Paul Newman
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
SE je še kateri milo storilo, ko je umrl Paul Newman? Dobro, saj filmi so ostali, ko je bil za prste obliznit, samo mene je še vedno pogrelo, ko sem ga samo slišala v Avtomobilih (Cars - šerifa je govoril).
Pa polno lepih reči je počel ob karieri, tak ugleden poba je bil ...
Pa polno lepih reči je počel ob karieri, tak ugleden poba je bil ...
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Cat on a hot tin roof Se dobro, da so malo prilagodili takrat prevec razvpito igro.
Eden izmed najboljsih igralcev prejsnjega stoletja in eden mojih najljubsih igralcev. To, da je izgledal dobro seveda ni skodovalo.
10 unmissable Paul Newman films
(Po moje bi se morala ta tema premaknit pod Cosmo Zvezde?)
Eden izmed najboljsih igralcev prejsnjega stoletja in eden mojih najljubsih igralcev. To, da je izgledal dobro seveda ni skodovalo.
10 unmissable Paul Newman films
(Po moje bi se morala ta tema premaknit pod Cosmo Zvezde?)
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Opsala, mogoče pa res. Vsekakor bi pa pričakovala več ljubiteljic. Za mljaše generacije je bil očitno že prestar ...
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
ja tudi meni je bil všeč... take lepe modre oči
pa noro dobro je igral, enkraten igralec. Se spomnim, da sem enkrat gledala en film, ko sta z Robertom Redfordom skupaj igrala res super. Samo se ne spomnim naslova filma
Najbolj mi je pa všeč kakšen moški je bil, je preživel vse svojo življenje s svojo ženo, kako romantično.
pa noro dobro je igral, enkraten igralec. Se spomnim, da sem enkrat gledala en film, ko sta z Robertom Redfordom skupaj igrala res super. Samo se ne spomnim naslova filma
Najbolj mi je pa všeč kakšen moški je bil, je preživel vse svojo življenje s svojo ženo, kako romantično.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Ava87 napisal/-a:Se spomnim, da sem enkrat gledala en film, ko sta z Robertom Redfordom skupaj igrala res super. Samo se ne spomnim naslova filma
Želo je naslov tistga filma
drgač pa ja, še ena velika holivudska legenda in dec kt se šika... takih dans skorda ne delajo več
The secret of success is consistency of purpose.
-
Pa se nas je le nekaj nabralo, ki ga bomo pogrešale. Zdaj se bolje počutim. Oziroma kot pravijo Nemci: deljena bolečina je polovična bolečina.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Se pridružujem mnenjem, tudi meni se je zdel velika zvezda, ne samo filmska, ampak se mi je zdel tudi velik človek, dobrotnik.
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov