Fakulteta za organizacijske vede
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BLONDI - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
Hej sosolci!
Tud jaz sem na FOVu, izredno, zdej bom sla v 3. Tale nas faksic je res bol tko za mimgrede. Jaz sploh ne hodim na predavanja, zberem dobre zapiske, najkrajse kar se da, al pa kar izpitna vprasanja in odgovore, to se naucim in 8-ke so tu. Dobro matematika, statistika, poslovno racunovodstvo...tle moras narest mal vaj, ampak tud ni take panike, vse se da...
Ce kdo kaj rabi, naj se kar javi
Tud jaz sem na FOVu, izredno, zdej bom sla v 3. Tale nas faksic je res bol tko za mimgrede. Jaz sploh ne hodim na predavanja, zberem dobre zapiske, najkrajse kar se da, al pa kar izpitna vprasanja in odgovore, to se naucim in 8-ke so tu. Dobro matematika, statistika, poslovno racunovodstvo...tle moras narest mal vaj, ampak tud ni take panike, vse se da...
Ce kdo kaj rabi, naj se kar javi
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Se morm pocas odlocit za smer pa se mi ne sanja kaj pa kako..zbiram med informatiko in delovnimi procesi...za informatiko sem se dost slisala..zanima me ce je kdo na delovnih procesih..kako je tam, je velik seminarskih, se da it na izpit prez predavanj oz kaksnih vaj?? Zanima me to za izredni studij...
Hvala za vsak odgovor
Hvala za vsak odgovor
- The Kami
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: LJ
Tudi jaz sem na FOV, kadrovska smer ... 2. letnik...izredni.
Ker mi manjkajo za 1. in 2. letnik samo še 4 izpiti, grem na predavanja za 3. letnik.
Če kdo potrebuje kakšne zapiske, naj pogleda na forum FOV ... se izplača!!!!
oz. če lahko kaj pomagam mkammy1@hotmail.com
Ker mi manjkajo za 1. in 2. letnik samo še 4 izpiti, grem na predavanja za 3. letnik.
Če kdo potrebuje kakšne zapiske, naj pogleda na forum FOV ... se izplača!!!!
oz. če lahko kaj pomagam mkammy1@hotmail.com
- white_rose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
...
Zadnjič spremenil white_rose, dne 23. Okt. 2010 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov