Joss Stone
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Zmajcica - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
Punce, katera pozna Joss Stone? Jaz, priznam, je do petka nisem. Ko so začeli govorit, da pride v Ljubljano. wth? Ampak punca je ne samo zelo luštna, še poje fajn!
Joss Stone - Son of a Preacher Man
Samo zgleda je mal preveč trmasta in se je spričkala s svojo založniško hišo. Tako da ji ne pustijo izdat plate, ki že eno leto zamuja, pa ji ostanejo samo live gigi. Samo se mi zdi kul, da se jim ne da.
A sem samo jaz toliko za luno? Sodelovka me tle na msju zafrkava, da jo ona pozna že celo večnost.
Joss Stone - Son of a Preacher Man
Samo zgleda je mal preveč trmasta in se je spričkala s svojo založniško hišo. Tako da ji ne pustijo izdat plate, ki že eno leto zamuja, pa ji ostanejo samo live gigi. Samo se mi zdi kul, da se jim ne da.
A sem samo jaz toliko za luno? Sodelovka me tle na msju zafrkava, da jo ona pozna že celo večnost.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ja, ja, Joss je pa že kr nekej časa na sceni Ko je izdala prvi album je bila stara 16 let, pa je že imela tko hud glas in dobro glasbo. Je pa takšna samosvoja, ja, ampak prav ima, noče biti marioneta v tujih rokah. Tud lase si je baje pobarvala zato da ne bi bila še ena blond pupa od mnogih Pa še ful ji sede vijolična.
Use your head and follow your heart.
-
Zmajcica - Sramežljivka
Aja tako! Mene je pa begalo, ko sem fotke gledala, ko je enkrat blond, enkerat pa vijolična. Kakšne ima potem sedaj? Vijolične?
Sej meni je všeč, če se pevci postavij oza svojo glasbo, samo pri njej mi je pa res žal, ker zato potem plata ne izide ...
No, bomo pač v živo poslušali. Sej sem slišala, da je sama rekla, da noče klonit založbi in bo pač svojo glasbo širila v živo, če drugače ne gre.
Sej meni je všeč, če se pevci postavij oza svojo glasbo, samo pri njej mi je pa res žal, ker zato potem plata ne izide ...
No, bomo pač v živo poslušali. Sej sem slišala, da je sama rekla, da noče klonit založbi in bo pač svojo glasbo širila v živo, če drugače ne gre.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Nad njeno prvo zgoščenko sem bila navdušena. Potem se je žal malo preveč skomercializirala. Mtv variante in to. Drugo zgoščenko bolj malo poslušam, prvo si pa večkrat zavrtim.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Mislim, da je ravno v tem njen problem. Zdej ima tretjo plato ready, pa jije založba noče izdati, češ da ni dovolj komercialna in ne bodo imeli dovolj profita z njo. Ker tudi ona noče popustit ji ostane samo še, da koncertira.
Meh, ne najdem več linka, kjer sem to brala.
Meh, ne najdem več linka, kjer sem to brala.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Kar naj izda ploščo. Komercialnih plošč itak nihče več ne kupuje; vsi si vlečejo dol s spleta. Originalne plošče kupujemo le še taki čudaki, ki poslušamo kvalitetno glasbo
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tud men je luštna punca z zelo všečno glasbo.
-
Zmajcica - Sramežljivka
By the way punce, a je tle kera, ki je dobila meet & greet z njo?
Če ne, se lahko sicer potolažite z nagradno igro za izlet v Las Vegas. Čeprav se bo dalo igrati še nekaj časa.
Tolk, mimogrede, da bo hitreje minilo odštevanje. Jaz sicer samo pesti stiskam, da bo jutri fejst scalo in bo v petek ok.
Če ne, se lahko sicer potolažite z nagradno igro za izlet v Las Vegas. Čeprav se bo dalo igrati še nekaj časa.
Tolk, mimogrede, da bo hitreje minilo odštevanje. Jaz sicer samo pesti stiskam, da bo jutri fejst scalo in bo v petek ok.
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov