Mirko Strojan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Rečte kar hočete, ampak Mirko, poglavar družine Strojan si vsekakor zasluži svojo temo med Cosmotovimi zvezdami.
Kar poglejte si njegov vzpon...bil je navaden smrtnik, zdaj pa brez težav postavlja pogoje celo naši vladi. Zvezda enodnevnica? Mislite, da bi Mirko moral pisati blog? Posneti kakšen CD?
Kaj si mislite o edinem pravem poglavarju v Sloveniji?
Kar poglejte si njegov vzpon...bil je navaden smrtnik, zdaj pa brez težav postavlja pogoje celo naši vladi. Zvezda enodnevnica? Mislite, da bi Mirko moral pisati blog? Posneti kakšen CD?
Kaj si mislite o edinem pravem poglavarju v Sloveniji?
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
zdele sem se pa prov nasmejala Ja tko k prav Jelinčič, da cigani pa lahk delajo kaaarr želijo, noben jim nič ne more, nas navadne smrtnike pa zarad ene navadne kazni malo manj kot v zapor dajo.
Mogoče bo tale tema zaklenjena, ker mislim da se o romih govori pri politiki Zaradi mene pa lahko tudi ostane.
Mogoče bo tale tema zaklenjena, ker mislim da se o romih govori pri politiki Zaradi mene pa lahko tudi ostane.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Politika in zvezdništvo si gresta z roko v roki. Tanka je linija, ki ju loči
Jaz mislim resno, če bi bil Mirko pameten (no saj zgleda kot da je kar prebrisan) bi svojo "slavo" lepo vnovčil in brez težav vstopil na estradno sceno Poleg vsega (tukaj vklapljam politiko) bi pa to še blagodejno vplivalo na harmonične odnose med romi ter ostalim prebivalstvom.
Jaz mislim resno, če bi bil Mirko pameten (no saj zgleda kot da je kar prebrisan) bi svojo "slavo" lepo vnovčil in brez težav vstopil na estradno sceno Poleg vsega (tukaj vklapljam politiko) bi pa to še blagodejno vplivalo na harmonične odnose med romi ter ostalim prebivalstvom.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Hahahaah mogla sem se nasmejat, ko sem vidla Mirko Strojan med Cosmo zvezdami
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Tryanna napisal/-a:Kaj si mislite o edinem pravem poglavarju v Sloveniji?
Da se lahko odpravi živet kam v gozd, ki je slučajno v njegovi lasti, in tam vlada svojemu plemenu do konca svojih dni...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sramota je da ena romarska družina postavlja pogoje...čeprav nimajo nič so tako lepo rečeno presrani
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ok, LOL, Mirko Strojan med Cosmo zvezdami
Ne maram Strojanov! Pa al je to Mirko alpa Micka (al pac kak je zeni ime) al pa je to njunih 10 otrok Na vlak pa nazaj poslat, od kot so prisli!
ONI bojo zdaj pravli kje bojo in nebojo ziveli?! In da ta hisa pa res ni za njih... Daj, leti Mirko v Bosno! LETI!
Ne maram Strojanov! Pa al je to Mirko alpa Micka (al pac kak je zeni ime) al pa je to njunih 10 otrok Na vlak pa nazaj poslat, od kot so prisli!
ONI bojo zdaj pravli kje bojo in nebojo ziveli?! In da ta hisa pa res ni za njih... Daj, leti Mirko v Bosno! LETI!
Hello, 911. I''m on fire!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ce bi slovenska vlada mal vedla kako se dela ne bi blo frke, tko pa usi eden drugemu pod noge polena mecejo in se obmetavajo s skrajno primitivnimi (kar je mogoc za cigana normaln, za jelincica in ostale pa...no ja..)
js dam strojanovim cist prou da prcajo tele nase reveze tmle u lublani
js dam strojanovim cist prou da prcajo tele nase reveze tmle u lublani
Zivljenje je piskotek!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Opaaa Mirko je ravnokar v živo na pop tv
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
*SweetGirl* napisal/-a:Hahahaah mogla sem se nasmejat, ko sem vidla Mirko Strojan med Cosmo zvezdami
hahaha, jz tud
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]