Študij: Biotehniška fakulteta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
someone - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2005
- Kraj: Trbovlje
Zdravo
Zanima me če kdo od vas študira na tej fakulteti. Konkretno me zanima smer živilska tehnologija. Predno se vpišem tja bi rada izvedela čim več stvari in si res želim vzpostaviti stik z nekom, ki mu je ta program poznan, ali pa samo fakulteta.
lp
Zanima me če kdo od vas študira na tej fakulteti. Konkretno me zanima smer živilska tehnologija. Predno se vpišem tja bi rada izvedela čim več stvari in si res želim vzpostaviti stik z nekom, ki mu je ta program poznan, ali pa samo fakulteta.
lp
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ne vem, če ti bo kej pomagalo, ampak moja mami je tja hodila (tam nekje v mračnem srednjem veku ) in je na začetku klela čez matematiko, fiziko, kemijo ipd... šele v tretjem letniku je prišla do predmeta, ki se je dejansko ukvarjal s hrano.
Glede na to, da se ljudje vse več in več ukvarjajo s hrano in kvaliteto le-te po moje ne bo panike kar se službe tiče.
Glede na to, da se ljudje vse več in več ukvarjajo s hrano in kvaliteto le-te po moje ne bo panike kar se službe tiče.
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Sem studentka Biotehniske, natancneje zivilske tehnologije in ne vam od kod te pripombe. Meni se zdi studij odlicen, le prva dva letnika sta malo tezja, kot verjetno povsod, potem pa festaaaaa....veliko hrane, zanimive vaje, veliko uporabnega znanja, cool profesorji in to je to!Ni mi zal, da sem sla sem!
Živim življenje.....
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
bubbles napisal/-a:če ti še nuca: na bf-ju je marsikej neurejeno, preveč je profesorjev, k to ne bi smel bit. tko da ti svetujem, da greš tja, če si res želiš to študirat, v naspreotnem primeru raj premisli...
ej, res ne vem od kod ti ta informacija! študiram na BF in je super... super profesorji, super faks... dejansko študentom prijazen faks!!!!!
...if it hurts, it's probably worth it...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Maudisa napisal/-a:In kakšne so te vaje?Pa drgač je težek študij to?
neke agronomske vaje so to...prašičjereja al neki takega.
drugače pa BF je super faks, cisto mi je prirasel k srcu
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Jst sm na tehniški gimanziji v Mestnem logu (Biotehniški izobraževalni center) in mamo povdarek na biologiji, mikrobiologiji in biotehnologiji. Jst grem študirat slovenščino ( ), se mi pa predmeti, kot MIB in BTH zdijo zelo zanimivi.. Ne bi pa šla študirat. Pri MIB mi je genetika blaaazno zanimiva, na fakulteti pa imaš fizikalno kemijo, kar mi ne diši in bi verjetno mela probleme, prav tako z matematiko (iz OŠ mam zelo slabo podlago in mam večne probleme z njo). Pri BTH-ju mi pa niso všeč vse naprave (ogrooomno jih je, vsaj za moje pojme Mamo celo skripto teh naprav in verjamem, da jih je še več) pa spet fizika in matematika. Fuj.
Če bi šla na to fakulteto (na te smeri), bi mi bilo lažje kot nekomu, ki se še nikoli ni učil MIB in BTH in podrobno BIO. Nekatere stvari bi veliko lažje razumela in znala že od prej Aja, pa še omejitev ma previsoko zame (men se zdi) hehe..
Če bi šla na to fakulteto (na te smeri), bi mi bilo lažje kot nekomu, ki se še nikoli ni učil MIB in BTH in podrobno BIO. Nekatere stvari bi veliko lažje razumela in znala že od prej Aja, pa še omejitev ma previsoko zame (men se zdi) hehe..
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
- Tanisha 24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2007
- Kraj: Kranj
Živjo,
Jest sm konačala študij Živilske tehnologije, tko da samo praši kaj konkretno te zanima pa ti povem
LP
Tina
Jest sm konačala študij Živilske tehnologije, tko da samo praši kaj konkretno te zanima pa ti povem
LP
Tina
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov