Neil Patrick Harris
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni zelo všečen igralec, kar mi je pa še posebaj všeč pri njemu je to, da je "believeable" - v tem smislu, da že po nevem kokih letih igranja karakterja Barney-a v How I Met Your Mother, je v vsaki vlogi toliko prepričljiv, da ne pomislim na Barney-a niti na nobeno drugo njegovo vlogo (kar pa ne morem rečt za nekatere druge igralce dalj časa trajajočih nanizank).
IMDB profil
Njegov Twitter (en najbolj smešnih ljudi, ki "jih poznam")
Aja, pa še kot zanimivost: Eden njegovih največjih hobijev so "magic tricks". Sprejet je v uno prestižno US družbo/dvorec iluzionistov (ne vem kako se mu reče), kjer sta tudi una dva znana čarovnika iz Vegasa (spomin me mau zafrkava dons - en je visok pa mau debeu, t drug pa nizek in ne govori).
Kakšen se vam zdi NPH?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Iz sosednje teme:
Dokler nisem "odkrila" Dr. Horrible's sploh nisem vedla, da tud poje res tko dobr in da je precej aktiven tud v gledališču.
Tistega, da se ukvarja tud s čarovnijo, pa res nisem vedla - čist hudo http://www.magiccastle.com/ama/boards.cfm
Tole je blo pa tud ful simpatično izpeljano!Tammy_De napisal/-a:otvoritev emmy-jev
Dokler nisem "odkrila" Dr. Horrible's sploh nisem vedla, da tud poje res tko dobr in da je precej aktiven tud v gledališču.
Tistega, da se ukvarja tud s čarovnijo, pa res nisem vedla - čist hudo http://www.magiccastle.com/ama/boards.cfm
-
Tammy_De - Cosmofrik
hehe... sm spremljala "vojno" na twitterju, in bi glasovala za Neila, sam kaj k je Adam biu tut na seznamu
-
purple_rain - Cosmopsiho
Aja? Nisem vedla, jz sem sam na tale članek včeri naletela, mi je ful zabavno, ubistvu.
Ti pa itak za svojega favorita glasovala, valda.
Ti pa itak za svojega favorita glasovala, valda.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^
Pa da še js končno pokomentiram: Meni je on super. Najboljši v HIMYM, kej velik druzga njegovega pa še nisem pogledala (čeprav sem si naložila Dr. Horrible na računalnik in še čaka na ogled).
Pa da še js končno pokomentiram: Meni je on super. Najboljši v HIMYM, kej velik druzga njegovega pa še nisem pogledala (čeprav sem si naložila Dr. Horrible na računalnik in še čaka na ogled).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
najboljše so njegove teorije o ženskah in dejtanju
in tisti del HIMYM je carski, ko je ful njegovih pristopov predstavljenih, ki jih ima v svoji črni knjigi
in ko sta bla z robin prvič skupaj je blo ...
in tisti del HIMYM je carski, ko je ful njegovih pristopov predstavljenih, ki jih ima v svoji črni knjigi
in ko sta bla z robin prvič skupaj je blo ...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Tammy_De - Cosmofrik
*mala* napisal/-a: (čeprav sem si naložila Dr. Horrible na računalnik in še čaka na ogled).
Ušeč ti bo
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ mora bit!
Barney ima tud blog, sam to je verjetno že za v HIMYM temo.
The Playbook.g00fy_qa napisal/-a:in tisti del HIMYM je carski, ko je ful njegovih pristopov predstavljenih, ki jih ima v svoji črni knjigi
Barney ima tud blog, sam to je verjetno že za v HIMYM temo.
-
Tammy_De - Cosmofrik
Zgleda da ratuje biznismen... spopartneril se je z enim od kolegov in naredil podružnico tegale v LA-ju: http://www.accomplicetheshow.com/what.php
Men deluje izredno zanimivo, ni treba omenjat da sm že kupila karto za polet (sporočim kakšna je igrica/šov)
Men deluje izredno zanimivo, ni treba omenjat da sm že kupila karto za polet (sporočim kakšna je igrica/šov)
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^vau, zanimiv se sliš.
(sam mal drago se mi zdi)
In, ja, pričkujemo poročilo potem.
(sam mal drago se mi zdi)
In, ja, pričkujemo poročilo potem.
-
Tammy_De - Cosmofrik
Je (pre)drago (50€ za dve pa pou urci), sam je taka nova zanimiva igrca (rada mam igrice ). Bomo vidli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov