Dobr poje, pa dobr zgleda...kožo ma božansko lepe barve
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
jst sem pa vedno mislila da je rhianna...ne vem, rihanna mi je tok hecno. drugač pa mislim, da se je ful nardila. če pogledaš prvi spot v tistih čudnih hlačah, al pa teli zadnji, se mi zdi da se je bolš začela oblačit.
Meni ni nič posebnega.
Mi je pa njen nov video, se mi zdi da je pesem SOS ali neki takega, grozen.
Nekak se mi njen obraz zdi premlad za takšne poze. Lepo da na tak način s svojim telesom in vsem kar namiguje na zapeljevanje ali kaj več, promovira in prodaja svojo glasbo, ampak men se njen obraz zdi premlad. Takšen občutek pač mam.
Men je pa kr simpatična ful mi je luškana...pa tista pesem: pon de replay mi ful huda. Na začetku mi sicer ni bla pol pa k sem jo parkrt slišala sem jo kr skos poslušala
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Men so pa vse iste ... Jih sploh ne ločim več ... Una k je pela "Ain't had no daddy around ..." pa una, k poje "one two step" z Missy, pa ... Ma vse so iste. K kej tazga vidm na MTV-ju sam preklopim, ker se mi res ne da poslušat.