Nika Kljun
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Mislim da si punca zasluži temo tudi na Cosmu, ker je res plesalka in pol.
Je ena najboljših slovenskih hip hop plesalk in lahko se postavi ob bok svetnovno priznanim plesalcem in koreografom.Postala je glavna plesalka francoskega pevca Matta Pokore in septembra odhaja z njim na evropsko turnejo.
Poleg tega je plesna učiteljica in koreografinja v matični plesni šoli Bolero, katere ustanovitelj in direktor je njen oče Zoran Kljun.
Je ena najboljših slovenskih hip hop plesalk in lahko se postavi ob bok svetnovno priznanim plesalcem in koreografom.Postala je glavna plesalka francoskega pevca Matta Pokore in septembra odhaja z njim na evropsko turnejo.
Poleg tega je plesna učiteljica in koreografinja v matični plesni šoli Bolero, katere ustanovitelj in direktor je njen oče Zoran Kljun.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ja ženska ful dobr pleše..sm jo velikat že zasledila kje..sam ma pa tko obupno obnašanje..usaj k je bla enkat na nlpju...piskajoč glas+otroško obnašanje..spakovanje al kako nej rečem..drgač pa svaka čast za use kr je dosegla..res je talent
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
punca je fenomenalna. pred 6 leti sma se čisto slučajno spoznale na morju na Braču in je res.. uau. nisem še spoznala punce, ki bi bila tak zrela za svoja leta.
svaka ji čast, privoščim ji vse najboljše.

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Hudo dobro pleše... Koliko pa je stara glede na to, da nekatere pravite, da je ful zrela za svoja leta, nekatere pa, da se obnaša otročje...?
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Jaz pa prvič slišim zanjo
Sem si pa zdaj ogledala še nekaj njenih posnetkov,pa moram rečt,da je super in,da res obvlada.
Tale komad od Matt Pokora mi je zelo všeč.
Tukaj mi Nika raztura,za komad pa ne vem kdo ga izvaja.Nadejam se,da ne bom dolgo nevedna
http://www.youtube.com/watch?v=-YrJdE8RBzE&feature=related

Sem si pa zdaj ogledala še nekaj njenih posnetkov,pa moram rečt,da je super in,da res obvlada.
Tukaj mi Nika raztura,za komad pa ne vem kdo ga izvaja.Nadejam se,da ne bom dolgo nevedna

-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Saj jaz tudi nisem vedela zanjo do danes, ko sem odprla to temo... Pleše pa res dobro, sploh na tem zadnjem posnetku.
Se prav opazi, da izstopa v skupini, pa čeprav imajo isto koreografijo. 

-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
PeggySue* napisal/-a:Jaz pa prvič slišim zanjo![]()
Tukaj mi Nika raztura,za komad pa ne vem kdo ga izvaja.Nadejam se,da ne bom dolgo nevedna![]()
daft punk - Technologic
a njena mama je Janja Pušelj Kljun?
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
ribicaX napisal/-a:a njena mama je Janja Pušelj Kljun?
Ja, to je njena mami.
Men je punca res fenomenalna, js se spomnim, ko je bla u reklami za Mobitel "treniraj jezik", ko so tam v neki telovadnici bli in sm jo zmer pogledala k ma tak huuud geštel

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov