CeCa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
a gre kdo na koncert? meni se zdi malo pretirano, 6500 za karto... drugač bi pa mogoče šla, ma kr vredu muziko.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Hehe moj brat pa njegova punca gresta ... in sta rekla, da bi sla tud ce bi ble 10.000 sit karte Jz vrjetno ne grem, mi je tole cist prevec za karte, pa se ni mi lih ne vem kaj ona. Ce pa dobim kje karte, pol pa pridem pofirbcat
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Niti nimam pojma kakšne so njene pesmi in še marsikaj o njej me ne zanima. Tud muska ta mi ne sede, se mi zdi prav beda. Tak da, pri meni je ta ženska čist sfaljena...Pa še karta je ful draga in mislim, da mal pretirava s ceno. Grem raje ven en vikend, pa ga zafeštam...
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Na njenem koncertu sem že bila, in sicer v Beogradu na Marakani, v LJ verjetno ne bom šla, ker so druge obveznosti, mogoče pa bom šla na njen koncert, ki bo v Beogradu, ki ga je namenila za svoje oboževalce. Je brezplačen, tako da verjetno bo moja malenkost tam.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je kot pevka všeč, sam nevem, če se mi da gužvat tam na koncertu...pa še ni 2x za rečt, da bojo kake naci frke...
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Men so nekateri komadi dobri, drgač ona kot sama mi ni nič posebnega.
Na koncert pa tudi ne grem.
Na koncert pa tudi ne grem.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov