Lanskoletna zmagovalka eurosonga - Marija Šerifović
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Never-ending-story
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kašna se vam zdi tale pevka? Meni osebno je kot glasbenica ful v redu in ma zelo dober glas... vendar kot oseba pa mi je precej antipatična!
Srbske medije vsake tok časa šokira raznimi izjavami ali dejanji! Pred kratkim je celo izgubila svoj status ambasadorke medkulturnega dialoga EU, ker je podprla srbsko radikalno stranko! Najbolj smešno pa je to, da so teli iz srbske radikalne stranke prepričanja, da homoseksualci niso vredni živeti!
Mislim... halo??? Kako potem ona kot lezbijka lahko podpre tako stranko???
Svojim oboževalcem se je prav tako zamerila ko je na neki konferenci nesramno in arogantno blatila Fince
Tuki je posnetek: -klik-
Če kdo ne razume... gre se za to, da jo nek novinar vpraša kakšno mnenje in vtis je dobila o Fincih. Ona pa odgovori:
Srbske medije vsake tok časa šokira raznimi izjavami ali dejanji! Pred kratkim je celo izgubila svoj status ambasadorke medkulturnega dialoga EU, ker je podprla srbsko radikalno stranko! Najbolj smešno pa je to, da so teli iz srbske radikalne stranke prepričanja, da homoseksualci niso vredni živeti!

Svojim oboževalcem se je prav tako zamerila ko je na neki konferenci nesramno in arogantno blatila Fince

Če kdo ne razume... gre se za to, da jo nek novinar vpraša kakšno mnenje in vtis je dobila o Fincih. Ona pa odgovori:
- Nimam nič pametnega povedati o tem narodu in zemlji v kateri živijo... sploh se mi ni dopadla ta država! Ne maram svetlih (kao blond) ljudi, skozi katere lahko čez vidiš. Preziram jih!!! In nikoli več se ne nameravam tja vrniti!
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
Never-ending-story napisal/-a:Svojim oboževalcem se je prav tako zamerila ko je na neki konferenci nesramno in arogantno blatila FinceTuki je posnetek: -klik-
![]()
Omg kako nesramno!!! Tej ženski se je mal odpelal

Sicer pa sem tud jst slišala, da jo srbi več ne marajo kaj preveč. Baje se druži z nekimi badguyi iz srbske politike!
Kot pevka je pa zelo kvalitetna... nimaš kej!
-
Shanaxi - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: v njegovem objemu
Ah, ona je taka tipična provokatroka... zakaj to počne ne vem! Mogoče je to način kako postati čim bolj prepoznavna in se pojavljati kar se da več v medijih. Pač nekaj takega kot so v Ameriki Britney Spears, Amy Winehouse, Paris Hilton... ali pa celo naš Damjan Murko (:D)
-
Letty - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2007
- Kraj: Novo mesto
Never-ending-story napisal/-a:Svojim oboževalcem se je prav tako zamerila ko je na neki konferenci nesramno in arogantno blatila FinceTuki je posnetek: -klik-
![]()
Čist prav je da jim je to rekla!!! Ona tega ni povedala kar tako brez razloga! Gre se za to, da so finci po njeni zmagi na eurosongu povedali kar precej grdih stvari o njej... recimo v časopisih so pisali da zgleda kot nek grd moški... da ne morejo verjeti da lahko nekdo s takšnim izgledom zmaga in povleče tolikšno množico ljudi za seboj. Prav tako so se norčevali zaradi njene spolne usmerjenosti. In še in še!!!
Da ne govorim o tem, da je nekdo na enem finskem blogu napisal da zgleda kot spaka

-
Buttercup - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Letty napisal/-a:Da ne govorim o tem, da je nekdo na enem finskem blogu napisal da zgleda kot spakaJa, o spakah bi se dalo govoriti... svoje Lorde naj pogledajo!!!
Hahaha ta je pa dobra

Sicer pa o njej nimam posebnega mnenja. Ženska se res mal čudn obnaša... ampak taki ponavadi najbolj profitirajo v tem show biznisu...
-
ghotic_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
Men je ona kr ena
Taka moška mi deluje preveč!

-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
Kot oseba je tut men dokaj antipaticna, sploh k je tipicna radikalka. Pa definitivno ni lezbijka.
Kot pevka mi je pa ful dobra, odlicn glas za moje pojme, ma posebno barvo glasu. Pa se 2 pesmi, k sta men od nje najbol usec:
Bol do ludila:
http://www.youtube.com/watch?v=jaf_oHLfQCw
U nedelju:
http://www.youtube.com/watch?v=14_ZpF6b_8g
Kot pevka mi je pa ful dobra, odlicn glas za moje pojme, ma posebno barvo glasu. Pa se 2 pesmi, k sta men od nje najbol usec:
Bol do ludila:
http://www.youtube.com/watch?v=jaf_oHLfQCw
U nedelju:
http://www.youtube.com/watch?v=14_ZpF6b_8g
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Pesem Molitva mi je všeč, ampak Marija kot osebnost pa (vsaj kolikor jo lahko vidimo preko medijev) mi ni ravno povšeči. 

-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
bla mi je ql tko kot pevka in kot zenska do pred kratkim.. z enimi par dejanji se mi je zamerila. sej mogoce ni taka pa so jo sam mediji tko prikazali (vsaj upam da ni). Kot pevka je pa res zelo sposobna in obozujem njene komade
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Nč posebnga..pesm tut ni buhve kaj..glas ma dobr..usaj sliš se tku
Sicr pa ni nobenga recepta za zmago na Eurosongu

Sicr pa ni nobenga recepta za zmago na Eurosongu

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
pesm bi mi bla še všečna,če ne bi mel tak komunistično scene pa nastopa naretga...tak sm dobla asociacijo na hitlerja,zard tiste rdeče barve...ženska mi je pa tk že sama po seb čudna,kr je izjavla da je zmagu glas pa pesm, men se pa ne njen glas pa ne pesm ne zdita neki ful v primerjavi npr. z s cvetom z juga...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov