Lanskoletna zmagovalka eurosonga - Marija Šerifović

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Never-ending-story
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Never-ending-story » 04. Feb. 2008 13:45

Kašna se vam zdi tale pevka? Meni osebno je kot glasbenica ful v redu in ma zelo dober glas... vendar kot oseba pa mi je precej antipatična!

Srbske medije vsake tok časa šokira raznimi izjavami ali dejanji! Pred kratkim je celo izgubila svoj status ambasadorke medkulturnega dialoga EU, ker je podprla srbsko radikalno stranko! Najbolj smešno pa je to, da so teli iz srbske radikalne stranke prepričanja, da homoseksualci niso vredni živeti! :? Mislim... halo??? Kako potem ona kot lezbijka lahko podpre tako stranko???

Svojim oboževalcem se je prav tako zamerila ko je na neki konferenci nesramno in arogantno blatila Fince :? Tuki je posnetek: -klik- :eek:

Če kdo ne razume... gre se za to, da jo nek novinar vpraša kakšno mnenje in vtis je dobila o Fincih. Ona pa odgovori:

• Nimam nič pametnega povedati o tem narodu in zemlji v kateri živijo... sploh se mi ni dopadla ta država! Ne maram svetlih (kao blond) ljudi, skozi katere lahko čez vidiš. Preziram jih!!! In nikoli več se ne nameravam tja vrniti! :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lopatka » 04. Feb. 2008 13:52

Never-ending-story napisal/-a:Svojim oboževalcem se je prav tako zamerila ko je na neki konferenci nesramno in arogantno blatila Fince :? Tuki je posnetek: -klik- :eek:

Omg kako nesramno!!! Tej ženski se je mal odpelal :? No ja, sej preveč me to niti ne preseneča, ker sm že od samega začetka mela tak filing o njej!

Sicer pa sem tud jst slišala, da jo srbi več ne marajo kaj preveč. Baje se druži z nekimi badguyi iz srbske politike!

Kot pevka je pa zelo kvalitetna... nimaš kej!
Uporabniški avatar
Shanaxi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: v njegovem objemu

Neprebrana objavaNapisal/-a Shanaxi » 04. Feb. 2008 14:00

Ah, ona je taka tipična provokatroka... zakaj to počne ne vem! Mogoče je to način kako postati čim bolj prepoznavna in se pojavljati kar se da več v medijih. Pač nekaj takega kot so v Ameriki Britney Spears, Amy Winehouse, Paris Hilton... ali pa celo naš Damjan Murko (:D)
Uporabniški avatar
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infinity » 04. Feb. 2008 14:02

Jst poznam samo en njen komad in sicer "Molitva"... ostalih komadov pa sploh nism nikoli slišala.
Uporabniški avatar
Letty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 12. 2007
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Letty » 04. Feb. 2008 14:12

Never-ending-story napisal/-a:Svojim oboževalcem se je prav tako zamerila ko je na neki konferenci nesramno in arogantno blatila Fince :? Tuki je posnetek: -klik- :eek:

Čist prav je da jim je to rekla!!! Ona tega ni povedala kar tako brez razloga! Gre se za to, da so finci po njeni zmagi na eurosongu povedali kar precej grdih stvari o njej... recimo v časopisih so pisali da zgleda kot nek grd moški... da ne morejo verjeti da lahko nekdo s takšnim izgledom zmaga in povleče tolikšno množico ljudi za seboj. Prav tako so se norčevali zaradi njene spolne usmerjenosti. In še in še!!!

Da ne govorim o tem, da je nekdo na enem finskem blogu napisal da zgleda kot spaka :? Ja, o spakah bi se dalo govoriti... svoje Lorde naj pogledajo!!!
Uporabniški avatar
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Buttercup » 04. Feb. 2008 14:15

Letty napisal/-a:Da ne govorim o tem, da je nekdo na enem finskem blogu napisal da zgleda kot spaka :? Ja, o spakah bi se dalo govoriti... svoje Lorde naj pogledajo!!!

Hahaha ta je pa dobra :lach: :lach:

Sicer pa o njej nimam posebnega mnenja. Ženska se res mal čudn obnaša... ampak taki ponavadi najbolj profitirajo v tem show biznisu...
Uporabniški avatar
ghotic_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ghotic_girl » 04. Feb. 2008 14:33

Men je ona kr ena :? Taka moška mi deluje preveč!
Uporabniški avatar
bella_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a bella_ » 04. Feb. 2008 16:47

Kot oseba je tut men dokaj antipaticna, sploh k je tipicna radikalka. Pa definitivno ni lezbijka.

Kot pevka mi je pa ful dobra, odlicn glas za moje pojme, ma posebno barvo glasu. Pa se 2 pesmi, k sta men od nje najbol usec:

Bol do ludila:
http://www.youtube.com/watch?v=jaf_oHLfQCw

U nedelju:
http://www.youtube.com/watch?v=14_ZpF6b_8g
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Feb. 2008 16:57

Pesem Molitva mi je všeč, ampak Marija kot osebnost pa (vsaj kolikor jo lahko vidimo preko medijev) mi ni ravno povšeči. :?
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 04. Feb. 2008 19:28

bla mi je ql tko kot pevka in kot zenska do pred kratkim.. z enimi par dejanji se mi je zamerila. sej mogoce ni taka pa so jo sam mediji tko prikazali (vsaj upam da ni). Kot pevka je pa res zelo sposobna in obozujem njene komade
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 04. Feb. 2008 20:20

Nč posebnga..pesm tut ni buhve kaj..glas ma dobr..usaj sliš se tku :D

Sicr pa ni nobenga recepta za zmago na Eurosongu ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 04. Feb. 2008 22:12

pesm bi mi bla še všečna,če ne bi mel tak komunistično scene pa nastopa naretga...tak sm dobla asociacijo na hitlerja,zard tiste rdeče barve...ženska mi je pa tk že sama po seb čudna,kr je izjavla da je zmagu glas pa pesm, men se pa ne njen glas pa ne pesm ne zdita neki ful v primerjavi npr. z s cvetom z juga...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 06. Feb. 2008 11:16

men je ona tud kr neki, molitva je edini komad od nje k ga poznam, ostalo pa nč, k mi je ona ful antipatična in sm še molitvo težko na začetku poslušala sam zard nje :?
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 06. Feb. 2008 16:15

na živce mi gre...to je vse...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 25. Apr. 2008 21:54

Je kera poslusala njen nov cd?
Men je kr vsec :tanz:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov