Katie Holmes & Tom Cruise
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Meni osebno je bil par Nicole Kidman + Tom Cruise eden kako naj rečem najlepših parov Hollywoda, pa ne gledam samo po zunanjem videzu, ampak po tem, kao sta šla skup ... in mi je blo kar mal hudo, da sta se ločila ...
Itak pa ta zveza s Kate ne bo dolgo trajala, tko kot ni una prej ...
Itak pa ta zveza s Kate ne bo dolgo trajala, tko kot ni una prej ...
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Joj men pa tole kr ne gre v glavo....en trenutek je še zaročena z unim prejšnjim (btw res sta bla kjut), nasledn je pa že s Tomom.
Kaj se je tuki zgodilo...???
Pa baje je on reku kolk oh in sploh mu je...da kr ne more verjet.
Kaj se je tuki zgodilo...???
Pa baje je on reku kolk oh in sploh mu je...da kr ne more verjet.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
*~LUCIFER~* napisal/-a:Bageera napisal/-a:men se zdi da se te k so pr oprah zmerom neki čudno začnejo vest. Ne vem kva oprah pred oddajo z njimi počne, da so vsi tok naspidirani
kdo se je pa še čudn vedel? Jz se spomnim samo Cameron Diaz, ki si je enkrat sezula čevlje in se je vidl da ma podplate umazane
Ne, vem men se tut čudni zdijo k na Oprah pridejo.
This too shall pass.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men sta čist luškana skupi ... mene je ubistvu prov vseen kdo je s kom, kaj ma kdo s kom, kok časa so skupi, kaj počnejo, kje počnejo, kdaj kej počnejo ... la la la ... važn da se majo oni radi in da uživajo ... naj ... sej je njihovo življenje ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
manck napisal/-a:men je u bistvu vseeno samo mi je pa delvov z nicole bolj odrasel in odgovoren zdj pa same take zbira bl za avanturce pomojm
Men se tudi tako zdi
Drugače mi ja pa Katie ful luškana
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Men sta oba simpatična pa luštkana. Tko dače jima paše bit skupaj naj bosta. Baje se imata lepo.
Tako da jima privoščim vso možno ljubezen, upam da jima bo dolgo šlo.
Mi je pa malo žal Katie, če se slučajno ne bo izšlo, ker je pač Tom starejši in jo bo verjetno zelo prizadelo.
Tako da jima privoščim vso možno ljubezen, upam da jima bo dolgo šlo.
Mi je pa malo žal Katie, če se slučajno ne bo izšlo, ker je pač Tom starejši in jo bo verjetno zelo prizadelo.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov