SIDDHARTA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz sm učasih dost poslušala Siddhe, zdej bl mal (k sm ID zgubila ), sam na momente, če mi res ful zapašejo. Kaj se dogaja z njimi, lah sčekiraš na [url=http://www.siddharta.net]njihovi strani[url].. Drgač pa, sej si jih lah vidla na Rock Otočcu pa na Rumeni noči v KP.. (okej, je res, da niso bil sam njihov koncert, sam neki je pa vseen, ne?).
Je Slovenka, sam ne vem imena pa priimka. Vem sam, da je bivša Bežigrajčanka, pa letnik 84 je.. (se mi zdi).. Sicer ti s tem verjetno nism dost pomagala, ne?
nogica napisal/-a:A mogoče ve kdo, katera je tista punca, k nastopa v njihovem spotu Ring? Je slovenka?
Je Slovenka, sam ne vem imena pa priimka. Vem sam, da je bivša Bežigrajčanka, pa letnik 84 je.. (se mi zdi).. Sicer ti s tem verjetno nism dost pomagala, ne?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
metron napisal/-a:Depresivci. Majo potencial, sam ga zafurajo.
sm že hotla napisat svoje mnenje pa nism najdla tok dobrih besed men majo en kul komad ki ga pa še nikol niso zaigral na koncertih
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
gemini napisal/-a:metron napisal/-a:Depresivci. Majo potencial, sam ga zafurajo.
sm že hotla napisat svoje mnenje pa nism najdla tok dobrih besed men majo en kul komad ki ga pa še nikol niso zaigral na koncertih
kir to?? ja sej ponavadi ti je pr kašnmu izvajalcu najbolj všeč komad, ki ga sploh ni v ospredje...
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
mislm da je naslov marslander..pa res. sm brala u enmu intervjuju keri so njihovi najlubši komadi, pa so omenil da so tud taki ki jih niso nikol zaigral
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Heart napisal/-a:Jap. mater, še kr ne znam prav citirat. Sem pa res en lolek.metron napisal/-a:Depresivci. Majo potencial, sam ga zafurajo.
Tkole bi moglo bit!
Siddharta je men u redu, učasih sm jih ful več poslušala, sam zdej pa ne več tok, poslušam ful različno musko!
This too shall pass.
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
nogica napisal/-a:A mogoče ve kdo, katera je tista punca, k nastopa v njihovem spotu Ring? Je slovenka?
Ja, ona je slovenka. Nevem kako se piše, je pa iz Vrhnike, ime ji je Sara.
Pa mejbi si jo kdaj opazla tut v kšnih revijah (npr Evi), k je tut model.
Uživo je še bl lušna res
Be happy!!!
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Jst sem fante spoznala nekaj mesecev, preden so izdali svoj prvi album, predvsem po zaslugi sošolke, ki je nekaj časa hodila z enim od članov. Men so bli na začetku prov fajn, zlo prizemljeni, preprosti in res mam same lepe spomine na vikende v Bohinju... Zdej, po vseh teh letih pa skor nimam besed - ne morm verjet, da slava in uspeh lahko tko hudo vplivata na ljudi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]