Nemška glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
A je kdo tuki, ki mu je poleg angleške glasbe, všeč tudi nemška? So vam kul kšni nemški izvajalci?
Men osebno se zdi, da majo dost kvalitetno muzko. Men recimo so ful všeč Silbermond, LaFee, Juli, Oomph, Tokio hotel, Die toten Hosen, Rammstein...
Potem so tu še razni raperji, ki men sicer ne potegnejo preveč: Bushido, Sammy deluxe, Sido... alpa soul in r'n'b pevec Xaver Naidoo...
Torej so vam kšni všeč? Kašno mnenje maste sploh o nemški glasbi... vam je poslušljiva... ali pa se zgražate nad njo zaradi jezika
Men osebno se zdi, da majo dost kvalitetno muzko. Men recimo so ful všeč Silbermond, LaFee, Juli, Oomph, Tokio hotel, Die toten Hosen, Rammstein...
Potem so tu še razni raperji, ki men sicer ne potegnejo preveč: Bushido, Sammy deluxe, Sido... alpa soul in r'n'b pevec Xaver Naidoo...
Torej so vam kšni všeč? Kašno mnenje maste sploh o nemški glasbi... vam je poslušljiva... ali pa se zgražate nad njo zaradi jezika

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Če so tle mišljeni nemško govoreči izvajalci, potem mi je (bil) Falco zakon. Določeni komadi mi še vedno kocine pokonc postaujo. 

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
nove popstars "zvezdice" Monrose so simpatične, pa tudi No Angels, potem kaki Xavier, pa Yvone, Vany pa Sarah Connor... ma full jih je
- Nuna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
Xavier Naidoo je kul, pa pol Monrose, Falco, Rosenstolz so mi ful všeč, Die Ärtzte so bli fajn ko so še bli skupina, potem pa so še Mark Medlock, No Angels tud niso švoh, Sarah Connor, Silbermond, Christina Stürmer.... jih je kr nekaj 

- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Jst, poslušam kr dost nemške glasbe. Od teh novih mi je LaFee ful huda.
Potem še:
- Silbermond
- Oomph
- Sido (npr. komadi kot so Schlechtes Vorbild, Strassenjunge, Mein Block...)
- Rammstein... ampak samo določeni komadi, ne vsi
- Nena mi je tud v redu, sploh tale nov komad od nje Ich kann nix dafür.
- Bushido... kšni komadi so mi kul ampak kot pojava mi gre pa ful na jetra
- Juli
Xavier Naidoo pa mi nikol ni bil všeč... mogoče tud zato, ker mi soul ne sede preveč...
Potem še:
- Silbermond

- Oomph
- Sido (npr. komadi kot so Schlechtes Vorbild, Strassenjunge, Mein Block...)
- Rammstein... ampak samo določeni komadi, ne vsi
- Nena mi je tud v redu, sploh tale nov komad od nje Ich kann nix dafür.
- Bushido... kšni komadi so mi kul ampak kot pojava mi gre pa ful na jetra
- Juli
Xavier Naidoo pa mi nikol ni bil všeč... mogoče tud zato, ker mi soul ne sede preveč...
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 30. Nov. 2007 10:52, skupaj popravljeno 2 krat.
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
Nism ravno ljubiteljica nemške glasbe, predvsem zarad jezika. Se pa najdejo sem pa tja kakšni, ki so mi všeč. Pred leti recimo so mi bli ful všeč Echt - mam še njihov originalen cd iz Minhna (v Sloveniji se ga ni dal dobit)
. Pa Xavier Naidoo mi je tud všeč - njegov glas mi je res ql. Razni Rammsteini pa Die Toten Hosen mi pa ne potegnejo. Aja, pa Tokio hotel mi imajo tud nekaj poslušljivih komadov.

- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Xavier Naidoo pa Sarah Connor (samo ona itak poje v angleščini) sta mi v redu, pa še par drugih komadov (Juli-Perfekte Welle
) .

-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sm bla včasih (v OŠ) čist nora na eno pevko po imenu Blümchen
, sam zdej že itak kr neki let ne poje več, se spomnem da sm se jokala ko je nehala pet
Drugač so mi pa bli oz. so mi dobri tud Echt, Die Ärzte (njihovi Es ist vorbei in Unrockbar sta zakon), Nena, tud Juli majo neki dobrih pesmi (še posebi Die Perfekte Welle pa Geile Zeit), Rosenstolz (ful je lepa njihova Warum weint mein Herz, pa tud Liebe ist alles je ful všečna) ... Ful so mi pa tud lepe pesmi: Wir sind eins (Tom Albrecht), Phenomenal egal (Farin Urlaub, pevec od Die Ärzte), Flugzeuge in meinem Bauch (Olli P.), pa še ful jih je, bom še napisala kej ko se spomnem. V glavnem, bolj so mi všeč že mal starejše pesmi, teh trenutno popularnih nemških niti ne spremljam tok, npr. sploh tega Tokio Hotel-a ne prebavljam. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Uf sem pa obvezno sodita: