green day!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lonely girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2005
ojla
mene pa zanima kaki se vam zdijo Greenday-i, men so ful zakon še posebno pesem Wake me up When september ends, vam je všeč ?
fajn se mejte!
mene pa zanima kaki se vam zdijo Greenday-i, men so ful zakon še posebno pesem Wake me up When september ends, vam je všeč ?
fajn se mejte!
-
-anonymus- - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
lonely girl napisal/-a:ojla
fajn se mejte!
o zakooooon so
in men je tut ta pesm najbl všeč!
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
js jim prvoščim vse letošnje niminacije na mtvju... pa itak jih bo še polno drugot...
všeč mi je politično ozadje njihovih pesmi... niso kr neki, ampak ustvarjajo z dušo!
prej so mi bli malo manj všeč, ta tanova plata mi je pa čist preveč dobra! vse pohvale!
všeč mi je politično ozadje njihovih pesmi... niso kr neki, ampak ustvarjajo z dušo!
prej so mi bli malo manj všeč, ta tanova plata mi je pa čist preveč dobra! vse pohvale!
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
...prej so bli full bolši, sm jih poslušala u 5mu klasu ... njihova najboljša plata mi je dookie, ta tanova pa ni preveč po mojmu okusu...
niso mi lih neposlušljivi zj, sam tko no komercialn band pač, še zmer boljš kokr pa britney ipd...
niso mi lih neposlušljivi zj, sam tko no komercialn band pač, še zmer boljš kokr pa britney ipd...
Zadnjič spremenil Vermilion, dne 25. Avg. 2005 15:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Ja,men so res zlo,zlo hudi. Upam da bodo dobil kakšno nagrado za VWA.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov