Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
darchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
- Kraj: EU :-)
Zasledila sem, da je nekaterim všeč Jan Plestenjak in da vzdihujejo ob njegovih melodijah, spet drugim je všeč samo vizualno, nekatere ga sploh ne prenesejo... kaj pa menite ve?
Sama nimam nič proti njemu (vsak ima svoj okus)... ni mi pa lih 'všeč' (niti vizualno, niti njegove pesmi).
Sama nimam nič proti njemu (vsak ima svoj okus)... ni mi pa lih 'všeč' (niti vizualno, niti njegove pesmi).
*I love sunshine*
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
ima stil, v zivo je dober ja, sem ga videla v portorozu na kavici, ampa k baje taki faker da je kar brezveze in se bi naj sam za svojo mamico skrival, ko je sranje...pac, nic lepega nisem slisala od nekoga, ki ga dobro pozna...pac, je visok, pa ocke ima lepe...drugo pa ne bi raje...
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Men pa ni vsec! Ne vem zakaj ampak mi pac ni!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
pač grd ni,ful lep pa tut ne...simpatičen črnolasec...frizura mi je naj...na njemu...obrvi pa bi mu malo zrihtala,polulila...
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
se mi ne zdi nč kej posebnega...pesmi mi pa tud niso bog ve kaj....
se pa spomnim enkrat k je pršu do Žabarja in je biu v svojem kabrio Porsche-ju in mu je glava vn gledala,ker je prevelik,jst pa moje sodelovke smo misnle da bomo od smeha počl ....pol mu je pa ena šla rečt,da glede na to kok ma dnarja bi si lohka vsaj dost velik avto zase nabavu mu ni blo nč jasn
se pa spomnim enkrat k je pršu do Žabarja in je biu v svojem kabrio Porsche-ju in mu je glava vn gledala,ker je prevelik,jst pa moje sodelovke smo misnle da bomo od smeha počl ....pol mu je pa ena šla rečt,da glede na to kok ma dnarja bi si lohka vsaj dost velik avto zase nabavu mu ni blo nč jasn
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Nimam nič proti njemu, vendar mi ni preveč všeč, niti on niti njegova glasba. Če bi ga poznala, bi moje mnenje mogoče bilo drugačno.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
No ne bom rekla, da ni simpatičen, je čist vredu na pogled (v glavenm mu nč ne manjka, noge ma, roke, ma, obrvi preveč - pustmo podrobnosti), kak komad je sicer dober niso pa vsi po mojmu okusu
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov