Jon Bon Jovi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ooo no pa spet jst težim z eno novo temo... use teme sm po naslovih preletela, pa nism nker zasledila teme Bon Jovi al pa clo Jon Bon Jovi.... tko d če je kje rečem lahka sam sorry ....
uglavnem John Frank Bongiovi, iz skupine Bon Jovi... 45- letn tip k zgleda kt 20 letn tipčk z najhujšo ritko , nevem kok mu to ratuje sam uredu....
no ene par pesmi skupine Bon jovi k zadne cajte zažigajo pa full grejo u uho: na 1. mestu je absolutno It's my life, pa ( you want to) make a memory, always, bed of roses, you give love a bad name,all about loving you, in these arms..full pesmi pa pa use so najbollššee
zdej pa me na sploh zanima če še kšnga on tok preplavi z srečo k sliš negov glas( mirne muske)... pa če še kera al pa ker kuj zamiga z ritko k sliš negovo divjo musko
pa nasploh me zanima vš mnenje u nem pač...
uglavnem John Frank Bongiovi, iz skupine Bon Jovi... 45- letn tip k zgleda kt 20 letn tipčk z najhujšo ritko , nevem kok mu to ratuje sam uredu....
no ene par pesmi skupine Bon jovi k zadne cajte zažigajo pa full grejo u uho: na 1. mestu je absolutno It's my life, pa ( you want to) make a memory, always, bed of roses, you give love a bad name,all about loving you, in these arms..full pesmi pa pa use so najbollššee
zdej pa me na sploh zanima če še kšnga on tok preplavi z srečo k sliš negov glas( mirne muske)... pa če še kera al pa ker kuj zamiga z ritko k sliš negovo divjo musko
pa nasploh me zanima vš mnenje u nem pač...
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Glede na moje avatarje, ki jih imam... Kaj misliš?!? Obožujem Bon Jovije, itak Jon rules! Men je on perfect vizualno, z leti je sam še boljši, favourite singer,... Njihova muzka pa zame tud ena A. Sem njihova oboževalka že ene 10 let zihr. Ko sem Jona prvič videla v živo in tudi "na hitro" spoznala... Vav! Brez besed!
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Pred kakimi 15 leti sem se zaljubilav njihovo glasbo in postala ne le obozevalka, ampak prava obsedenka. Se sedaj imam na steni dva ogrona plakata (cca. 1,5×1 m), ker se ne morem locit od niju, ostali pa so pocasi romali dol. Tja do These days je se slo, potem pa so se mi zamerili in zadnji album, ki ga imam, je tako ravno zgorajo menjeni. Naj komad: hmm...tezka. Verjetno bo se vedno Stick To Your Guns.
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
se najde nekaj dobrih komadov, nisem pa neki ful fan od njih
-
valda da so carji ka vm jst rečm ... ja jst mam tud 2 plakata ud nih pusllušam jih 5 let ud 10 leta skoz sam bon jovi jon bon jovi... faq mtki že totalno presedajo jst pa skoz aaa mami sj use znam zdej grem jst bon jovija puslušat...mtka men usakič poj ...čist že sad k jih jnočm pa nočm nehat poslušat.. mislm sej so mi tud drugi pevci pa skupene good sam oni so pa carji da jim majke jim... no zdej se trudm jt na en nihov koncert.. sam moja mt je čist aut mi do 18 nav pstila nkamr... tko d 3 leta lahka sam čakam d bojo u Slovenijo mau tko čist za brez veze zalutal....ne bi blo slab;)....
-
iaaa i hold you i need you i get down on my knees for you and make everything alright sor you if you were in these arms i love you i plese you....
-
ej aja a kej veste a kej pride u slovenijo mejbi kdaj u roku stotih let=)?
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
...pomoje da ga nou.
Drgač je pa car...queen of new orleans, always, little runaway, to so bli komadi k ti nardijo pristno solzne oči
Drgač je pa car...queen of new orleans, always, little runaway, to so bli komadi k ti nardijo pristno solzne oči
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov