Nov boyband CASANOVA

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 01. Okt. 2007 17:08

No končno je prišla na slovensko sceno nova fantovska skupina CASANOVA pod vodstvom pevca Sebastjana.Skupina šteje 4 člane od tega so trije izpadli člani zdaj že bivše Superzvezde(zmagovalci-pijamas)in en član ki je sodeloval na bitki talentov.Svoj glasbeni krst pa so doživeli včeraj pri odaji Spet doma...meni osebno take skupine niso nwm kak všeč ampak mislim da še iz teh fantov nekaj bo...sem pa dan po tem ko so se pojavili na sceni že slišala da gre ta skupina precej v nos našim superzvezdicam,skupini pijamas še bolj pa njihovemu kao mentorju Domnu Kumerju...more res pri nas bit sama fovšija?ko je itaq dovolj prostora za vse... :wink: :oops:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 02. Okt. 2007 15:57

pijamas? prvič slišim... se ne bi pol čudla, če so res ljubosumne :D
drugače bo pa skupina za najstnice čisto ok... pa še njihov prvi singel, ki se imenuje enako kot ime skupine, torej Casanova

mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 02. Okt. 2007 16:05

:lol: Ka pa vem no, meni so kopije Sebastjana. Mal mi pedersk delujejo :? Pijamas so pa kr na isti ravni, tko da ne rabi bit nobene folšije iz nobene skupine!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 03. Okt. 2007 9:29

Jst jih nisem vidla pr Mariotu, sem jih pa zdej. Dva sta mi ful znana od nekje, mogoče z Net tvja tisti postani Super zvezda?
Niso glih ful slabi, osebno so mi bolj všeč kot une pižame :? Ko bojo še mal nastopal in zvadl bojo pa še boljši. Je pa pač čist Sebastian stil.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 03. Okt. 2007 14:14

Valda so ljubosumni, če pa so ti Casanova fantje za svojo večjo prepoznavnost poskrbeli z enim nastopom, njih pa po tem, da rečem bednem MMS-u še vedno ne pozna skoraj noben... Hahaha, si že predstavljam Kumra kako zavistno in užaljeno gleda tv :lol:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 03. Okt. 2007 15:08

ja iz zanesljivih virov(z enim od članov casanove sm dobra prijatlca) lahk povem da je domen zelo jezen ker je pač sebastian ustvaro to skupino...jah verjetno se res feist boji za popularnost svojih zvezdic...na sceni je dost placa za use skupine,samo tj domen res dvomi v uspešnost skupine pijamas če se tak boji pa napada skupino casanova...hja prvo jih naj nauči pet pol pa naj kaj govori....
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 03. Okt. 2007 16:40

Haha si prov predstavljam besnega Kumra,.
Drugače sem pa gledala nastop in so mi bli kar všeč, vsekakor pa boljši od Pijamasov :D .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 04. Okt. 2007 10:29

So boljši od pižam, zato ker majo malo bolj dodelan nastop. Sebastian je bil vedno show maker. Se ne spomnim kdaj ne bi zraven svojega komada plesal. Če se ne motim je bil Sebastian najprej plesalec nato šele pevec.

Kumer se pa lahko doma joka s svojim Šanekom :rofl: Kdo mu je kriv.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 04. Okt. 2007 10:36

Tist, k prvi poje, ma lih tak glas kot Sebastjan.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 04. Okt. 2007 10:37

^men se pa ne zdi čist podoben. Je pa sigurno on najboljši vokal v skupini.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 04. Okt. 2007 10:40

Jah ne vem, najprej ko sm ga slišala, sm pomisnla na Sebastjana :D Se pa strinjam s tabo pr tem, da ma on najboljši vokal izmed njih.
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 04. Okt. 2007 10:40

Tud meni so nekak bolj všeč kot Pijamas, čeprav ok, neka težka fenica tud ne bom a ne ... :) Jim pa privoščim da jim uspe, vsekakor so boljše začeli in ne pojejo samo na net tv. Skratka Kumer se lahko požre od ljubosumja. :D Čisto prav mu je.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

lejchy123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lejchy123 » 04. Okt. 2007 14:12

Meni so tudi bol všeč kot Pijamas :)
Sem pa zasledila da eden od njih nič ne poje solo. Kdo ve zakaj?
Glede na to da je prišel v finale pri oddaji super zvezda sklepam da ima dober glas :)
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 04. Okt. 2007 16:22

ja pač ožbej ta ki prvi poje je v super zvezdi izpado ker pač kao ni znau plesat(glede na njihov nastop, nebi rekla)...on se že s petjem itaq ful časa ukvarja...ma tud svoje pesmi pa videospote pa drugač je tud ful uredu fant...ja david klobasa v pesmi ne poje solo...zaradi tega ker je vsak član zapeu celotno pesem pol so pač izbrali kter dev ktermu najbolj leži...pa david niti nima nwm kk dobrega vokala...tk da...
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 04. Okt. 2007 18:02

Tole Klobaso :lol: sem slišala pet(če pravega mislm) na oddaji super zvezda pa se mi zdi da nima ravno posluha, ampak v skupini mi je pa boljši.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov