Diskoteke...

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

xtina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a xtina » 12. Jun. 2005 20:06

iskala sm in iskala pa nism nasl pravga odgovora zase.
Zanima me namrec kje so kaksni dobri diskaci na dolenjskem(NM, Brezice,KK,..) vcasih jih je bilo na pretek od Afrika, Sova, Pacifik,Otocec...dokler se tja niso naselili najmlajsi in nikjer ne najdem vec tiste diskoteke kjer bi nasla svoje vrstnike stare nad 20 let!
Dolgo casa sem hodila nekam kjer je delal prijatelj vendar je prejsni mesec izgubil zivljenje v prometni nesreci tako da se nocem vec vrnit tja kaj sele da bi tam zurala...
Vceraj smo se odpravili celo v Brezice in NIC!!!sama smrkat ki se naliva do konca in misli da so najvecji carji!se opravicujem ce sem koga uzalila!!
Torej kje je kak dober diskac, kjer se vrti popularna muzka, Hrvaska, dance, trance,...diskac ne pub..
Lepo prosim za kakrsn koli nasvet, zelo vam bom hvalezna!
Uporabniški avatar
*Ancy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: U2 Land

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ancy* » 12. Jun. 2005 20:48

kaj pa Gabrijele si že bla? tm nekje pri Trebnjem?
Uporabniški avatar
dasa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dasa » 12. Jun. 2005 21:42

*Ancy* napisal/-a:kaj pa Gabrijele si že bla? tm nekje pri Trebnjem?

sej zdej so tut tm najmlajsi :roll:
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 12. Jun. 2005 21:48

sam neki tko je...folka si nemormo izbirat k hodjo po diskačih in ni diskača kjer not ne bi bli stari pod 20let
taka je družba tak je folk
j*** ga zdej
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 12. Jun. 2005 21:50

V Sing Singu v Kočevju je na kakšnih partyih al pa balkan žurih kr kul, pride starejši folk. Sam ni vsak vikend odprt tok da se mors š kje pozanimat. Je pa ful hud diskač. :schaf: :schaf: :schaf: :schaf:
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 12. Jun. 2005 22:35

v Brezicah imas Hacijendo, povprecna starost zihr nad 20 let
Gone
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 13. Jun. 2005 5:23

Hm. prvp kot prvo si tudi ti včasih bla smrklica...a ne? Pa si se ga tudi ti opivala in si si mislala kaj vse si :D
te pa popolnoma razumem, da ti grejo na jetra ti otročički.Sam sej si ne morjo pomagat, če so še pa neumni in mladi :D

Drugo...jst sm bla že po vseh tistih diskačih in če ti po pravici povem...men še nikjer ni blo fajn. Najraje vidim kak u easy lokalček ali pub, da lahko sediš in lahko plešeš...kakor komu...Drgač pa je v celju edino en diskač, ki je omembe vredn, it to bi biu Escape. To ti pravim za moj konc :D ampak to vam vrjetno ni interesantno, da bi se vozili sem...
Zadnjič spremenil 2good4u, dne 13. Jun. 2005 5:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 13. Jun. 2005 5:24

Slovenija je pa res tok mejhna, da se ni tezko zapelat v Celje al pa na obalo, za zur kamorkol :twisted:
Gone
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 13. Jun. 2005 5:30

Hja no Michael...jaz in moja družba se vedno peljemo kam...najraje proti mariboru. V ljubljano še nismo uspeli pridet, ker nam ludi niso interesantni. Tka da MB RULES!!! :P

Tak da,če se pa oni vozijo in če imajo izpite za avto...to pa ne vem, a ne? Sam pravim, da se splača še kam drgam it pogledat pa peljat, če ti doma že nič več ne dogaja...
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 13. Jun. 2005 5:47

hm .. kaj pa v Mb ? :D
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 13. Jun. 2005 5:51

ja escape je v celju res zakon...po dolgem času neki normalnega, sam je pa tud večina manj kot 17......
ampak js se mam tud tak lahk fajn...me ne motijo.... :)
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 13. Jun. 2005 7:58

V mojih letih je najbolj rulala Lipa Club ob petkih Dee Jay Time...kva je blo good Slika

Drugač sm pa pol bolj v klube začela hodit, ful v Bachus...ker so bli mal starejši...zdej pa če že grem ven, pol grem v Tramontano...nej se žura, če se že žura Slika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 13. Jun. 2005 8:59

Na obali ni nekih discotek za starejše... Povsod okupirajo under 20.
Večinoma se hodi po kafičih, barih... No sej, če je kak poseben event, so tudi starejši.
Za plesat sta lokala The Club na Belvederju in Karma na Škofijah. Aja no, pa še Haineken oz. Planet Pub v Portorožu, amoak je res samo za klince. Drugače pa se čez Poletje v Portorožu vedno najde kje za žurat, zaradi navala turistov.
Don't worry, be happy!!!
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 13. Jun. 2005 9:04

Ledenka napisal/-a:Na obali ni nekih discotek za starejše... Povsod okupirajo under 20.
Večinoma se hodi po kafičih, barih... No sej, če je kak poseben event, so tudi starejši.
Za plesat sta lokala The Club na Belvederju in Karma na Škofijah. Aja no, pa še Haineken oz. Planet Pub v Portorožu, amoak je res samo za klince. Drugače pa se čez Poletje v Portorožu vedno najde kje za žurat, zaradi navala turistov.

Na houseih v AG je povprečje pomoje nad 20 let...
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 13. Jun. 2005 9:18

opium napisal/-a: Na houseih v AG je povprečje pomoje nad 20 let...

Ja sorry, no, AG sem pozabila omenit. Pač jaz tja ne hodim, zato... :P

Ja sem slišala, da na house hodijo starejši. Na druge evente pa bolj mali. Drugače pa da so v Priveju vedno starejši (kjer se seveda vedno vrti house).
Don't worry, be happy!!!

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov