Roisin Murphy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Roisin Murphy - bivša pevka skupine moloko.. mn je ona tk zakon...
sploh pa njena pesm Overpowered... http://www.youtube.com/watch?v=VlFjf1pWk2c[url]
Glede njenega posebnega stila oblačenja.. mi ni preveč ušeč.. kr se mi zdi preveč ˝iztopajoče˝ al kk se naj izrazim..
Sicer so ž moloko bli supr.. sm zdj je še pa bolš.. ženska je kul
[/url]
sploh pa njena pesm Overpowered... http://www.youtube.com/watch?v=VlFjf1pWk2c[url]
Glede njenega posebnega stila oblačenja.. mi ni preveč ušeč.. kr se mi zdi preveč ˝iztopajoče˝ al kk se naj izrazim..
Sicer so ž moloko bli supr.. sm zdj je še pa bolš.. ženska je kul

- perdita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2007
- Kraj: kranj
roisin je zakon
na koncertu v križankah je čist razturala. sicer mi njena ta nova solo plošča ni najboljša, mi je bil koncert ful dober, ker je nrdila žur, ma hud performance. njene obleke so pa men ful zanimive, si upa. sploh pa klobučki....

-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Carka tale punca...
Najbolj so mi všeč You know me better, Let me know, pa sevede The time is know
the time is know
Najbolj so mi všeč You know me better, Let me know, pa sevede The time is know

the time is know
- Gost
Fajn vokal, komadi pa me zaenkrat še niso prepričali.
Mogoče katera ve, kateri komad je bil ful znan, ko je bila še v duetu(?) Moloko?
Mogoče katera ve, kateri komad je bil ful znan, ko je bila še v duetu(?) Moloko?
- perdita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2007
- Kraj: kranj
ja najbl znan od moloko je sigurn sing it back. pol so mel pa še kr neki uspešnic kot so the time is now, forever more, familiar feeling,...
drgač pa predlagam, da si pogledate dvd njihovga koncerta 11,000 Cliks, ker je zakon.
po en stran mi je res žal, ker so moloko razpadl. po drug stran se mi pa zdi, da roisin čist dobr naprej sama fura, itak je dost podobn moloko. sam upam, da ne bo šla še v večjo elektronko kot je ta zadn cd. no sam, na koncertu itak vse v živo igrajo in mal dodajo, tko da so komadi čis drgačni in zlooo dobri.
drgač pa predlagam, da si pogledate dvd njihovga koncerta 11,000 Cliks, ker je zakon.
po en stran mi je res žal, ker so moloko razpadl. po drug stran se mi pa zdi, da roisin čist dobr naprej sama fura, itak je dost podobn moloko. sam upam, da ne bo šla še v večjo elektronko kot je ta zadn cd. no sam, na koncertu itak vse v živo igrajo in mal dodajo, tko da so komadi čis drgačni in zlooo dobri.
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov