Eva Mendes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Jst sm jo že v dveh al treh filmih vidla & mi je čist uredu Pa lušna je ful ja
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
sarci* napisal/-a:Mm, kje pa ti vidis podobnost z Amy??
Eva je res lustna..
Jaz sem se isto vprasala,ampak vsake oci drugace vidijo.
No,mene malenkost spominja na Cindy Crawford,le da mi je Cindy lepsa.Eva se je sele sedaj zacela malo bolj uveljavljati,ceprav je ze kar nekaj casa igralka.
Drugace je pa kar lustna ja.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men je tut dobra. Sexi.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Men je ona tud ful dobra ženska, pa všeč mi je, ker iskreno govori o tem, kako se ima za nič v primerjavi z jennifer lopez, kao kok je ž ona nardila, pa kk je njena vzornica, o svoji "bolezni" grizenja nohtov, ker je ful taka skromna, nima nekih zvezdniških for...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz sem jo pred kratkim v enem filmu zasledil ne vem kateri je bil ker jih je preveč za mano...in mi je v oči padla in sem rekel mater vola dobra baba tale...katera pa je to? In sem potem videl, da je Eva Mendes...meni se zdi da je bil film women...kjer celi film igrajo samo ženske sploh nobenega moškega ni...dolgočasen film(za mene moškega)...samo ona je bila pa vredna ogleda.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Boa napisal/-a:Ma men je huda. Ma nek sexapil, ki ga večina znanih ne premore.
Jaz na nobeno ne palim od teh "znanih" estradnic po celem svetu. Včasih mi kakšna v oči pade...in ona mi je v filmu the women...pa sploh nisem vedel katera je ona. Samo videl sem jo in rekel wauuuu kolk je pa tale seksi. In potem ugotovil, da je ona. Tako, da ja pač ima neki seksabil jebati ga.
Je pa res, da imajo vsake oči svojega malarja, itd.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov