Modni kiksi znanih oseb [brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Večina zvezd ima svoje stiliste, ampak včasih pa res brcnejo v temo in njihov outfit izgleda prav grozno.
Temo sem odprla da bi sem lepili slikce zvezdnikov, ki se najverjetneje niso pogledli v ogledlo preden so zapustili hišo .
Temo sem odprla da bi sem lepili slikce zvezdnikov, ki se najverjetneje niso pogledli v ogledlo preden so zapustili hišo .
Zadnjič spremenil lolitaa, dne 02. Jun. 2008 9:33, skupaj popravljeno 1 krat.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
upam, da ne bosta. če pa bosta je pa pač to posledica omejenosti folka, kar se mode tiče.
-
še nekaj kiksov ... rebeka - stil za pestnajstletnico - no go, Jessica - tale blazer ne gre zraven - dve različni črni + oprsje ji bo lih kar ušlo, Saša lendero - no comment. britney - ko en okrasek na porčni torti.
tole sicer ni lih moj najljubši stil od mary-kate in ja - tut one kdaj kiks nardi, ampak vseen ne v takšni meri kot ostali. čevlji so pa res off ...
tole sicer ni lih moj najljubši stil od mary-kate in ja - tut one kdaj kiks nardi, ampak vseen ne v takšni meri kot ostali. čevlji so pa res off ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Glede Jessice tle.. ker izgovor-dve različni črni , material je različen in jopič ma pač lesk, velik huje bi zgledal, če bi mela še hlače svetleče.
It was forever..but it didnt last long..
-
ja, to je res ... ampak vseen grdo izpade
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Omg, kakšne je našla SSarchy.
...Gonna fuck up your ego...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]