak popularen
Vizualno mi kej več kot simpatičen ni, sam je pa res ful karizmatičen. Sploh je sexi v spotu Advertising space. Zaenkrat ne poznam nobene njegove pesmi, ki mi ne bi bla všeč. Do koncerta žal nism prišla, upam pa da kdaj drugič. Tale solo kariera je bla dobra poteza, ker v Take That sploh ni prišel preveč do izraza.
Kak se pa vam zdi? Je bil kdo mogoče na koncertu?
Photos please
...
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men je Robbie ful fajn! Res zna narest šov in zna zabavat ljudi, pa kokr si rekla, je ful karizmatičen.. Ricer nisem kakšna velika fenica, ampak kakšne pesmi mi ma res krasne.. Od njegovih pesmi najraje poslušam Sexed Up, Come Undone pa od starejših Angel, Millenium, She's The One, Supreme.. Sem lih spremljala prenos njegovega koncerta in intervju na radiu Center in morm reč, da je zelo zabavna oseba pa tud občinstvu je ene par zabavnih zgodbic povedal.
Slike:
Slike:
Let the good times roll.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
men je on ful luškan..jao muciii
drgač mi pa njegova muska ful ni ušeč...ne vem ..sploh mi ne potegne ...mogoče zato ker poslušam čist drgačn stil muske.
drgač mi pa njegova muska ful ni ušeč...ne vem ..sploh mi ne potegne ...mogoče zato ker poslušam čist drgačn stil muske.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men pa on sploh ni všeč, njegova muzka mi je prov mau psiho scena...tud za pogledat mi ni dobr, pa tud obnašanje pa to...res mi ni tip, k bi zanga pomisnla, da je npr. seksi
Pa zadnč je blo po radiu, da je končno priznal javnosti, da je gej...a ste o tem kej slišale? No sj ne, da me to kej mot ane.
Pa zadnč je blo po radiu, da je končno priznal javnosti, da je gej...a ste o tem kej slišale? No sj ne, da me to kej mot ane.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Robbbie vcasih.
[OT] Me zanima, kaj je danes z ostalimi clani skupine. Odkar so razpadli, slisimo le o Robbieju. Mark in Gary sta poskusala z neko solo karieri, o Jasonu in Whatshisname pa ne duha ne sluha [/OT]
[OT] Me zanima, kaj je danes z ostalimi clani skupine. Odkar so razpadli, slisimo le o Robbieju. Mark in Gary sta poskusala z neko solo karieri, o Jasonu in Whatshisname pa ne duha ne sluha [/OT]
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
Glede videza mi je mal podoben našmu omarju
Drgači ne poznam dost njegovih pesmi, najbolj v spominu sta mi ostali Feel (mislim, da je tako naslov ja) pa Advertising Space...te dve sta mi res lepi, taki umirjeni...
Drgači ne poznam dost njegovih pesmi, najbolj v spominu sta mi ostali Feel (mislim, da je tako naslov ja) pa Advertising Space...te dve sta mi res lepi, taki umirjeni...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov