redni/izredni študij in vpis
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- malaka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2006
hey
nisem zasledila še tega problema, tako da upam da ta tema ne bo odveč, ker bi full rabla kak odgovor na moje vprašanje
torej: ko sem se prijavila na faks sem pod prvo prošnjo napisala fdv-komunikologija redno, pod drugo pa izredno. Omejitve so bile 76.5 točk , js pa sem jih imela 74, ampak mi je pri angleščini na maturi zmanjkalo malo za eno oceno višje zato sem poslala pritožbo, za katero imajo 60 dni časa, da mi povejo kaj so se odločli.Če mi jo odobrijo pridem na faks redno, ker se dvignejo točke nad mejo.
Problem je, da vpisni dnevi so preden js zvem al padem not redno al izredno tako da ne vem kako in kaj zdj, se vpisat al počakat da mi povejo tam, se vpisat izredno pa pol avtomatično pridem redno če mi upoštevajo,,,,,,??
Najbolj se mi gre zarad izbirnih predmetov, ker ko so zasedeni moraš vzet tiste ki pač ostanejo...
torej se vseeno vpišem izredno, tudi če ne vem ali lahko pridem redno al....?
sem vprašala tudi na ricu že in na faksu samo ni blo odg:S
tako da bi bla vesela če bi dobila kak odg
uživajte:)
nisem zasledila še tega problema, tako da upam da ta tema ne bo odveč, ker bi full rabla kak odgovor na moje vprašanje
torej: ko sem se prijavila na faks sem pod prvo prošnjo napisala fdv-komunikologija redno, pod drugo pa izredno. Omejitve so bile 76.5 točk , js pa sem jih imela 74, ampak mi je pri angleščini na maturi zmanjkalo malo za eno oceno višje zato sem poslala pritožbo, za katero imajo 60 dni časa, da mi povejo kaj so se odločli.Če mi jo odobrijo pridem na faks redno, ker se dvignejo točke nad mejo.
Problem je, da vpisni dnevi so preden js zvem al padem not redno al izredno tako da ne vem kako in kaj zdj, se vpisat al počakat da mi povejo tam, se vpisat izredno pa pol avtomatično pridem redno če mi upoštevajo,,,,,,??
Najbolj se mi gre zarad izbirnih predmetov, ker ko so zasedeni moraš vzet tiste ki pač ostanejo...
torej se vseeno vpišem izredno, tudi če ne vem ali lahko pridem redno al....?
sem vprašala tudi na ricu že in na faksu samo ni blo odg:S
tako da bi bla vesela če bi dobila kak odg
uživajte:)
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
zadnjič je en po radiu razlagal, da se mesta na fakultetah za take, ki jim popravke mature / pritožbe upoštevajo in posledično izboljšajo, vedno prišparajo oz. najdejo.
Torej, če boš ti na koncu imela dovolj točk, boš lahko šla redno v tisti željeni program.

Torej, če boš ti na koncu imela dovolj točk, boš lahko šla redno v tisti željeni program.

-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
to kar ga moraš imet si ga ne plačuješ...vsako leto apč na zzzs al karkoli že je to neseš potrdilo o vpisu...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz nisem nič rabila podpisat..samo potrdilo o šolanju vsako leto nesem tja...
...i still believe in your eyes...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov