maja slatinšek&anžej dežan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
tale punca je pa čist mim...zadnjič sem jo srečala v enem izmed trgovskih centrov v LJ (bila je z nekimi prijatli) in njeno obnašanje...jao...kričanje, skakanje po trgovini, nekaj je kupovala neko darilo...joj joj joj pa taka zvezda, vedenje kot da je zaostala...z njo je bil tudi Anžej Dežan...ta tip je pa totalen gej....res nevem kako se upajo takole obnašat v javnosti glede na to da so "slavni" ?
- AtomicKitty
- Komunikatorka
buffy-ann napisal/-a:Men sta oba čist v redu. Nobenega od njiju ne poznam osebno, pa vseeno...nisem glih neka težka fanica, nimam pa nič proti - tud če je on gej in če se ona na cajte hecno obnaša.
jaz jim v življenju nisem posvečala posebne pozornosti, sicer Anžej mi ni bil nikoli všeč ampak, da se Maja Slatinšek tako grdo vede v javnosti, tako otročje...dobro saj v bistvu mi je vseeno, me je pa presenetlo, da je taka kokoš..potem ko je videla da sem jo 2x pogledala, je rekla: " ooojoj so me že spoznali!" in se letele skrit
- AtomicKitty
- Komunikatorka
saj ti ni treba se javljat če te ne zanima
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Jah, pač ni neka tema o kateri bi se lahko na veliko debatiralo.
Anžej je men čist sončkast fant, ne glede na njegovo spolno usmerjenost. Pozorn in čvekljiv.
Poznam pa fanta od Maje in je model na kvadrat za katerega dvomim, da bi meu neko takozvano kokoš. Sm jih tud že parkrat vidla skup ampak nism vrgla očesa na takšne podrobnosti.
Anžej je men čist sončkast fant, ne glede na njegovo spolno usmerjenost. Pozorn in čvekljiv.
Poznam pa fanta od Maje in je model na kvadrat za katerega dvomim, da bi meu neko takozvano kokoš. Sm jih tud že parkrat vidla skup ampak nism vrgla očesa na takšne podrobnosti.
Waiting in the queue oh whoopee doo
- AtomicKitty
- Komunikatorka
jaz nisem rekla nič proti njenemu glasu, temveč otročjem vedenju...če je bil tisto njen fant ka je bil z njo ni prav nič posebnega....čist tak navaden, niti posebno lep, pa bolj suh od nje...
anžej pa je drekač na kvadrat, dela se zelo zelo pameten, mu pa manjka kar dosti izkušenj...
anžej pa je drekač na kvadrat, dela se zelo zelo pameten, mu pa manjka kar dosti izkušenj...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
steLLcy napisal/-a: Poznam pa fanta od Maje in je model na kvadrat za katerega dvomim, da bi meu neko takozvano kokoš.
Lovro kok je on fajn...mi smo se nkrat menil k je na našo šolo pršou, pa smo ga vprašal če je on res z majo, pa je bil ves navdušen, jst pa sm tisto..ti, lovro, hodš z njo..nism mogla vejet..on o njej gvori v presežnikih..sm samo gledala..men se ne zdi vredna tega on je tak faca, ona pa poden slovenkse scene!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Kar se tiče Anžeja, mi je on v redu samo ko poje, ker ma res dobr glas, pa tud komadi niso tok mim.
Ko pa začne kej govort mi ja pa tok beden, sploh zarad une poženščene mimike
Ko pa začne kej govort mi ja pa tok beden, sploh zarad une poženščene mimike
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 18. Avg. 2006 9:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
**SiMoN@** napisal/-a:steLLcy napisal/-a: Poznam pa fanta od Maje in je model na kvadrat za katerega dvomim, da bi meu neko takozvano kokoš.
Lovro kok je on fajn...mi smo se nkrat menil k je na našo šolo pršou, pa smo ga vprašal če je on res z majo, pa je bil ves navdušen, jst pa sm tisto..ti, lovro, hodš z njo..nism mogla vejet..on o njej gvori v presežnikih..sm samo gledala..men se ne zdi vredna tega on je tak faca, ona pa poden slovenkse scene!
Podpis pod odebeljeno besedilo!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Bageera napisal/-a:Men je Anžej kot pevec v redu... Kot oseba se mi zdi tut v redu, če je mal samozavesten, ima vsaj razlog za to (ker ima pač res odličen glas) v nasprotju s kakšnim Murkotom na primer. Se mi pa drugače Dežan mal čudno oblači, ampak pač - mu oprostim, ker tok dobro poje. Pa shujšal je... Na pogled res ni nevem kaj, ampak to kar dela, dela dobro.
Maja Slatinšek pa isto... Pač prjatla sta, zabavata se... Če sta pa samovšečna pa, saj pravim, da imata vsaj razlog za to.
se podpišem pod to...
sicer pa so tud oni samo ljudje...in bi rada videla tiste, ki jih pač njihovo vedenje moti..kako se pa ve/vi obnašate...ker ste sigurno zmeraj uglajeni in resni..pa daj no mir s takimi...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov