Justin Bieber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tok kritično verjetno še ni?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ijoooj, ta punčka mi je tko boga (ampak srčkana), pol jo pa še sestra heca (v 1. videu)..
Sweet, da so organiziral srečanje (I went "awww" ). (dobra promocija, valda)
Sweet, da so organiziral srečanje (I went "awww" ). (dobra promocija, valda)
-
KayLeigh - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2010
Pa kaj je zdej s tem Justinom (or whatever he is)? Tam po facebooku vsi limajo njegove youtube povezave, sestrična skoz teži z njim, a zdej boste pa še tle začele?! (pa sm misla, da je tale forum na mal višjem nivoju:D ) Zdej pa ne vem, a sm jaz tolk glasbeno zaostala, da mi ni všeč, al mam na FB-ju same nore zatreskane najstnice?
Pa če mene vprašate, bi lahk začel mal drugačen stajl furat. Al pa da bi si vsaj drugačno frizuro omislil
Pa če mene vprašate, bi lahk začel mal drugačen stajl furat. Al pa da bi si vsaj drugačno frizuro omislil
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
se vidi, da mam na facebooku "normalne" prijatle, ker se nisem niti enkrat vido kake povezave od njega...
moram pa dat thumbs up fantu za to potezo, da je tisto puncko obiskal pa ceprav si je s tem se samo povecal priljubljenost...
moram pa dat thumbs up fantu za to potezo, da je tisto puncko obiskal pa ceprav si je s tem se samo povecal priljubljenost...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Dioniz napisal/-a:se vidi, da mam na facebooku "normalne" prijatle, ker se nisem niti enkrat vido kake povezave od njega...
hehe
Drgač pa ja...folk je bolan!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^zakaj pa "bolan"? (razen če misliš mal starejši folk)
Halo, no, kt da ti pa nikol nisi bla mlajša in mela celebrity-crush? Ne verjamem.
Halo, no, kt da ti pa nikol nisi bla mlajša in mela celebrity-crush? Ne verjamem.
-
nanamiša - Cosmofrik
Saj ni letelo na točno ta posnetek..ampak če si pogledaš malo druge ali kdaj prestaviš na kakšen mtv lahko vidiš za kakšno pretiravanje gre. Sploh pa je tale fant star verjetno komaj kakšnih 13, 14 let...
Nevem. Men je mal mimo vse to.
Nevem. Men je mal mimo vse to.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
purple_rain - Cosmopsiho
On ma sicer 16 let - res pa zgleda 13, ja.
Mah, ne vem, no, sej men je tud trapasto tako norenje okol zvezdnikov, sam jbg, to se pač počne..ni pa treba tak folk označevat za bolnega, halo, totalno pretiravanje.
Mah, ne vem, no, sej men je tud trapasto tako norenje okol zvezdnikov, sam jbg, to se pač počne..ni pa treba tak folk označevat za bolnega, halo, totalno pretiravanje.
-
nanamiša - Cosmofrik
16 okej...
bolano, neumno kakorkoli... Saj ne mislim zdej to tko grozno slabo. (kot se je slišalo) Vem, da ima skoraj vsak otrok obdobje ko je "zaljubljen" v zvezdnika...
bolano, neumno kakorkoli... Saj ne mislim zdej to tko grozno slabo. (kot se je slišalo) Vem, da ima skoraj vsak otrok obdobje ko je "zaljubljen" v zvezdnika...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov