elton john
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... p?Ari=1i21
končno mu je uspelo! mislim res je en car k si ji upal to tako javno nardit in se zavzemat zase...
končno mu je uspelo! mislim res je en car k si ji upal to tako javno nardit in se zavzemat zase...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No moram priznati, da nisem vedela, da je gej. No proti gejem nimam nič.
Mi je pa zelo všeč pesem, ki jo je namenil princesi Dijani. Pa res ima lep glas.
Mi je pa zelo všeč pesem, ki jo je namenil princesi Dijani. Pa res ima lep glas.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Vse, kar lahko rečem, je: bravo! Nimam nič proti gejem in sem vesela, da lahko tudi oni potrdijo svojo ljubezen. Eltonove pesmi pa so tudi meni zeeeelo všeč.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Hehe, jas pa sn včasih malo nesramn do pedrov
Kaj češ, niso mi pač pri srcu in tega tudi javno ne zakrivam...Da bi šel mirno mimo, bi se mogo pretvarjat
Lesbe pa so ok
Kaj češ, niso mi pač pri srcu in tega tudi javno ne zakrivam...Da bi šel mirno mimo, bi se mogo pretvarjat
Lesbe pa so ok
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst nimam nič proti porokam isto spolno usmerjenih.
Elton mi je sicer vizualno antipatičen, njegovi komadi so mi pa ful všeč.
Baje naj bi Donatelli Versace pomagal pri odvajanju od kokaina (prepričal jo je da je odšla na zdravljenje v Arizono).
Pa tudi ostalim zvezdnikom je ob težkih trenutkih stal ob strani, npr. Sharon Osborune, ko je zbolela za rakom na črevesju.
in še novica o kateri pišejo britanski časopisi: http://www.kvak.com/index.php/id/1838
Elton mi je sicer vizualno antipatičen, njegovi komadi so mi pa ful všeč.
Baje naj bi Donatelli Versace pomagal pri odvajanju od kokaina (prepričal jo je da je odšla na zdravljenje v Arizono).
Pa tudi ostalim zvezdnikom je ob težkih trenutkih stal ob strani, npr. Sharon Osborune, ko je zbolela za rakom na črevesju.
in še novica o kateri pišejo britanski časopisi: http://www.kvak.com/index.php/id/1838
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sicer ene 100x manj karizmatičen kot je bil Mercury od Queenov, ampak še vseen ... mi je tud Elton d best (kljub temu, da njegova muska mi nikol ni potegnla) zato, ker je že dolg dolg časa deklariran gej in mu tega ni blo bad povedat, pa ker si je prvošču lajf tko kot je treba in očitno tud dejansko obvlada ta svoj showbusiness. Respect.
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men on ni nevem kako kul, tko čist povprečen kot vsi ostali.
Proti gej sceni pa valda dan nimam nič!
Proti gej sceni pa valda dan nimam nič!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
sofia83 napisal/-a:Tiny Dancer je pa itak ena mojih najljubših pesmi
Aaaaah kok je ta komad men prelep, mi je biu že prej, ko sm pa 2 tedna nazaj Almost famous končno pogledala, se pa sam še to vrti pr men
Tud na splošno mi je Elton John čist fajn, si prou rada kdaj kšn njegov komad vžgem, pa res lepo da sta se s partnerjem končno poročila.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- CMPK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2005
- Kraj: Mal na sever in mal na vzhod od LJ
Hely_3 napisal/-a:No moram priznati, da nisem vedela, da je gej. No proti gejem nimam nič.
Ahahahaha, pa človek je aktivist za pravice gayev že celo življenje.
Lepo, da mu je končno uspelo požeti plodove dolgoletnega dela
-
Tigi - Cosmopsiho
CMPK napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:No moram priznati, da nisem vedela, da je gej. No proti gejem nimam nič.
Ahahahaha, pa človek je aktivist za pravice gayev že celo življenje.
Lepo, da mu je končno uspelo požeti plodove dolgoletnega dela
Jah pač nism vedla ane?!
Učimo in spozanavamo nove stvari pa tko al tko celo življenje!!!!!!!!!!!!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- CMPK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2005
- Kraj: Mal na sever in mal na vzhod od LJ
Hely_3 napisal/-a:Jah pač nism vedla ane?!
Sorry, sem spregledal bistvo tvojega posta, ker so me zmedli vsi tisti klicaji na koncu
-
Tigi - Cosmopsiho
CMPK napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Jah pač nism vedla ane?!
Sorry, sem spregledal bistvo tvojega posta, ker so me zmedli vsi tisti klicaji na koncu
Aha fant si
jah nism se hotla tko razpizdit. sam res nisem vedla ane.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov