Declan Galbraith
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
girls, don't kill me .... nism našla te teme z iskalnikom na noben način .. upam res da je še ni ..
pozna katera tega pevca? ... mlad fant z zelo dobrim glasom .. sicer je zdej že starejši (baje ene 17) kot na teh posnetkih, ampak .. svaka mu čast ej
[url=0http://www.youtube.com/watch?v=Dn51LxzSHf0]declan galbraith - an angel (kelly family)[/url]
declan galbraith - tears in heaven (eric clapton)
declan galbraith - tell me why
homepage
pozna katera tega pevca? ... mlad fant z zelo dobrim glasom .. sicer je zdej že starejši (baje ene 17) kot na teh posnetkih, ampak .. svaka mu čast ej
[url=0http://www.youtube.com/watch?v=Dn51LxzSHf0]declan galbraith - an angel (kelly family)[/url]
declan galbraith - tears in heaven (eric clapton)
declan galbraith - tell me why
homepage
Zadnjič spremenil Libido., dne 09. Jul. 2008 18:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Let's swim to the moon .....
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Sessa napisal/-a:en par pohlepnih starsev vec
Starši bi morali zatajiti sinov talent,da nebi izpadli pohlepni...
Tko jaz razumem ta stavek
No glas je kar zanimiv,bomo videli kaj bo ostalo od njega,ko bo fant mutiral in prerasel puberteto.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
PeggySue* napisal/-a:Sessa napisal/-a:en par pohlepnih starsev vec
No glas je kar zanimiv,bomo videli kaj bo ostalo od njega,ko bo fant mutiral in prerasel puberteto.
talent pa talent mislim da izpostavljenost medijem pri mladem cloveku se ni obrodila sadov do sedaj nikdar.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ne vem, kako lahko kaj takega rečeš. ful je mladih talentov, ki so uspeli, jih je pa tudi nekaj, ki so propadli. ampak ne vem pa zakaj bi zato človek potlačil svoj talent. če rad to počne in če s tem lahko uspe, zakaj pa ne.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Sessa napisal/-a:PeggySue* napisal/-a:Sessa napisal/-a:en par pohlepnih starsev vec
talent pa talent mislim da izpostavljenost medijem pri mladem cloveku se ni obrodila sadov do sedaj nikdar.
No Mickey Mouse klub je obrodil že veliko talentov in sadov,ki so začeli že v rani mladosti.Naštela bom samo tri,ki so zvezde svetovnega formata;
Britney Spears,Christina Aguilera in Justin Timberlake
Si imela v mislih kakšne duge sadove?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov