Ah ona pa ni 85 letnik!! Drugače mi je pa bolj luštna Vanessa Hudgens ... ju nekak povezujejo, kr igrajo nekje skupi al neki...nism glih na jasnem, ju pa poznam.
Lušna je, poznam tud njena dva komada He said she said in Like that.. pa sta še kar, no.
Drgač pa je še nism vidla igrat, High School Musical pa sm sam reklame vidla sam nism gledla niti enga dela kr me sploooh ne privlači.
Kr ena. Ni mi ne luštna, ne dobra igralka, ne dobra pevka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
red*cherry napisal/-a:Ah ona pa ni 85 letnik!! Drugače mi je pa bolj luštna Vanessa Hudgens ... ju nekak povezujejo, kr igrajo nekje skupi al neki...nism glih na jasnem, ju pa poznam.
Je 85 letnik z Vanesso pa jo mogoče povezujejo (čeprav to prvič slišim), ker sta skupaj igrali v High school musical ja
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Damyanchyka napisal/-a:Jst tut ne poznam. Je pa luškana Sm misla, da je mlajša kukr nej bi bla..Letnik 85
Tud to je bla moja prva misel in prva reč, ki sem jo sla preverit, ker se jo spomnem iz teh high school musicla.
itak, da je 85letnik. ne vem zakaj bi pisala, da je starejsa kot dejansko je. pač u filmu spila mlajso osebo. sej to je vedn blo v teh teen moviejih in vedn bo. isto v dawson creek - kdo je bil tm 16? noben. vsi 20+ isto gossip girl, one tree hill.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
Men je pa ta ženska tok antipatična, najbrž zarad njene vloge v HSM. Sploh je ne morm vidt.
Mi je pa Vanessa za razliko od nje ful boljša, taka simpatična pa tko.