Poklic: Kinolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ta naziv mi je poznan, saj ga opravlja od mami kolega. Pri njemu smo tudi trenitali nasega psa, ki pa ga zaradi dolocenih krutih okoliscin (beri: fukjeni sosedi) nimamo vec.
Hm, kako je prisel do tega naziva ne vem. Po moje ne bo odvec, ce posljes kak e-mail na kaksno revijo npr: Moj Pes.

Hm, kako je prisel do tega naziva ne vem. Po moje ne bo odvec, ce posljes kak e-mail na kaksno revijo npr: Moj Pes.

Zadnjič spremenil sAdie, dne 17. Nov. 2006 8:44, skupaj popravljeno 1 krat.
I love SISLEY& RW
- Ki||erka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2006
Zdravo!
V našem kinološkem društvu so ravno v soboto spraševali, če bi bil kdo zainteresiran za delo inštruktorja v pasji šoli. Društvo naj bi plačalo tečaj, sam pa bi potem moral delali pri njih.
Drugače pa je kinolog hobi. Na začetku začneš v mali šoli, kot pomočnik, potem pa počasi v višje stopnje.
LP
V našem kinološkem društvu so ravno v soboto spraševali, če bi bil kdo zainteresiran za delo inštruktorja v pasji šoli. Društvo naj bi plačalo tečaj, sam pa bi potem moral delali pri njih.
Drugače pa je kinolog hobi. Na začetku začneš v mali šoli, kot pomočnik, potem pa počasi v višje stopnje.
LP
- AussieLove
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Jaz sem že nekaj let aktivna članica kinološkega društva. Kaj točno pomeni kinolog in kako do naziva, ne bi vedela.
Kdor želi biti inštruktor za šolanje psov mora pa najprej s svojim psom narediti izpiti B-BH (za psa spremljevalca) - to je pogoj. Potem ga društvo pošlje na izobraževanje. Po končanih seminarjih sledi izpit, ki je sestavljen iz teorije in prakse. Če narediš oba dela pozitivno dobiš licenco... Tako nekako to zgleda.
Kdor želi biti inštruktor za šolanje psov mora pa najprej s svojim psom narediti izpiti B-BH (za psa spremljevalca) - to je pogoj. Potem ga društvo pošlje na izobraževanje. Po končanih seminarjih sledi izpit, ki je sestavljen iz teorije in prakse. Če narediš oba dela pozitivno dobiš licenco... Tako nekako to zgleda.
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]