omar naber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
oj cosmopolitanke! mam en VELIK BLEM! men je blazno ušeč..... sm ne se smejat omar naber! sj vem da je kao arogantn pa da sm premlada zanga sm useen tok je hud pa lep pa sploh,... sm jst sploh ne vem kaj nej nrdim da bi ga pozabla! čist use me spominja nanga pa mejbi bova šla po zvezah vn sm kot pevc pa fenica sm jz bi bla rada kj več! dejte me plis spametovt al pa mi pomagite! kk nej ga osvojim!
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Mislm, da je vsaki všeč neka slavna oz. znana oseba. Tko pač je in mislm, da tuki nimaš kej velik za nardit!
The key is, never stop doing what you love!
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
saj bo saj bo, ko izpadejo mlečni zobje tudi taka ljubezen mine...
eh ljubica če bota šla po zvedzdah skup bosta ziher še skupaj, tak da ti samo verjemi, slej ko prej bo prišel k tebi domov se vrgel na kolčena in te prosil če bi hodila z njim...
tak da, v glvanem sloh se ga ne trudi pozabiti, čakaj ga, prepričanba sem da bo med vsemi oboževalkami izbral ravno tebe!!
res koliko je pa starostna razlika?? upam da ne bo zaradi tebe razglašen za pedofila...
eh ljubica če bota šla po zvedzdah skup bosta ziher še skupaj, tak da ti samo verjemi, slej ko prej bo prišel k tebi domov se vrgel na kolčena in te prosil če bi hodila z njim...
tak da, v glvanem sloh se ga ne trudi pozabiti, čakaj ga, prepričanba sem da bo med vsemi oboževalkami izbral ravno tebe!!
res koliko je pa starostna razlika?? upam da ne bo zaradi tebe razglašen za pedofila...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Ja no, ne se tok norca z nje delat, moja sosolka bo 17 pa je tut zalublena v njega pač, nimaš kej.......
Sej bo sama spoznala da v tem ni prihodnosti, ampak jebat ga, tut omar vrjetn nebo celo večnost sam...... ?
Jz ti pa predlagam, da pozabiš na to, ker je gotovo kk fant poleg tebe, katerega ne vidiš, ker skoz mislš na omarja......
+ omar je preveč otročji
Sej bo sama spoznala da v tem ni prihodnosti, ampak jebat ga, tut omar vrjetn nebo celo večnost sam...... ?
Jz ti pa predlagam, da pozabiš na to, ker je gotovo kk fant poleg tebe, katerega ne vidiš, ker skoz mislš na omarja......
+ omar je preveč otročji
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
nikoli se ne smeš zaljubiti v osebnost,lahko imaš idola.
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
MissBitch napisal/-a:saj bo saj bo, ko izpadejo mlečni zobje tudi taka ljubezen mine...
prijetno sarkastično ampak sj drugač na tako vprašanje itak negre
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
LyLa napisal/-a:Pa sej ne vem a nej zaklenem al ne... itak noben nč pametnega ne pove.
Jst sm bla tud učas zaljubljena v Slasha iz G'N'R pa kaj nej. Mine z leti
ja zakleni ker je že bil stokrat omenjenverjemi
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
LyLa napisal/-a:Pa sej ne vem a nej zaklenem al ne... itak noben nč pametnega ne pove.
Jst sm bla tud učas zaljubljena v Slasha iz G'N'R pa kaj nej. Mine z leti verjemi
ni treba zaklent... prvi post je sicer kr neki, sam topic pa je le omar naber in mogoce se o njem se kej pametnega pove in ce majo raznni turbo angeli svoje topice, pol ga ma tud nas euro zmagovalec loh.
no men ubistvu je cist useen za ta topic
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov