REBEKA proti DOMNU
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
Skladba z naslovom 'Do Portoroža' v izvedbi Domna Kumra, ki jo je strokovna komisija Avditorija sprejela na letošnji festival, gledalci in občinstvo Amfiteatra pa izbrali za zmagovalno, je bila na festival prijavljena kot skladba, pod katero so se podpisali slovenski avtorji. A zgodba in resnica o dejanskem avtorstvu sta drugačni. Skladba je bila namreč ustvarjena v soavtorstvu srbskega glasbenika ki je skladbi prispeval bistven avtorski element. »refren, ki ste ga že lahko slišali v izvedbi svetlolase srbske pevke Tijane Dapčevič, v skladbi ZEMLJA MOJIH SNOVA«, je med drugim navedeno tudi na uradni spletni strani Domna Kumra.
(objavljeno na njeni strani)
ali zmga res pripada Domnu Kumru? ali Rebeki Dremelj?
http://www.rebekadremelj.com/default.cfm?Kat=01
(objavljeno na njeni strani)
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz tud nisem gledala, sam TA model mi je u ibr antipatičn, tko, da jaz dam zmago Rebeki. Pa dobr recimo, da je tokrat res neki na tem, da skladba ni avtorska in bla, bla, sam a ni res že mal nadležno, da se spravjo čist na vsacga, ki zmaga na kakem tekmovanju in ga popljuvajo. A nebi končno enga našga zmagovalca podprl in ga ne takoj po zmagi čist skritiziral.
pa pa
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
ja meni deluje ona zadne case taka, da hoce vse met takoj in prec...na izi pa bo no...Dalila, mas prav...niti en x se niso nobenemu privoscli zmage groza.
meni je pesem good pa ne zdi se mi plagiat od Tijane (al kak je ze)
meni je pesem good pa ne zdi se mi plagiat od Tijane (al kak je ze)
I love SISLEY& RW
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men je rebeka antipatična, tko da se stinjam s sAdie.
Sicer pa me baš boli kdo zmaga, itak kdorkol zmaga za ns ni dobr, pa sami smo ga izbrali (ljudstvo pač).
Takih in podobnih festivalov ne gledam več.
Sicer pa me baš boli kdo zmaga, itak kdorkol zmaga za ns ni dobr, pa sami smo ga izbrali (ljudstvo pač).
Takih in podobnih festivalov ne gledam več.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
***PINKYCA*** napisal/-a:(objavljeno na njeni strani)
po mojem mnenju ne enemu ne drugemu - jaz pravim da bi moral zmagat Anžej
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ma obadva sta bedna. on se nosi ko newem kaj, itd, sej ce mas neke uspeha pa lep glas bodi ponosn, sam domen nima druga ko to da je kao lep, no kak komu.
kaj se pa rebeke tice. a spoh obstaja stvar katere ona ni probala...vodeteljica,pevka,manekena,oblikovalka cot, pa verjetno se kaj...meni v dobeni vlogi ne usreza...se trudi neko stajerscino pocit pa ji ne uspeva najbol,ko je bla voditlca, kaj so bli idoli al kj ze...isiue boze ko se je drla v mikrofon za mankeknko pa mi je ne wem...prevec konjsko mi deluje nc ni neznega pa milega na njej. tk bikasta je. na slikah fsaj. v zivo ne wem kk je. pa on delfincek.
kaj se pa rebeke tice. a spoh obstaja stvar katere ona ni probala...vodeteljica,pevka,manekena,oblikovalka cot, pa verjetno se kaj...meni v dobeni vlogi ne usreza...se trudi neko stajerscino pocit pa ji ne uspeva najbol,ko je bla voditlca, kaj so bli idoli al kj ze...isiue boze ko se je drla v mikrofon za mankeknko pa mi je ne wem...prevec konjsko mi deluje nc ni neznega pa milega na njej. tk bikasta je. na slikah fsaj. v zivo ne wem kk je. pa on delfincek.
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
jaz rebeke ne ravno poslušam, sam tko bom rekla - punca se je izkazala na vseh področjih. dobro je izkoristila naslov missice, kar je uspelo redkokateri prej. po moje ji je le za čestitat.
zadnjič sm si v emporiumu merila njene kopale (rebeka's draem) in so ble res hude.
zadnjič sm si v emporiumu merila njene kopale (rebeka's draem) in so ble res hude.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov