Joerg Haider
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Verjetno ste že brali, da je umrl eden vidnejših avstrijskih politikov, ki se je skozi celotno svojo politično kariero trudil, da bi se Slovenci na Koroškem, čim bolje asimilirali v Avstrijo, k čemur bi pripomogli enojezični napisi, ipd. S tem je za slovenski narod naredil veliko, saj ga je hotel napraviti civiliziranega, ga iztrgati iz svoje balkanske topoglavosti in ga evropeizirati. Tudi mu gre velika zahvala, da se je zavzemal za to, da preko Koroške ne bi prihajalo do invazije različnih azilantov, ki bi (kakor je izkušnja v Italiji) vsekakor povečali stopnjo kriminala v Avstriji in s tem posledično v EU.
Slava mu!
Slava mu!
Zadnjič spremenil Pontifex Maximus, dne 11. Okt. 2008 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
ad 1. če si že tak fen njegov bi se lahk vsaj nauču pravilno napisat njegov priimk
ad 2. če že kam, tema o njem bl spada med politiko ne pa med zvezde
ad 3. o njem mam čist indiferentno mnenje... končal je nekak tako kot je živel... pokopala ga je njegova ideja, da je übermensch in da njemu pač nič ne more do živega

ad 2. če že kam, tema o njem bl spada med politiko ne pa med zvezde
ad 3. o njem mam čist indiferentno mnenje... končal je nekak tako kot je živel... pokopala ga je njegova ideja, da je übermensch in da njemu pač nič ne more do živega
The secret of success is consistency of purpose.
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
To temo bi pa res lahk dal med politiko ne pa med zvezde.
Kar pa se tiče njega moje sožalje njegovi družini.
Za Koroške slovence pa upam da se jim bo izboljšal položaj,
ker z njegovo politiko se nisem nikakor strinjala,sploh njegovo ravnanje s Slovenci in vsakemu normalnemu je jasno da ni bil ravno privrženec Slovencev pa tudi ne narodov južneje.
pa še tud ta tvoja izjava da je želel narediti slovenski narod civiliziranega,
jaz bi prej rekla da ga je želel narediti za svojega ga germanizirati in če že česa me veseli da mo to ni uspelo in upam da tud nikomur ne bo uspelo,da bomo Slovenci ostali kar smo pa pa če tudi malo balkanski,kot praviš ti.
Kar pa se tiče njega moje sožalje njegovi družini.
Za Koroške slovence pa upam da se jim bo izboljšal položaj,
ker z njegovo politiko se nisem nikakor strinjala,sploh njegovo ravnanje s Slovenci in vsakemu normalnemu je jasno da ni bil ravno privrženec Slovencev pa tudi ne narodov južneje.
pa še tud ta tvoja izjava da je želel narediti slovenski narod civiliziranega,
jaz bi prej rekla da ga je želel narediti za svojega ga germanizirati in če že česa me veseli da mo to ni uspelo in upam da tud nikomur ne bo uspelo,da bomo Slovenci ostali kar smo pa pa če tudi malo balkanski,kot praviš ti.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Razumem sarkastični podton v tvojem postu.
Smrt v prometni nesreči me vedno nekoliko pretrese, ker kar ne morem doumet, da lahko nekdo tako na hitro odide.
Haiderjeva smrt sama po sebi pomoje položaja Slovenscev na Koroškem ne bo opazno izboljšala. Dokler bo mentaliteta volilcev takšna, da bodo ljudje njegovega kova izvoljeni, se bo vedno našel naslednik, ki bo to politiko peljal dalje.
Smrt v prometni nesreči me vedno nekoliko pretrese, ker kar ne morem doumet, da lahko nekdo tako na hitro odide.
Haiderjeva smrt sama po sebi pomoje položaja Slovenscev na Koroškem ne bo opazno izboljšala. Dokler bo mentaliteta volilcev takšna, da bodo ljudje njegovega kova izvoljeni, se bo vedno našel naslednik, ki bo to politiko peljal dalje.
-
Razumem sarkastični podton v tvojem postu.
Sarkastičen?
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Pa kaj je s tabo človek? Kaj se storil dobrega za Slovenijo?Če je to dobro pol ok....Že po tvojem avatarju sklepam,da si bolj njegove stroke.Zadrži za sebe taka mnenja, ki me nakurijo.

-
jullia_ napisal/-a:Pardon, takšne stvari me vedno zmedejo ker kar ne morem verjet, da je lahko tak post resno mišljen. Se oproščam.
Sprašujem po podtonu in kje ga vidiš. Ni bilo moje vprašanje mišljeno v smislu, da tega sarkastičnega tona ni.

-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Svašta...Sej je tragično ker je umrl, ampak kot politik je pa bi ena navadni neonacistična rit. Sorry, ampak meni je žalostno in zaskrbljujoče obenem, da skrajno desničarska stranka doseže tak uspeh na volivah...za kar je zasližen glih hajder. World will be a better place without him anyway. No, njegova družina izvzeta.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Bil je kot nek novodbni Hitler, samo brez enake podpore. Sicer pa le kako bi si ta patetičen jodlarček lahko mislil, da bo uspel udejaniti svoje ideje??? Toliko je imel proti tujcem, sam pa je bil pripadnik naroda ki sploh ne obstaja. Sicer pa vsaka čast predstavnikom naše manjšine, da niso dali sožalja
.

-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Jah kaj ti tebi ni jasno?! Noben Slovenec (posebej pripadniki manjšin, ki so zavedni Slovenci), ki ima kej v glavi ne bo dajal sožalja, ko umre nek fašist, ki je skozi celo politično kariero vodilprotislovensko politiko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov