Big Foot Mama (koncerti in vse kar paše zraven)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nikkita21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
- Kraj: slovenija
mene pa zanima, če greste na koncert?
jst grem in komaj čakam..pa baje bo ful hud koncert. Majo 15 predskupin od siddharthe do dan d in ne nazadnje tudi lojze slak:)
pa tud za karto dat 3600 sit mi ni preveč..ker je tolk skupin pa vsega pa baje bodo meli ful prgram...
tko da se že veselim:)
jst grem in komaj čakam..pa baje bo ful hud koncert. Majo 15 predskupin od siddharthe do dan d in ne nazadnje tudi lojze slak:)
pa tud za karto dat 3600 sit mi ni preveč..ker je tolk skupin pa vsega pa baje bodo meli ful prgram...
tko da se že veselim:)
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
siddharta bo predskupina! kje pa si to pobrala?
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
JA, jst grem!
Ne bo predskupina, ampak bo ena izmed skupin, ki bo izvajala njihove komade!
Ne bo predskupina, ampak bo ena izmed skupin, ki bo izvajala njihove komade!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
Ančka - Sramežljivka
Tukej je več o tem!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Jst grem tud. Mislim da bo hud koncert. Karta se mi zdi malo draga.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
grem in mam karto že lepo na varnem
za take skupine karta sploh ni draga, ker bo itaq nastopila trenutn slovenska smetana...tod d se obeta hud koncert, k se ga za vse rock navdušence ne splača zamudit!!
za take skupine karta sploh ni draga, ker bo itaq nastopila trenutn slovenska smetana...tod d se obeta hud koncert, k se ga za vse rock navdušence ne splača zamudit!!
- nikkita21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
- Kraj: slovenija
ok..siddhartha bo ena izmed skupin..čeprov v veliko medijev piše kot predskupina.. pa itak je vseen kaj bo..važn da so tam tud oni:)
pa vsaka skupina (razen bfm) bo pela 3 komade..enega svojega..2 pa morta bit od BFM... siddhartha bo baje "priredila" nifomanko..
karta za ta koncert pa pomoje ni draga..ker je res ful skupin..men ne bo žal dat tok za karto..v pon zjutraj jo grem itak takoj kupit:)
pa vsaka skupina (razen bfm) bo pela 3 komade..enega svojega..2 pa morta bit od BFM... siddhartha bo baje "priredila" nifomanko..
karta za ta koncert pa pomoje ni draga..ker je res ful skupin..men ne bo žal dat tok za karto..v pon zjutraj jo grem itak takoj kupit:)
-
Ančka - Sramežljivka
Karta draga???? Daleč od tega! Jst sem prčakvala dost dražjo! Tk, da: jst jo tut grem jutr iskat!!!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz karto sicer dobim, ampak tut če je ne bi, bi jo 100% kupila in šla! Pomojem bo fuul hud koncert, skupine so mi več al manj vse kul. tko da bo fajn otvoritev počitnc!
Pa Siddharta je ena izmed skupin, ki bo izvajala komade od BFM na svoj način, v svojem stilu, pred nastopom BFM, se prav je v bistvu ena izmed predskupin!;)
Aja, pa karta se men sploh ne zdi draga.. Ubistvu je ful poceni glede na to, kok je skupin (pa to dobrih skupin - dan d, elvis jackson, slak, g&p, katalena, s&s, srečna mladina, naio ssaion, tut siddhi, itd. ).. Edin mogoče če jo kupiš na dan koncerta, ni već tok zlo poceni..
Pa drgač bi se tole res lahko dalo med zanimivosti&dogajanja.. Lah pa spremenimo naslov teme v Big foot mama, prestavimo temo v cosmo zvezde, pa debatiramo tam še na splošno lah o BFM?
Pa Siddharta je ena izmed skupin, ki bo izvajala komade od BFM na svoj način, v svojem stilu, pred nastopom BFM, se prav je v bistvu ena izmed predskupin!;)
Aja, pa karta se men sploh ne zdi draga.. Ubistvu je ful poceni glede na to, kok je skupin (pa to dobrih skupin - dan d, elvis jackson, slak, g&p, katalena, s&s, srečna mladina, naio ssaion, tut siddhi, itd. ).. Edin mogoče če jo kupiš na dan koncerta, ni već tok zlo poceni..
Pa drgač bi se tole res lahko dalo med zanimivosti&dogajanja.. Lah pa spremenimo naslov teme v Big foot mama, prestavimo temo v cosmo zvezde, pa debatiramo tam še na splošno lah o BFM?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
nikkita21 napisal/-a:ok..siddhartha bo ena izmed skupin..čeprov v veliko medijev piše kot predskupina.. pa itak je vseen kaj bo..važn da so tam tud oni:)
Eden komad od BFM bo vsaka skupina odšpilala...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov