Študij: Biotehniška fakulteta

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
someone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a someone » 23. Okt. 2006 13:17

Zdravo
Zanima me če kdo od vas študira na tej fakulteti. Konkretno me zanima smer živilska tehnologija. Predno se vpišem tja bi rada izvedela čim več stvari in si res želim vzpostaviti stik z nekom, ki mu je ta program poznan, ali pa samo fakulteta.
lp :wink:
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 24. Okt. 2006 9:25

Ne vem, če ti bo kej pomagalo, ampak moja mami je tja hodila (tam nekje v mračnem srednjem veku :) ) in je na začetku klela čez matematiko, fiziko, kemijo ipd... šele v tretjem letniku je prišla do predmeta, ki se je dejansko ukvarjal s hrano.
Glede na to, da se ljudje vse več in več ukvarjajo s hrano in kvaliteto le-te po moje ne bo panike kar se službe tiče.
Uporabniški avatar
someone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a someone » 24. Okt. 2006 20:43

hvala za odgovor, tudi meni je ratalo navezati stik z eno študentko in je tudi klela čez kemijo in fiziko, bomo videli kako bo.
lp :wink:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 01. Nov. 2006 12:46

če ti še nuca: na bf-ju je marsikej neurejeno, preveč je profesorjev, k to ne bi smel bit. tko da ti svetujem, da greš tja, če si res želiš to študirat, v naspreotnem primeru raj premisli...
...just breathe...
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 21. Dec. 2006 16:50

Sem studentka Biotehniske, natancneje zivilske tehnologije in ne vam od kod te pripombe. Meni se zdi studij odlicen, le prva dva letnika sta malo tezja, kot verjetno povsod, potem pa festaaaaa....veliko hrane, zanimive vaje, veliko uporabnega znanja, cool profesorji in to je to!Ni mi zal, da sem sla sem!
Živim življenje.....
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 25. Jan. 2007 16:56

A mogoče kdo hodi za zoo tehnika na tej falkuteti?Ker vem zelo malo informacij o tem kolk sem pa slišala mi je pa všeč.A je kdo ki hodi/je hodil da bi mi malo povedal kako je ?
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 26. Jan. 2007 0:26

Moja sestra je hodila pred leti in edina slaba točka je kar se jo jaz trenutno spomnim, da je zelo težko dobiti službo v tej stroki.

Pa vaje so imeli v Ljubljani na faxu in pri Domžalah (Rodica)
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilyn 777 » 26. Jan. 2007 17:44

bubbles napisal/-a:če ti še nuca: na bf-ju je marsikej neurejeno, preveč je profesorjev, k to ne bi smel bit. tko da ti svetujem, da greš tja, če si res želiš to študirat, v naspreotnem primeru raj premisli...

ej, res ne vem od kod ti ta informacija! :gruebel: študiram na BF in je super... super profesorji, super faks... dejansko študentom prijazen faks!!!!!
...if it hurts, it's probably worth it...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 26. Jan. 2007 18:47

Sunshine357 napisal/-a:Pa vaje so imeli v Ljubljani na faxu in pri Domžalah (Rodica)

In kakšne so te vaje?Pa drgač je težek študij to?

Sej grem na informativne sam vseeno bi še rada slišala kako mnenje od koga ki sem hodi :)
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 12. Feb. 2008 18:09

a kdo študira biologijo? zanimajo me mnenja o študiju...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 12. Feb. 2008 21:24

Maudisa napisal/-a:In kakšne so te vaje?Pa drgač je težek študij to?

neke agronomske vaje so to...prašičjereja al neki takega.
drugače pa BF je super faks, cisto mi je prirasel k srcu :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 13. Feb. 2008 8:32

uf, mi smo mel včeri en predavanje dveh profesorjev z biotehniške fakultete... sm čist notr padla, sam vseen vem d n bom kle študerala k me od predmetov k so tm res skor nč ne zanima, razn neki posameznih
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 13. Feb. 2008 8:52

Jst sm na tehniški gimanziji v Mestnem logu (Biotehniški izobraževalni center) in mamo povdarek na biologiji, mikrobiologiji in biotehnologiji. Jst grem študirat slovenščino ( :lol: ), se mi pa predmeti, kot MIB in BTH zdijo zelo zanimivi.. Ne bi pa šla študirat. Pri MIB mi je genetika blaaazno zanimiva, na fakulteti pa imaš fizikalno kemijo, kar mi ne diši in bi verjetno mela probleme, prav tako z matematiko (iz OŠ mam zelo slabo podlago in mam večne probleme z njo). Pri BTH-ju mi pa niso všeč vse naprave (ogrooomno jih je, vsaj za moje pojme :) Mamo celo skripto teh naprav in verjamem, da jih je še več) pa spet fizika in matematika. Fuj.
Če bi šla na to fakulteto (na te smeri), bi mi bilo lažje kot nekomu, ki se še nikoli ni učil MIB in BTH in podrobno BIO. Nekatere stvari bi veliko lažje razumela in znala že od prej :) Aja, pa še omejitev ma previsoko zame (men se zdi) hehe..
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 12. Mar. 2008 14:33

sokolja napisal/-a:a kdo študira biologijo? zanimajo me mnenja o študiju..

Študirala je moja sestrična. Je težak faks, a pravi, da izredno zanimiv. Je pa težko dobit službo.
Tanisha 24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Tanisha 24 » 12. Mar. 2008 17:48

Živjo,

Jest sm konačala študij Živilske tehnologije, tko da samo praši kaj konkretno te zanima pa ti povem :)

LP

Tina

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov