Delo moderatorjev na forumih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Zanima me ali je delo moderatorjev na forumih kaj plačano ali je to čisto prostovoljno delo?
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Kolikor jaz vem je to prostovoljno, ne vem kako je sicer na temle forumu ampak na vseh drugih , ki jih poznam in na nekaterih sem tudi jaz moderatorka je to cisto prostovoljno.
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
na veliki večini forumov so moderatorji prostovoljci.
in preden greš težit, da bi rada bila moderatorica, naj te opozorim, da prav tako večina vodstev forumov sama izbere primerne moderatorje in jih nato prosi za njihov prosti čas; poleg tega imajo pravilo, da tisti, ki prosi za mesto moderatorj, avtomatsko izpade iz ožjega izbora kandidatov (razen če objavijo razpis za moderatorja, a to je izjemno redek dogodek).
in preden greš težit, da bi rada bila moderatorica, naj te opozorim, da prav tako večina vodstev forumov sama izbere primerne moderatorje in jih nato prosi za njihov prosti čas; poleg tega imajo pravilo, da tisti, ki prosi za mesto moderatorj, avtomatsko izpade iz ožjega izbora kandidatov (razen če objavijo razpis za moderatorja, a to je izjemno redek dogodek).
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Saj ne mislim težit za moderatorico, na internetu preživim veliko premalo časa, da bi lahko imela tak "šiht". Le kar tako me je zanimalo iz radovednosti.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Prostovoljno. 100%
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ce je placano, mi kar precej dolgujejo. 

-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Zadeva je prostovoljna. Je pa res, da če bi bil sposoben, bi s forumov lahko naredil celo firmo...Ampak jaz očitno nisem al pa nimam pravih ljudi okoli sebe.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:ne ne to ni šiht![]()
dobijo cosmota vsak mesec gratis...ampak baje ful zamuja
Nič več ne zamuja

Delo je prostovoljno. Koliko časa pa se preživi na forumu kot moderatorka/administratorka je stvar dogovora.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tak človek pa pomoje ni dolgo moderator. Itak ne dobi doživljenjskega mandata
in se mu lahko pooblastila kadarkoli odvzame.
Je pa res, da še nisem našla foruma, kjer bi bili moderatorji skulirani, pravični in prijazni. Povsod čiiisto za brezveze benajo folk, ki seveda ni nič težil, zapirajo teme, kjer se sploh ni nihče žalil, samo nekoga so parkrat s šiptarjem ozmerjali, in se na splošno obnašajo zelo diktatorsko

Je pa res, da še nisem našla foruma, kjer bi bili moderatorji skulirani, pravični in prijazni. Povsod čiiisto za brezveze benajo folk, ki seveda ni nič težil, zapirajo teme, kjer se sploh ni nihče žalil, samo nekoga so parkrat s šiptarjem ozmerjali, in se na splošno obnašajo zelo diktatorsko

- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
jullia_ napisal/-a:Je pa res, da še nisem našla foruma, kjer bi bili moderatorji skulirani, pravični in prijazni. Povsod čiiisto za brezveze benajo folk, ki seveda ni nič težil, zapirajo teme, kjer se sploh ni nihče žalil, samo nekoga so parkrat s šiptarjem ozmerjali, in se na splošno obnašajo zelo diktatorsko
Vsaj nekje imajo "oblast".

Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov